Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
balboa7
Entrenador del Barça

2008.05.30. 19:10:38

off:
áhh megvakultam 8) :lol: ....bár lehet igaz, mer messzire nem látok olyan jól :wink:
on
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.30. 19:01:20

ozsimiki írta:Ez persze nekem sem tetszik,de ha már ideáig eljutottunk,akkor csak igazam van :lol: mindenki csal...mégis Lance nyer többet,tehát 'azonos' (és sajna törvénytelen keretek közt) ő a jobb. Mások hiába cuccoztak,nem bírták megverni. 8) Nah de részemről le is zárom. Én bírtam,és örültem a sikereinek,annak meg a legjobban,h túlélt egy áttétes rákot,és utána sporttörténelem részesévé vált.
Na jól van. De csak azért, hogy legyen egy jó napod. :lol: :lol: :lol:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.30. 18:53:39

Ez persze nekem sem tetszik,de ha már ideáig eljutottunk,akkor csak igazam van :lol: mindenki csal...mégis Lance nyer többet,tehát 'azonos' (és sajna törvénytelen keretek közt) ő a jobb. Mások hiába cuccoztak,nem bírták megverni. 8) Nah de részemről le is zárom. Én bírtam,és örültem a sikereinek,annak meg a legjobban,h túlélt egy áttétes rákot,és utána sporttörténelem részesévé vált.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.30. 18:48:50

Így van Miki! Egyetértünk! Minden biciklista csaló!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.30. 18:41:33

Varga Tamás írta:Miki!
Azt írod, hogy nem véleményeznéd a hsz-et, erre személyeskedsz!
Amennyit muszáj, tudok Lance életéből. Hogy rákos volt, hogy a feleségétől elvált, hogy ahegyeken villantott, hogy 2004-ben George Walker Bush hangos támogatója volt, hogy a republikánusokat támogatta.
Ettől még doppingolt.
Aki ezt másképp gondolja az vak, vagy mérhetetlenül szemellenzős. Tisztességes úton nem 7, egy Tour de Doppingot se nyert volna.
És kár magyarázkodni, úgysem vagyok meggyőzhető. Ebben a kérdésben nem. Annyira volt tisztességes, mint honfitársa, Landis. Egy gerinctelen csaló. Pont. A betegségével meg ne jöjjetek, éppen ezért elképzelhetetlen, hogy ilyen sportteljesítményre legyen képes - korrekt versenyzéssel.
Számodra :wink:

Mondom,ha így vélekedsz,akkor ott a többi 10-100-1000 cangás,ők is mind-mind doppingolt,aki ezt másképp gondolja,az vak,vagy mérhetetlenül szemellenzős...ők miért nem nyertek :?: :roll:
Amúgy az meg butaság,hogy azért elképzelhetettlen mert rákos volt...szerencsére felépült,onnantól meg egészséges embernek lehet mondani,márpedig megfelelő felkészülés,és hit kérdése az egész. Nem azt írom,h sohasem doppingolt,de mint már megjegyeztem,ennyi erővel mindenki csaló :wink:
Kép
Replay
Director del Fútbol

2008.05.30. 17:37:06

Aztamindenit!!!

3 hetet kellett várni, hogy meccseljenek egyet végre.
Sajnos azt nem láttam, hogyan szökött meg Di Luca (vmi olyat hallottam, hogy Simoni-val lépett meg, aztán az öreg már nem birta).
Aztán Contador-nak vezető Kloden kiállt, Sella megkinálta vagy 2x a spanyolt, azt még könnyedén átvette, aztán indult Ricco, őt már nem birta átvenni Contador.
Di Luca még jóváirást is kapott (12mp), de a végén csak összeszedte magát Contador, igy megtarthatta a rózsaszin trikó 4mp-vel (Ricco előtt), Di Luca igy is 21mp-re van.
Atyaég mi lesz itt a következő két napban!
Mindesetre az olaszok vs Contador kisérlet nem jött össze.
Holnap is komoly hegyi szakasz, vasárnap a 8km-es időfutam.
Ehh és most kell legjobban tanulnom :evil:

Más: RG
Djokovic egyelőre jól szerepel, de Nadal annyira erősnek tünik, hogy sztem Federer-nek most sem lesz esélye ellene.
Hála égnek Ági továbbment és nagyon jó a sorsolása.
Serena viszont kiesett.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.30. 17:23:49

Miki!
Azt írod, hogy nem véleményeznéd a hsz-et, erre személyeskedsz!
Amennyit muszáj, tudok Lance életéből. Hogy rákos volt, hogy a feleségétől elvált, hogy ahegyeken villantott, hogy 2004-ben George Walker Bush hangos támogatója volt, hogy a republikánusokat támogatta.
Ettől még doppingolt.
Aki ezt másképp gondolja az vak, vagy mérhetetlenül szemellenzős. Tisztességes úton nem 7, egy Tour de Doppingot se nyert volna.
És kár magyarázkodni, úgysem vagyok meggyőzhető. Ebben a kérdésben nem. Annyira volt tisztességes, mint honfitársa, Landis. Egy gerinctelen csaló. Pont. A betegségével meg ne jöjjetek, éppen ezért elképzelhetetlen, hogy ilyen sportteljesítményre legyen képes - korrekt versenyzéssel.
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.05.30. 12:20:11

Lesy írta:Azért más sportágakban nincs olyan, hogy valaki addig szedi a különböző cuccokat, míg meg nem hal. Még elképzelni se tudom mi járhat az ilyenek fejében. Gondolom azt tudják mind, hogy a vizsgálaton úgyis lebuknak. Akkor meg minek???
Nem buknak.Elég érdekes lenne, egy hazugság vizsgáló a résztvevők között, h ki szed doppingot.Sztem olyan 70%....

Egy érdekes adat.Megkérdeztek 100 fiatal olimpikot, h sportol egész életében és nem nyer olimpiát vagy kap illegális doppingot, amivel nem bukik le és olimpiai banok lesz, de 40 éves korában meghalna.97 ember bajnok lenne. :roll:

Persze, h doppingol mindenki.A baj ott van, h a doppingolás, mindig az ellenőrzés előtt jár.Tehát, mire rájön a szövetség, h az tiltott szer a nagy országok, már régen mást szednek.(Megjegyzem a magyarokhoz akkor jut még el :twisted: )

Ne legyünk már buták, az amerikai olimpikonokat, miért védi egy hadsereg egy hatalmas beton erődítményben....
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.30. 11:06:03

balboa7 írta:
Varga Tamás írta: Én meg a Mikulás vagyok, vagy a húsvéti nyúl. Ennyire nem kellene naívnak lenni. Persze, a mexikói csodagyógyszereknek köszönhetően ment fel 50-es átlaggal, a nyeregben ülve, méla ábrázattal a 20%-os lejtőn. Ha ez így van, a talin mindenkinek fizetek egy sört. (akkor nem isztok sok sört :wink: )
Az áttétes hererák után az ember örül, ha él, nem pedig hegyeket mászik meg bringával - természetes módon, csak edzéssel. A kisgyerekkrból már kinőttünk, ne etessük magunkat hülyeségekkel. Mert kénytelen leszek nem komolyan venni itt egy-pár embert.
akkor vegyél cuki-pinky nyuszi ruhát :wink:
vitamin nem csodagyógyszer
műtéte után fogyott 10-15 kilót, így lett cingár hegyimenő
az ezutániakat meg nem véleményezem :?
Én sem véleményezném Tamást ezúttal :? :?

Épp ezért IS óriási amit véghezvitt,de hiába magyarázzuk neki...
Dopingal meg ne jöjjön senki,mert ha már dopping,akkor mindenki azt csinálta,szal...mégis ő nyert 7szer 8)

Aki meg nincs tisztában vki életével,pályafutásával,nem kell feltétlen 'okoskodnia'.
Kép
Lesy
Capitá del Barça

2008.05.30. 10:27:26

A SportTV jóvoltából egy újabb értelmes sportot élvezhetünk:MÉZBIRKÓZÁS. Eddig egy alkalommal néztem bele, de még ekkora hülyeséget mint ez :D . Még ha valami pikáns dolog lenne(kivillan a cickó :lol: vagy vmi), de semmi különös. Ezek a csajok a húst letépik egymásról :) Akkor legalább egy medvével verekednének. Ha már méz :wink:
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.05.27. 22:35:37

Replay írta:
Bányász írta: Ma növelte az előnyét Riccoval szemben ugyh szerintem ez a Giro eldőlt mivel már nem lesznek túl gyilkos szakaszok.
Ha jól tudom 97 óta az első nem olasz győztes lenne Contador.
Azért nagy szám ez,főleg mivel eléggé összfogtak ellene az olaszok szerintem.(mondjuk ez világos)
Ma pihenőnap, holnap könnyü szakasz, de ismerve Ricco stilusát, sztem vmit biztos megpróbál még a hátralévő szakaszokon, 41mp nem olyan sok.
Ha jól tudom már 50mp :wink:
Hát Ricco próbálkozott az időfutam előtt is a hegyen de nem igazán tudta megtörni Contadort.
Mindenesetre remélem nem is töri meg..én neki szurkolok a sok olasz között. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.27. 17:17:20

Varga Tamás írta:Ha ez így van, a talin mindenkinek fizetek egy sört. (akkor nem isztok sok sört :wink: )
De nekem anélkül is fizetsz, ügye? :D :wink:
OFF ende
balboa7
Entrenador del Barça

2008.05.27. 17:14:10

Varga Tamás írta: Én meg a Mikulás vagyok, vagy a húsvéti nyúl. Ennyire nem kellene naívnak lenni. Persze, a mexikói csodagyógyszereknek köszönhetően ment fel 50-es átlaggal, a nyeregben ülve, méla ábrázattal a 20%-os lejtőn. Ha ez így van, a talin mindenkinek fizetek egy sört. (akkor nem isztok sok sört :wink: )
Az áttétes hererák után az ember örül, ha él, nem pedig hegyeket mászik meg bringával - természetes módon, csak edzéssel. A kisgyerekkrból már kinőttünk, ne etessük magunkat hülyeségekkel. Mert kénytelen leszek nem komolyan venni itt egy-pár embert.
akkor vegyél cuki-pinky nyuszi ruhát :wink:
vitamin nem csodagyógyszer
műtéte után fogyott 10-15 kilót, így lett cingár hegyimenő
az ezutániakat meg nem véleményezem :?
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.27. 17:07:09

balboa7 írta:
ozsimiki írta:Nagy kedvencem volt, hererákból felépülve :shock: :!:
Varga Tamás írta:Inkább feldoppingolva. Ő utáltatta meg velem végleg és visszavonhatatlanul a kerékpár-sportot. A világ legmocskosabb, legaljasabb sportja lett a kerékpár. Többek közt Lance-nek, Landis-nek és haverjaiknak köszönhetően. A túr dö dopping'-ot meg nézze az, aki még hisz Andersenben vagy Benedek Elekben. :twisted:
:lol:
vicces...lance áttétes is volt...vitaminkúrán vett részt mexikóban aminek köszönhetően a szervezete legyőzte a betegséget...ilyenkor szokták azt mondani, h a francokat vitamin kúra volt...hát pedig, mexikó az egyik ilyen ország ahol részt lehet venni ilyen gyógykezelésen, mivel amerikában betiltották, nehogy sok ember gyógyuljon meg...vegyék-egyék inkább a gyógyszereiket... :?
Én meg a Mikulás vagyok, vagy a húsvéti nyúl. Ennyire nem kellene naívnak lenni. Persze, a mexikói csodagyógyszereknek köszönhetően ment fel 50-es átlaggal, a nyeregben ülve, méla ábrázattal a 20%-os lejtőn. Ha ez így van, a talin mindenkinek fizetek egy sört. (akkor nem isztok sok sört :wink: )
Kép
balboa7
Entrenador del Barça

2008.05.27. 15:58:07

ozsimiki írta:Nagy kedvencem volt, hererákból felépülve :shock: :!:
Varga Tamás írta:Inkább feldoppingolva. Ő utáltatta meg velem végleg és visszavonhatatlanul a kerékpár-sportot. A világ legmocskosabb, legaljasabb sportja lett a kerékpár. Többek közt Lance-nek, Landis-nek és haverjaiknak köszönhetően. A túr dö dopping'-ot meg nézze az, aki még hisz Andersenben vagy Benedek Elekben. :twisted:
:lol:
vicces...lance áttétes is volt...vitaminkúrán vett részt mexikóban aminek köszönhetően a szervezete legyőzte a betegséget...ilyenkor szokták azt mondani, h a francokat vitamin kúra volt...hát pedig, mexikó az egyik ilyen ország ahol részt lehet venni ilyen gyógykezelésen, mivel amerikában betiltották, nehogy sok ember gyógyuljon meg...vegyék-egyék inkább a gyógyszereiket... :?
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.27. 15:51:28

Ricco-nak összejöhet! Nem annyira követem,és ismerem mint Ti,de azért pár dolgot tudok Róla,bár Contador eddig engem meglepett...

U.i.: kb 1 éve nem csináltam piramist,dehát azért meg kell jegyezni :roll: :lol: ez a rengeteg szabadidő :twisted:
Kép
Replay
Director del Fútbol

2008.05.27. 15:35:22

Bányász írta: Ma növelte az előnyét Riccoval szemben ugyh szerintem ez a Giro eldőlt mivel már nem lesznek túl gyilkos szakaszok.
Azért nagy szám ez,főleg mivel eléggé összfogtak ellene az olaszok szerintem.(mondjuk ez világos)
Ma pihenőnap, holnap könnyü szakasz, de ismerve Ricco stilusát, sztem vmit biztos megpróbál még a hátralévő szakaszokon, 41mp nem olyan sok.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.26. 20:43:41

Varga Tamás írta: Inkább feldoppingolva. Ő utáltatta meg velem végleg és visszavonhatatlanul a kerékpár-sportot. A világ legmocskosabb, legaljasabb sportja lett a kerékpár. Többek közt Lance-nek, Landis-nek és haverjaiknak köszönhetően. A túr dö dopping'-ot meg nézze az, aki még hisz Andersenben vagy Benedek Elekben. :twisted:
Persze,gondolom nem az akaraterejének,és hitének,hanem a doppingoknak köszönheti a gyógyulását :? :roll: :?

HA doppingolt,akkor a többi is doppingolt,mégis ő nyert,szal mégiscsak tud vmit,7xesen...én mindig jó szívvel fogok rá gondolni!

Mentalitása,hozzáállása a legnagyobb sportolók közé emelte.

PIRAMIS!
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.05.26. 19:59:13

Contador-é a rózsaszin trikó egyelőre (41mp), Ricco-t, Simoni-t megelőzve.
Ma növelte az előnyét Riccoval szemben ugyh szerintem ez a Giro eldőlt mivel már nem lesznek túl gyilkos szakaszok.
Sella utóbbi két győzelme félelmetes, remélem tisztán csinálta.
Az ám főleg a tegnapi.És mekkora áttételle ment már.Nagyon állat ember.
De szerintem ebben a sportban senki nem működik tisztán....
A túr dö dopping'-ot meg nézze az, aki még hisz Andersenben vagy Benedek Elekben. Twisted Evil
Én hiszek bennük :wink:
Jó bizonyos szinten elkeserít,h doppingolnak(és Vino is lebukott)de ma melyik sportban nem doppingolnak?Szerintem nagyon kevés az olyan sportág amelyik még tiszta.
A bringában meg mindenki doppingol szóval az erőviszonyok "kiegyenlítettek" így szerintem jó a küzdelem.
Meg szépek a tájak is amin tekernek. :D
Tour-t is biztos nézem, de mivel nem engedik indulni az Astana-t a tavalyi botrányok miatt, fogalmam sincs, ki lehet az esélyes.
Hát most az biztos,h érdekes lesz az idei tour.Néztem a csapatok listáját,nagyon sokat nem ismerek még nem is hallottam róluk.

Nem tudom kik indulnak/indulhatnak de sztem idén vagy Basso vagy Mayo lesz a nyertes szvsz.Már ha ők ott lesznek...
De majd ha lesz rajtlista akkor alkotok véleményt inkább.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Replay
Director del Fútbol

2008.05.26. 17:14:59

Bányász írta:Kerékpár sportot figyelemmel követi valaki?

Giro-t,Tourt,Vueltát nézitek?
Giró-t nézegetem.
Contador-é a rózsaszin trikó egyelőre (41mp), Ricco-t, Simoni-t megelőzve.
Klöden-nek szurkoltam, de Contador jobban birta a hegyeket, igy eldőlt, hogy ő lesz az elsőszámú ember.
Sella utóbbi két győzelme félelmetes, remélem tisztán csinálta.

Tour-t is biztos nézem, de mivel nem engedik indulni az Astana-t a tavalyi botrányok miatt, fogalmam sincs, ki lehet az esélyes.

Követem a RG-t is, Djokovic első szettbeli szenvedés után végülis nyert, Federer sima ügy volt, Szávay majdnem kiesett.
Jelenleg eső miatt szünetelnek a meccsek.
Nadal igy nem is tudta elkezdeni, de nem is baj, nem kedvelem, mert Madrid-drukker :)
Lesy
Capitá del Barça

2008.05.26. 17:14:38

Azért más sportágakban nincs olyan, hogy valaki addig szedi a különböző cuccokat, míg meg nem hal. Még elképzelni se tudom mi járhat az ilyenek fejében. Gondolom azt tudják mind, hogy a vizsgálaton úgyis lebuknak. Akkor meg minek???
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.26. 17:08:48

ozsimiki írta:
csababarca írta:persze miután Lance visszavonult....
Nagy kedvencem volt, hererákból felépülve :shock: :!:
Inkább feldoppingolva. Ő utáltatta meg velem végleg és visszavonhatatlanul a kerékpár-sportot. A világ legmocskosabb, legaljasabb sportja lett a kerékpár. Többek közt Lance-nek, Landis-nek és haverjaiknak köszönhetően. A túr dö dopping'-ot meg nézze az, aki még hisz Andersenben vagy Benedek Elekben. :twisted:
Kép
Lesy
Capitá del Barça

2008.05.26. 17:05:58

Roland Garros, első forduló:
Szávay Ágnes (12.) - Morita Ajumi 6-1, 4-6, 6-4
Csak így tovább :wink: :!:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.05.25. 22:39:20

Bányász írta:Kerékpár sportot figyelemmel követi valaki?

Giro-t,Tourt,Vueltát nézitek?
Már nem.
A kerékpárnál nincs hiteltelenebb sportág. A számolatlan doppingügy elvette a kedvem. Pedig egykoron követtem a versenyeket.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.25. 22:16:32

csababarca írta:persze miután Lance visszavonult....
Nagy kedvencem volt, hererákból felépülve :shock: :!:
Kép
Válasz küldése