Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na jól van. De csak azért, hogy legyen egy jó napod.ozsimiki írta:Ez persze nekem sem tetszik,de ha már ideáig eljutottunk,akkor csak igazam vanmindenki csal...mégis Lance nyer többet,tehát 'azonos' (és sajna törvénytelen keretek közt) ő a jobb. Mások hiába cuccoztak,nem bírták megverni.
Nah de részemről le is zárom. Én bírtam,és örültem a sikereinek,annak meg a legjobban,h túlélt egy áttétes rákot,és utána sporttörténelem részesévé vált.
SzámodraVarga Tamás írta:Miki!
Azt írod, hogy nem véleményeznéd a hsz-et, erre személyeskedsz!
Amennyit muszáj, tudok Lance életéből. Hogy rákos volt, hogy a feleségétől elvált, hogy ahegyeken villantott, hogy 2004-ben George Walker Bush hangos támogatója volt, hogy a republikánusokat támogatta.
Ettől még doppingolt.
Aki ezt másképp gondolja az vak, vagy mérhetetlenül szemellenzős. Tisztességes úton nem 7, egy Tour de Doppingot se nyert volna.
És kár magyarázkodni, úgysem vagyok meggyőzhető. Ebben a kérdésben nem. Annyira volt tisztességes, mint honfitársa, Landis. Egy gerinctelen csaló. Pont. A betegségével meg ne jöjjetek, éppen ezért elképzelhetetlen, hogy ilyen sportteljesítményre legyen képes - korrekt versenyzéssel.
Nem buknak.Elég érdekes lenne, egy hazugság vizsgáló a résztvevők között, h ki szed doppingot.Sztem olyan 70%....Lesy írta:Azért más sportágakban nincs olyan, hogy valaki addig szedi a különböző cuccokat, míg meg nem hal. Még elképzelni se tudom mi járhat az ilyenek fejében. Gondolom azt tudják mind, hogy a vizsgálaton úgyis lebuknak. Akkor meg minek???
Én sem véleményezném Tamást ezúttalbalboa7 írta:akkor vegyél cuki-pinky nyuszi ruhátVarga Tamás írta: Én meg a Mikulás vagyok, vagy a húsvéti nyúl. Ennyire nem kellene naívnak lenni. Persze, a mexikói csodagyógyszereknek köszönhetően ment fel 50-es átlaggal, a nyeregben ülve, méla ábrázattal a 20%-os lejtőn. Ha ez így van, a talin mindenkinek fizetek egy sört. (akkor nem isztok sok sört)
Az áttétes hererák után az ember örül, ha él, nem pedig hegyeket mászik meg bringával - természetes módon, csak edzéssel. A kisgyerekkrból már kinőttünk, ne etessük magunkat hülyeségekkel. Mert kénytelen leszek nem komolyan venni itt egy-pár embert.![]()
vitamin nem csodagyógyszer
műtéte után fogyott 10-15 kilót, így lett cingár hegyimenő
az ezutániakat meg nem véleményezem
Ha jól tudom már 50mpReplay írta:Ma pihenőnap, holnap könnyü szakasz, de ismerve Ricco stilusát, sztem vmit biztos megpróbál még a hátralévő szakaszokon, 41mp nem olyan sok.Bányász írta: Ma növelte az előnyét Riccoval szemben ugyh szerintem ez a Giro eldőlt mivel már nem lesznek túl gyilkos szakaszok.
Ha jól tudom 97 óta az első nem olasz győztes lenne Contador.
Azért nagy szám ez,főleg mivel eléggé összfogtak ellene az olaszok szerintem.(mondjuk ez világos)
akkor vegyél cuki-pinky nyuszi ruhátVarga Tamás írta: Én meg a Mikulás vagyok, vagy a húsvéti nyúl. Ennyire nem kellene naívnak lenni. Persze, a mexikói csodagyógyszereknek köszönhetően ment fel 50-es átlaggal, a nyeregben ülve, méla ábrázattal a 20%-os lejtőn. Ha ez így van, a talin mindenkinek fizetek egy sört. (akkor nem isztok sok sört)
Az áttétes hererák után az ember örül, ha él, nem pedig hegyeket mászik meg bringával - természetes módon, csak edzéssel. A kisgyerekkrból már kinőttünk, ne etessük magunkat hülyeségekkel. Mert kénytelen leszek nem komolyan venni itt egy-pár embert.
Én meg a Mikulás vagyok, vagy a húsvéti nyúl. Ennyire nem kellene naívnak lenni. Persze, a mexikói csodagyógyszereknek köszönhetően ment fel 50-es átlaggal, a nyeregben ülve, méla ábrázattal a 20%-os lejtőn. Ha ez így van, a talin mindenkinek fizetek egy sört. (akkor nem isztok sok sörtbalboa7 írta:ozsimiki írta:Nagy kedvencem volt, hererákból felépülve
Varga Tamás írta:Inkább feldoppingolva. Ő utáltatta meg velem végleg és visszavonhatatlanul a kerékpár-sportot. A világ legmocskosabb, legaljasabb sportja lett a kerékpár. Többek közt Lance-nek, Landis-nek és haverjaiknak köszönhetően. A túr dö dopping'-ot meg nézze az, aki még hisz Andersenben vagy Benedek Elekben.![]()
vicces...lance áttétes is volt...vitaminkúrán vett részt mexikóban aminek köszönhetően a szervezete legyőzte a betegséget...ilyenkor szokták azt mondani, h a francokat vitamin kúra volt...hát pedig, mexikó az egyik ilyen ország ahol részt lehet venni ilyen gyógykezelésen, mivel amerikában betiltották, nehogy sok ember gyógyuljon meg...vegyék-egyék inkább a gyógyszereiket...
ozsimiki írta:Nagy kedvencem volt, hererákból felépülve![]()
Varga Tamás írta:Inkább feldoppingolva. Ő utáltatta meg velem végleg és visszavonhatatlanul a kerékpár-sportot. A világ legmocskosabb, legaljasabb sportja lett a kerékpár. Többek közt Lance-nek, Landis-nek és haverjaiknak köszönhetően. A túr dö dopping'-ot meg nézze az, aki még hisz Andersenben vagy Benedek Elekben.
Ma pihenőnap, holnap könnyü szakasz, de ismerve Ricco stilusát, sztem vmit biztos megpróbál még a hátralévő szakaszokon, 41mp nem olyan sok.Bányász írta: Ma növelte az előnyét Riccoval szemben ugyh szerintem ez a Giro eldőlt mivel már nem lesznek túl gyilkos szakaszok.
Ha jól tudom 97 óta az első nem olasz győztes lenne Contador.
Azért nagy szám ez,főleg mivel eléggé összfogtak ellene az olaszok szerintem.(mondjuk ez világos)
Persze,gondolom nem az akaraterejének,és hitének,hanem a doppingoknak köszönheti a gyógyulásátVarga Tamás írta: Inkább feldoppingolva. Ő utáltatta meg velem végleg és visszavonhatatlanul a kerékpár-sportot. A világ legmocskosabb, legaljasabb sportja lett a kerékpár. Többek közt Lance-nek, Landis-nek és haverjaiknak köszönhetően. A túr dö dopping'-ot meg nézze az, aki még hisz Andersenben vagy Benedek Elekben.
Ma növelte az előnyét Riccoval szemben ugyh szerintem ez a Giro eldőlt mivel már nem lesznek túl gyilkos szakaszok.Contador-é a rózsaszin trikó egyelőre (41mp), Ricco-t, Simoni-t megelőzve.
Az ám főleg a tegnapi.És mekkora áttételle ment már.Nagyon állat ember.Sella utóbbi két győzelme félelmetes, remélem tisztán csinálta.
Én hiszek bennükA túr dö dopping'-ot meg nézze az, aki még hisz Andersenben vagy Benedek Elekben. Twisted Evil
Hát most az biztos,h érdekes lesz az idei tour.Néztem a csapatok listáját,nagyon sokat nem ismerek még nem is hallottam róluk.Tour-t is biztos nézem, de mivel nem engedik indulni az Astana-t a tavalyi botrányok miatt, fogalmam sincs, ki lehet az esélyes.
Giró-t nézegetem.Bányász írta:Kerékpár sportot figyelemmel követi valaki?
Giro-t,Tourt,Vueltát nézitek?
Inkább feldoppingolva. Ő utáltatta meg velem végleg és visszavonhatatlanul a kerékpár-sportot. A világ legmocskosabb, legaljasabb sportja lett a kerékpár. Többek közt Lance-nek, Landis-nek és haverjaiknak köszönhetően. A túr dö dopping'-ot meg nézze az, aki még hisz Andersenben vagy Benedek Elekben.ozsimiki írta:Nagy kedvencem volt, hererákból felépülvecsababarca írta:persze miután Lance visszavonult....![]()
Már nem.Bányász írta:Kerékpár sportot figyelemmel követi valaki?
Giro-t,Tourt,Vueltát nézitek?
Nagy kedvencem volt, hererákból felépülvecsababarca írta:persze miután Lance visszavonult....