Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Senki?lionelmessi19 írta:Hali!
Fiúk-lányok! Nincs meg valakinek a Korál '91-es aranyalbuma?
Én kb így voltam idén az In Flames-lemezzel, arról azt olvastam hogy végre a régi 90-es évekbeli albumokhoz hasonlít, aztán az volt a nagy szerencse hogy feltették egy hétre myspace-re, és ahelyet hogy mohón a boltba rohantam volna előbb meghallgattam, és kb ugyanaz az ömlesztett kaki mint az előző 2-3 lemezük...fir3bird írta:véégre valahára kijött 2008-ban az új Rancid album.De sajnos nem nagyon fogott megpedig elvileg régi számok vannak rajta amiket nem adtak ki.Vhogy a régi klasszikusok jobbak voltak And out come the wolves,Lets go,Rancid 2000....
Igen, én is úgy érzem, hogy nem egy világsláger, s a zenei értéke sem túl nagy...Zsolti írta:Hát maga az ötlet jó.....csak ennél azért lehetne kicsit jobbat..kb az O-Zone jutott erről a nótáról az eszembe...ami nem rossz,csak komolytalan...mondjuk valami slasher hiphoppot tolhatnának,és meccsek előtt el kellene küldeni az ellenfeleknek....![]()
Múlt héten volt a 60.Morminho írta:A Pécsi bulin ott a helyem.Ebből a Club Life-ból ilyen 50-60 körül van? Én keresgettem kicsit, és találtam egy csomót, de mindegyik rádióból felvett, s jobb lenne valami jobb minőségben. Te honnan szoktad szedni?
Morminho írta:Tiesto - In Search Of Sunrise 7 Asia c. remekét fülelte már valaki?Szerintem nagyon jó lett, hasonló zenék kedvelőinek kötelező darab! Ahogyan a Mastermix-e is.
Más: Tiesto Club Life-os alkotásait érdemes meghallgatni? Rákattantam erre a stílusra mostanában.
Szerencsére én is láttam őket élőben,sőt voltam a búcsu koncerten is,bár két évvel fiatalabb vagyok Krojf kománálKrojf írta:Harusz Koma Drága!!!
Bizony, milyen jó, hogy januárban már 38 leszek, mert én azért
láttam a F. O. Systemet élőben!!
Na, megtekintettem az ismeretleneket (ejj de jó dolog a Youtube), s alkotom a véleménytTim írta:Ha nagyon sok időm,és pénzem lenne akkor ezeket nézném meg:R.E.M, Die Ärzte,Roisin Murphy(a Moloko mondjuk jobban tetszett,de ő sem rossz),Harusz írta: Szigeten melyik koncertek?
Flogging Molly(őket ajánlom mindenkinek aki szeret tombolni)Goran Bregovic,Transglobal Underground,és persze jön a Pro-pain őket is szeretem,na meg a magyar bandák U.R.H, F.O System stb..
nehéz lesz válogatni. A Pistolstól kicsit félek, lehet csalódás lenne!
Megyek én is, zsír, nem is tudtam hogy lesz:PZsolti írta:Ott taláxunk! Most is As I Lay-t hallgatok!fir3bird írta:Augusztus 7. AS I LAY DYING-KILLSWITCH ENGAGE konciii @ PeCsa![]()
Ezt sajnos csak így találtam meg:Z$ołtu írta:Sziasztok! Unokatestvéremnek kellene két szám. Az egyik: Generál : Könnyű álmot hozzon a szél. És a másik: Republic : Szeretni valakit valamiért. Ha valaki meg tudná mondani, hogy honnan tudnám letölteni nagyon megköszönném.