Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én végignéztem a meccset,de szerintem teljesen szimpatikusan viselkedettReplay írta:ugyanakkor (nekem) nagyon ellenszenves. Ahogy reagál dolgokra, csak azért mert eljutott idáig.
Nem is hallottam, hogy van ilyen! Már mint hogy a az első futamon 8dik lett, ezért a másodikon a pole-ból indulhatott!ozsimiki írta:Egy fantasztikus siker,már-már sporttörténelem (Magyar)
http://www.origo.hu/auto/gyorsasagi/200 ... kupan.html
GRT Gabinak![]()
Már a célegyenes végében befogta volna Corsi-t, a boxutca bejáratánál lévő csíkozáson el tudott volna menni mellette, mivel ott nem volt annyi gumi letapadva, így gyorsabban lehetett ott menni. Csak hát nem ott volt a kör vége sajnos, hanem 20 méterrel hátrébb.Los Banditos írta:Csak az utolsó 3 kört néztem, de gondolom azok voltak a verseny leigazgalmasabb körei. Corsit valószínűleg akkor se tudja megfogni, ha még van néhány kör, de ez a 2. hely is nagyon jó.
Fantasztikus verseny volt,Gratulálok Talmácsinak!Drigo írta:Hú nem tudom, hogy ki nézte a 125-ös versenyt. Én igen, de még mindig nem jutok szóhoz. Ezt nevezem versenyzésnek. Itt van verseny, előzés, izgalom. Nem a biztonsági autó, meg a box kiállás hoz némi izgalmat a futamokba...
És persze hatalmas Gratuláció Talmának! Nagyon nagyott versenyzett, és szenzációs ez a 2. hely is.
Életem legizgalmasabb versenyét láttam.
Az egész verseny szenzációs volt, nem csak az utolsó három kör, sőt akkor már "csak" hárman voltak versenyben az első helyért. A célegyenesben minden körben hihetetlen csaták voltak( a legdúrvább az volt, amikor 3-7. helyig 5 motor ment egyvonalban), és szerencsére Talma nagyon érezte azt.Los Banditos írta:Csak az utolsó 3 kört néztem, de gondolom azok voltak a verseny leigazgalmasabb körei.
meg fogja oldani, ő nem szokott kulcsfontosságú szakaszokon hibázniBányász írta:Jesszusom mi lesz a holnapi záró szakaszon a Giron....![]()
4mp már csak Ricco hátránya....Di Luca elszállt ma.
Sella meg télleg elképesztő...
Nagyon izgalmas lesz a holnapi nap az tuti.Remélem Contador behúzza.