Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hála Isten'! Akkor már rég lerúgtam volna a tv-t a helyéről. Azt a fa.szit egyszerűen nem bírom elviselni. ÁÁÁÁÁÁ...vaLe5 írta:Ebben a témában szerintem Léderer Ákos a favorit... de itt az Eb-n is voltak nagyon jók"Sajnos" Ákosunk itt nem közvetít.
Szentandrás meccs nem, az Pisze bá akire gondolsz. Dea kit érdekel igazi kommentáros aranyköpések:piszebacsi.fw.hu csak ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!!Zsolti írta:Jajjj...a Gyuribá..az is tolja rendesen....
Szentandrás-mittudoménmicsoda...lol..![]()
![]()
És akkor a testvérét még nem hallottad...Arrafele gondolom a szarvasi kábeltévét nem lehet fogni, de régebben még adta a Szarvas meccseit a helyi tv... Barátaim, nagyobb röhögőgörcs, mint a Gabi barátunkMR.Barca írta:http://youtube.com/watch?v=lTXFZfECvVM
Ez a kommentátor (Horti) nem normális
Karagunist meg állandóan Zagorakisnak mondta. Nem tudom, lehet így kell kiejteniBarcaforever írta:,,Nikopolidiszre, mondják, h hasonlít George Clooney-ra, szóval hozzászokhatott a vészhelyzetekhez.1-0, hát ez most az."
"tökéletes szabálytalanság volt" én is nagyot röhögtemDrigo írta:Az sem volt rossz, amikor Karagunisz tökön rúgta Zlatant.
Erre: Igen ez egy tökéletes szerelés volt - nem ezt mondta szó szerint, de a tökéletes kifejezés benne volt.
Ő sem ismeri a mondást: A SZEMED A PÁLYÁN LEGYEN!!!!maxilopez írta:mér és amikor a léderer a vb-n 90-percen keresztül egy fehér csokát a beasleynek nézte majd a mecs végén elnézést kért v az ukrán mecsen gyakran emlegette voronint aki sérüléssel küzdött!
Jah,alapból elég komoly kihívásokkal küzdenek szakértelem terénfir3bird írta:![]()
![]()
amúgy aza Kristóf Péter nagyon furcsa forma, a stúdióban is és kommentátorként is.Alapból a SportKlub kommentátorai elég balfékek.
miihii írta:Épp most megy a BL döntő ismétlése a Sport Klubon.Kommentátor:Kristóf Péter.Épp kiírták a kapuralövési statisztikát.
"Na most azt nem lehet tudni,h ezekben a számokban mi szerepel.Ha jól tudom,akkor a gólokat nem számítják bele.Vagy a kapufákat...?Na ezt nem tudom,de olvastam valahol,h asszem a gólokat nem számítják kapuralövésnek..."
JJAAAAAJJJJJJJJ![]()
![]()
![]()
lol xD háhh ez [auto_cenzúra] volt kár h nem halottam élőbeDrigo írta:Jujj már majdnem elfelejtettem.
Tegnap, ha jól tudom, Egri Viktor mekkora oltást nyomott le. (Egyébként egész meccsen poénkodni próbált, de nem nagyon jött most Neki össze) Szóval Chelsea támadás jobb oldalon jön a beadás, erre kommentátor: Riisének most nem jó, Hyppia tisztáz. Előszőr le sem esett, csak 2-3 mp csúszással, de akkor nagyon sokáig nevettem.