Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg még adj hozzá 250-300 millió eurós kiadásokat. Tipikus divatdrukker, aki egyáltalán nincs tisztába a csapat dolgaival. Szánalmas.RM Campeones írta:
Na persze!![]()
![]()
A Real Madrid az elmúlt esztendőt 351 millió eurós nyereséggel...
Vagy nem.Pedro10 írta:...tudásra.Abban meg Ronaldo a legnagyobb.
Persze hogy nem, de én csak a saját véleményem írtam le, nem általánosságból.Nekem a kis brazil sokkal szimpibb.Ennyi.Pedro10 írta:Ez nem szimpátiára megy,tudásra.Abban meg Ronaldo a legnagyobb.
Csöppet...Kb 5ször javítottam már ki embereket a madridistán is... Egyébként asszem 50 millió körüli nyereség volt! :Snem lehet h keveri a nyereséget a bevétellel Question Very Happy
Szép is lenne...RM Campeones írta:
Na persze!![]()
![]()
A Real Madrid az elmúlt esztendőt 351 millió eurós nyereséggel zárta. Nem hiszem, hogy ebből ne futná Ronaldo esetleges leigazolására. Egyébként pedig a mezekből is rengeteg pénz össze fog jönni, ugyanis CR-nek baromi nagy a PR értéke. Jó, hogy nem azt írtad, hogy csődbe fog menni a Real!
Hát ez nagyon jó!!!Boixos írta:na, legalább lesz kinek szurkolnod.Gomezinho írta:Gratulálok a Madridnak a 32. bajnoki címhez! Meglesz ha C.Ronaldo a tiétek lesz! Nektek még ő hiányzott és kész is ! Szép volt Barcelona , beégtünk!
Óriási kérdés, hogy egyáltalán a csapat hasznára válik-e? Nem ő igazodna a csapathoz, hanem fordítva lenne. Ez az amitől félek. Végre ha nem is mindig gyönyörűen játszanak, de legalább elindult valami a Madridnál, erre idehoznák C.Ronaldot. Sok mindent nem gondoltak át, beleértve azt is, hogy mit szólnának a Madrid játékosai hogy idejön valaki aki 2-3szorosát kapja az ő fizujuknak, pedig ők legalább 2 bajnoki címben benne voltak. Ezt is figyelembe kell venni. Legalább ugyanannyit ronatana a cselekedeteivel, viselkedésével, mint amit javítana a cseleivel, nincs rá szükség!Real Madrid 5 írta:Na ez az amivel maximálisan egyetértek...Aprieto írta:Számomra roppant unszimpatikus játékos Ronaldo -ahogyan Alves is...-, de a futballtudását vitatni nincs jogom (ahogyan senkinek sincs úgy gondolom) és szerintem ez az egyetlen ami a _pályán_ számít. Semmi más.
Én amikor megláttam Alves arcát csak egy dolok érdkelt: NEHOGY idejöjjön...
Persze, igen, az a fontos amit a pályán nyújt, meg el tudom fogadni ha hasznára válik a csapatnak, de a pályán kívül...uhh
Na ez az amivel maximálisan egyetértek...Aprieto írta:Számomra roppant unszimpatikus játékos Ronaldo -ahogyan Alves is...-, de a futballtudását vitatni nincs jogom (ahogyan senkinek sincs úgy gondolom) és szerintem ez az egyetlen ami a _pályán_ számít. Semmi más.
Real_Madrid_Campeones írta:Na persze!A Real úgy jár mint Beckham leigazolásakkor. Akkor is és most is kénytelenek lesznek több játékostól megválni (nemhogy más sztárokat igazolni még), h összejöjjön az átigazolási összeg, ráadásul Ronaldo beigért hatalmas fizetése miatt meg lesznek lőve a következő években is. Calderon Perez nyomdokaiba kíván lépni, amivel a saját sírját ássa.![]()
![]()
A Real Madrid az elmúlt esztendőt 351 millió eurós nyereséggel zárta. Nem hiszem, hogy ebből ne futná Ronaldo esetleges leigazolására. Egyébként pedig a mezekből is rengeteg pénz össze fog jönni, ugyanis CR-nek baromi nagy a PR értéke. Jó, hogy nem azt írtad, hogy csődbe fog menni a Real!
A fent említett források nem a leghítelesebbek, a Sun-ról mindnyájan tudjuk, hogy jó pénzért mindent leírt a Guardian más tészta, picit hitelesebb, de nem egyszer tévedett már. Más észt nem örülnék ha jönne. C. Ronaldo minimum kétszer annyi hasznot hozna a Madridnak, mint amennyibe kerül, de...Zsoma írta:LinkTitinho írta:A Guardian és a The Sun is beharangozta, hogy Ronaldo meghozta a döntését: elhagyja a MU-t és Madridba igazol...Jorge Mendes-el most a lehetséges távozást kell megbeszélnie...
Nem örülnék neki valljuk be, ha igaz lenne...
300 ezer font hetente? Ezeknek teljesen elment az esze...
na, legalább lesz kinek szurkolnod.Gomezinho írta:Gratulálok a Madridnak a 32. bajnoki címhez! Meglesz ha C.Ronaldo a tiétek lesz! Nektek még ő hiányzott és kész is ! Szép volt Barcelona , beégtünk!
Ne beszéljünk marhaságokat.culinho írta:A Real úgy jár mint Beckham leigazolásakkor. Akkor is és most is kénytelenek lesznek több játékostól megválni (nemhogy más sztárokat igazolni még), h összejöjjön az átigazolási összeg, ráadásul Ronaldo beigért hatalmas fizetése miatt meg lesznek lőve a következő években is. Calderon Perez nyomdokaiba kíván lépni, amivel a saját sírját ássa.
vegyétek meg!Real_Madrid_Campeones írta:Na persze!A Real úgy jár mint Beckham leigazolásakkor. Akkor is és most is kénytelenek lesznek több játékostól megválni (nemhogy más sztárokat igazolni még), h összejöjjön az átigazolási összeg, ráadásul Ronaldo beigért hatalmas fizetése miatt meg lesznek lőve a következő években is. Calderon Perez nyomdokaiba kíván lépni, amivel a saját sírját ássa.![]()
![]()
cantera írta:egyébként meg a fórumra visszatérve... nektek mit jelent az h egy fórum színvonalas vagy éppen nem? mitől lesz színvonalas egy fórum? kíváncsi lennék erre, hátha lesz olyan, amit esetleg fel tudnánk használni moderálás közben
Na persze!A Real úgy jár mint Beckham leigazolásakkor. Akkor is és most is kénytelenek lesznek több játékostól megválni (nemhogy más sztárokat igazolni még), h összejöjjön az átigazolási összeg, ráadásul Ronaldo beigért hatalmas fizetése miatt meg lesznek lőve a következő években is. Calderon Perez nyomdokaiba kíván lépni, amivel a saját sírját ássa.
http://sportgeza.hu/futball/2008/eb/het ... ot_a_real/Titinho írta:A Guardian és a The Sun is beharangozta, hogy Ronaldo meghozta a döntését: elhagyja a MU-t és Madridba igazol...Jorge Mendes-el most a lehetséges távozást kell megbeszélnie...
Nem örülnék neki valljuk be, ha igaz lenne...