Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szív,akarat,erő,tudásReplay írta:Ahogy várható volt, győzött az izomagyú tenisz.
A harmadik szettben Nole bebizonyitotta, hogy tudja kezelni a madridistát.
Sztem Federer-nek nincs is kedve bejutni a döntőbe.
Igen jön. majd úgy 2035-ben...Nagy ígéret, egy jó év, azóta semmi. (ne legyen igazam)Lesy írta:A nőknél elég feltünő a szerb "uralom". Úgy fest, hogy Henin visszavonulásával az oroszok, a szerbek és egyéb szláv népek játékosi lassan átveszik a hatalmat a világranglistán. De majd jön Szávay!!!
Hajrá Djokovic tavaly a Nadal ott volt a Madrid meccsén a Mallorca ellen... Monfils szerintem hozza ezt a meccset is.."remélem..."ozsimiki írta:Jah...
Most meg Monfils-Ferrer eddig vezet a Francia 6-3ra, most van a 2.szett
A győztes Federerrel találkozik majd az elődőntőben,másik ágon ugye Nadal-Djokovics.
Nadal nagy Madrid szurkoló!kleno04 írta:Replay írta:Hmm, érdekes.
Lehet, hogy én vagyok konzervativ, de nem tudok Nadal-nak drukkolni.
Nem tudok egy Madrid-drukkernek szoritani.
Mondjuk ettől függetlenül sem rajongok az általa képviselt erőteniszért.
Nadal nem Barca drukkerÉn úgy tudom vagy rosszul tudom
![]()
Meg aztán ha Real drukker akkor is neki szurkolok![]()
VAMOS RAFA
Replay írta:Hmm, érdekes.
Lehet, hogy én vagyok konzervativ, de nem tudok Nadal-nak drukkolni.
Nem tudok egy Madrid-drukkernek szoritani.
Mondjuk ettől függetlenül sem rajongok az általa képviselt erőteniszért.
Nadal ellenfelei ezen a RG-on összesen 27 gémet nyertek, azaz meccsenként 5,4-et. elképesztő. a szerb sem lesz ellenfél, talán egy szettet el tud csípni, de többet nem. A svájci ellen is magabiztos Nadal-győzelmet várok, max. 3-1-gyel.Dagoth ur írta:Nadal eszméletlen formában van,esélyt sem ad ellenfeleinek.
Lehet kicsit elfogult vagyok,de szerintem simán átgázol Djokovicon,nagyon remélem hogy a döntőben Federer lesz az ellenfele.