Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"Felemeltem a bal kezem, azt képzeltem, hogy az a Tihanyi úr szája (elképzeltem és ez meg is történt). A kezemet a faromhoz tettem, és mintha egy cső lenne, azon keresztül nyalta Tihanyi úr a seggemet.
Hát sztem nem...Ronaldo pl. idén annyit kihagyott, mint sokan mások egész életükben. A 85 százalék sztem gyenge 11-ből amúgy is.Los Banditos írta:Ez a "vicc", már legalább 4-5 éves, de én nem nagyon találom humorosnak.
Egyébként lehet jót mulatni Beckham vagy Rondalo néhány kihagyott 11-esén, de mind a ketten legalább 85%-osan lövik a büntetőket.
szerintem akkor is a beckhamé az eredeti, fölösleges újítgatni meg minden, és egyébként hogyha menedzser lennék és Beckham és ronaldo közül kellene választanom ki rúgja a 11est még mindig Ronaldóra szavaznékSergi írta:Bl-elődöntő itthon a 2. percben...Azzal együtt már felér Becks hibájához...bouba írta:Ronaldonak még nem volt olyan emlékezetes 11es kihagyása (Bl-döntőn kívűl),mint Beckhamnak
Én a bekemest ismerem és szeritnem úgy jobb hangzik.Ilúvatar írta:
nanana! ezt mindenképpen ki kell javítani!
itt a helyes:
Cristiano Ronaldot megkérik, hogy számoljon el 13-ig. Ronaldo számol: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13.
- Dehát a tizenegyest kihagytad!
- Azt mindig kihagyom.
chonggy írta: ....
David Beckham-et megkérik, hogy számoljon el 13-ig. Beckham számol: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13.
- Dehát a tizenegyest kihagytad!
- Azt mindig kihagyom.
....
Ribéryt is kihagytákdjtrack írta:gattusot mért hagytátok ki?:D meg tevezt:DGomezinho írta:Azért Oleguer sem egy macsómimzés meg Pablo Garcia!
Zsolti írta:
unatkoztam..megcsináltam az álom 11-emet..
Kapuba azért én Burgost tenném...Bányász írta:Kahn
Abel Xavier Lescott West Alexi Lalas
Essien
Effenberg Valderrama Ronaldinho
Eto'o Tevez
Azt hiszem ez a csapat megállja a helyét a csúnyasági versenyben de a pályán se lenne olyan rossz.
Magyarokat nem válogattam be pedig azért itthon is futkostak/nak "szép" játékosok a pályán.
Fáj a szívem de olyan nagyágyúk mint Ivanov,Park,Schweinsteiger,Stam,Poborsky,Lechkov,Ribery csak a padra férnek oda pedig ők se olyan szépek....
Áhhh, Abel Xaviert a 2000es EBn szerettem megBányász írta:...
Valahogy úgy szokták ezt mondani, h Gravesennek már a nézésére piros lapot kellene adniLos Banditos írta:Miért nem lepődnék meg, hogy ez a csapat képtelen lenne 10-11 emberrel végigjátszani egy meccset?