2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én tudok!!!!!! posta koltség 1 ezres es másnap megjönGaba írta:Srácok HELP ME!
Vki tud vmi oldalt ahonnan lehet elég gyors kiszállítással jó mezeket rendelni?
Most nem csak Barca mezekre gondolok.
Köszke előre is!
torrentkiller írta:Persze. De azt sajnos nem tom megmondani hogy mennyibe kerülhet. De Google a barátodfir3bird írta: Ja, akkor jóEzekszerint elég vennem egy memocardot a mentéseknek?
Persze. De azt sajnos nem tom megmondani hogy mennyibe kerülhet. De Google a barátodfir3bird írta: Ja, akkor jóEzekszerint elég vennem egy memocardot a mentéseknek?
Ja, akkor jótorrentkiller írta:Csak simán berakod a lemezt, és elkezdi olvasni és már indul is a játék
BearshareMessa írta:Hali! Valaki tudna nekem ajánlani vmi zeneletöltő progit, Lime Wire-ön, Morpheuson, Caboson kívül?
Mind a 3 megvan, de egyik sem működik: Lime Wire: Egyszerűen rákattolok, semmi. Már 12x letöltöttem újra, de semmi.![]()
Morpheus: Vírusos.
Cabos: Mikor elindítom bejön 1 kis ablakban vmi Javas oldal, h látogassam meg. Mikor rákatt, h megnézem, akkor semmi, ha meg arra megyek, h Quit, akkor meg ugye kilép.
Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném.
Csak simán berakod a lemezt, és elkezdi olvasni és már indul is a játékfir3bird írta:Persze, köszitorrentkiller írta:Nekem Xbox 360 prémiumom van, abban van vincsi is. De ha megveszed az árkádot akkor abba sztem max kártyát érdemes venni, mert a vinyó külön nagyon drága(legalábbis az volt amikor én néztem). Leszedtem hozzá a Fifa08at, sokkal jobb mint pcn. A GTA4 pedig valami istencsászár játék lett alíg bírtam letenni. Szerintem megveheted az Árkásot is akár úgy hogy veszel bele memóriakártyát, végülis csak a mentéseket rakja rá (ami általában játékonként 1 mega körül van.)
Ja és b99 kollégához csatlakozzak: A mostaniakban már nincsenek hűtési problémákÉs télleg érdemes flesseltetni max 3-4 között van 1 ilyen manőver
énis GTA4 meg legfőképp egykét autós játék (Juiced 2, Test Drive Unlimited) és persze a FIFA-k miatt venném meg
Elhiszem hogy alig bírtad abbahagyni a GTA-t
Remélem a memóriakártya nem olyan drága...de amúgy akkor hogyműködik ez? Csak berakod a lemezt és arról nyomja a játékot vagy fel kell rakni? mer akkor nemértem miért nincs benne winyó...
Próbáld meg ezt:Messa írta:Hali! Valaki tudna nekem ajánlani vmi zeneletöltő progit, Lime Wire-ön, Morpheuson, Caboson kívül?
Mind a 3 megvan, de egyik sem működik: Lime Wire: Egyszerűen rákattolok, semmi. Már 12x letöltöttem újra, de semmi.![]()
Cabos: Mikor elindítom bejön 1 kis ablakban vmi Javas oldal, h látogassam meg. Mikor rákatt, h megnézem, akkor semmi, ha meg arra megyek, h Quit, akkor meg ugye kilép.
Sztem egyszerűbb ha torrentezel! Letöltöd az U (vagy mikro) Torrent programot, és innen szinte bármit tölthetszMessa írta:Hali! Valaki tudna nekem ajánlani vmi zeneletöltő progit, Lime Wire-ön, Morpheuson, Caboson kívül?
Persze, köszitorrentkiller írta:Nekem Xbox 360 prémiumom van, abban van vincsi is. De ha megveszed az árkádot akkor abba sztem max kártyát érdemes venni, mert a vinyó külön nagyon drága(legalábbis az volt amikor én néztem). Leszedtem hozzá a Fifa08at, sokkal jobb mint pcn. A GTA4 pedig valami istencsászár játék lett alíg bírtam letenni. Szerintem megveheted az Árkásot is akár úgy hogy veszel bele memóriakártyát, végülis csak a mentéseket rakja rá (ami általában játékonként 1 mega körül van.)
Ja és b99 kollégához csatlakozzak: A mostaniakban már nincsenek hűtési problémákÉs télleg érdemes flesseltetni max 3-4 között van 1 ilyen manőver
Nekem Xbox 360 prémiumom van, abban van vincsi is. De ha megveszed az árkádot akkor abba sztem max kártyát érdemes venni, mert a vinyó külön nagyon drága(legalábbis az volt amikor én néztem). Leszedtem hozzá a Fifa08at, sokkal jobb mint pcn. A GTA4 pedig valami istencsászár játék lett alíg bírtam letennifir3bird írta:Árulnak most 50.000 HUF-ért Xbox 360 arcade-ot.Kérdésem: lehet benne bővíteni a memóriát? mer csak 256 ram van benne.A másik: azon gondolom jól futna a GTAIV vagy az új FIFA...szerintetek érdemes beruházni?
A második részből nem sokat értettembarca99 írta:Arcade Xbox-hoz nem árt vinyót venni (vagy eleve olyan boxot, amiben van vinyó), mert egyre több játék (köztük a GTA) telepít a merevlemezre, hogy ne használja nagyon az olvasófejet, meg az eleve gyorsabb is.
Szvsz flashelni is érdemes, sokat spórolhatsz így az irreálisan drága játékokokon. Manapság már nem olyan veszélyes, lehet rá ilyen spéci hűtőcuccot is rakni, hogy ne melegedjen annyira. Viszont így nem garantált (az amúgy fizetős) online játék.
Xbox360ra a játékok úgy vannak optimalizálva, h akadás nélkül fussanak. Szóval nem kell bővíteni a memóriát.fir3bird írta:Árulnak most 50.000 HUF-ért Xbox 360 arcade-ot.Kérdésem: lehet benne bővíteni a memóriát? mer csak 256 ram van benne.A másik: azon gondolom jól futna a GTAIV vagy az új FIFA...szerintetek érdemes beruházni?
Az ilyen hardveres dolgokba nem vok nagyon otthon de sztem ott a bioszba van a probléma vagy az alaplappal. Lehet hogy vmi elállítodott a biosba és azért nem áll fel a rendeszer. Másra nem nagyon tok gondolni.Perrero írta:nah fejlemény a gépemről amit irtam anno (Xp telepitési probléma)
beraktam a vinyomat 1 másik gépbe, és f.szán felment az xp, visszaraktam a gépembe, bejöna fekete képernyő h csökkentett mod, normál inditás, stb... rámegyek a normálra, ujraindul és megint bejön a kép...
Nekem is hasonló élményeim vannak, bár egyszer sikerült, akkor se volt fent senki...Messa írta:Nem tudom, nekem mindig lefagy a gépem, mikor rákattolok, ez miért van?MR.Barca írta:Lenne egy kérdésem. az eurobarca CHAT-en szoktak fönt lenni?
Itt a link:grecki írta:Hali! Véletlenül bezártam valahogy a főoldalon a flashes híreket, és nem tudom előhozni... Mi a jófenét csinálhattam?? Na mind1, szóval ubuntu alól firefoxot használok, tudna valaki segíteni?
Ja, és annak is nagyon örülnék, ha valaki belinkelné nekem a legújabb Alves hírt, mert nem sikerült elolvasnom. (Amikor tartja au uefa kupát)