Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom,hogy nem kedveled,csak minden másban kb. ugyanaz a véleményed,mint nekem!(eddigi meglátásom szerint)Enrique írta:Mert? Ezt most nem értem. Én sose szerettem Riq.et, mégha a cikket én is írtam.Rapika írta:Pont Tőled hallom ezt...![]()
Mind1,nem szeretheti mindenki Riquelmét!
Én nagyon szeretem,de ha jönne,akkor valaki kimaradna a mostani kezdőből.mondjuk Giuly tőllem kimaradhat,de riquelme meg nem tud ott játszani.Rapika írta:Pont Tőled hallom ezt...![]()
Mind1,nem szeretheti mindenki Riquelmét!
Még nem biztos ám...Rapika írta:Nagyon bírom a hollandot!
Főleg,mpstani nyilatkozatai miatt!
Szerintem meg a kezdoben a helye remelem jovore kezdo jatekos lesz bar errol meg vagyok gyozodve, de erdekes lesz kit fog kihagyni majd Reijkaardantiimperialista írta:Szerintem Mottának padon kellene maradnia a teljes felépülés után is, egyrészt a sok piros lap miatt, másrészt mert inkább Edmilsonnak kellene kezdenie Puyol mellett, Marquez pedig maradhatna szűrőben, mert embertelen jól játszik egész évben azon a poszton. Vagy Edmilson lenne a szűrő és Marquez belső védő.
Ten Cateval sincs semmi baj csak nem akkarom Albertinit a edzoi stabba nem csinalt semmit, hogy megerdemelje, hogy ott uljon es meg a tudasa sincs meg hozzaBadi írta:akkor így mondom:
Henk Ten Cate úgy jó ahogy van. nem kell más