jajj haggyuk má a régi híreket!!!Kit érdekel hogy kivel tárgyaltunk pár éve???fcjoc írta:ez se lett volna anno rosz..
Most lefogjátok írni több ezer játékosról szóló hírt akivel szóbakerültünk??
jajj haggyuk má a régi híreket!!!Kit érdekel hogy kivel tárgyaltunk pár éve???fcjoc írta:ez se lett volna anno rosz..
LoL. Nemtudja valaki miért hiúsult meg? Nem emlékszem már rá. De régi a hír
én egyetértek veled ebben a dologban,Deco csupán azért focizik ien jól,mert:dekor írta:Annyira érdekes hogy te mindenkit leugathatsz, ha mondanak valamit ami neked nem tetszik. Ide azt írjuk amiket gondolunk ez alap,de nálad úgy látom nem volt az.
Nem csak hogy nem képes küzdeni a barcáért, hanem a végén fogta magát és hazament egy bajnoki mecs szünetében. Ez türhetetlen viselkedés egy profi focistától, ilyenre nincs szükségünk, hiába játszik most jól.albicelesteX írta:Deco jól játszott eddig mind a két meccsen!De el kell adni mert most még jó pénzt kapunk érte!Amúgy meg neki is szüksége van egy kis váltásra
!Meg nah jól játszik az eb-n itt meg nem képes küzdeni a csapatért akkor már régen rossz!
Ha jól emlékszem, a 3. gólt is ő készítette elől. Nekem nagyon úgy tünt, h ő a karmestere a portugáloknak és ez szerintem magáért beszél.Capon írta:Igen néztem a meccset és az első 20 perc alatt mutatott játéka nekem is tetszet de utána már nem. Szerintem utána már nem tett sokat hozzá a játékohoz. A fél világ elhüledezet részével meg nem beszéltem, sőt még látni sem láttam öket de halani sem hallotam.
Akkor ajánlom nézd át a napi sportsajtót!Capon írta:Igen néztem a meccset és az első 20 perc alatt mutatott játéka nekem is tetszet de utána már nem. Szerintem utána már nem tett sokat hozzá a játékohoz. A fél világ elhüledezet részével meg nem beszéltem, sőt még látni sem láttam öket de halani sem hallotam.
Istenem. Néztétek a meccset? A fél világ el van hűlve az egész meccsen nyújtott játékától, ti meg...Capon írta:Kicsit finomabban fogalmaznék de a lényege ugyan ez lenne a mondanivalómnak. Deco bepréselt egy gólt, volt egy két szép passza de az édes kevés volt. Ez kb az első 20 perc történése volt. Utána csak eladogadta a labdákat. Semmit nem tett hozzá a játékhoz. Aktivabb játékos kell helyette a Barcába.csabimo írta:Szerintem Deco tegnap ugyanolyan szerencsétlen volt mint a bajnokságban! Rugottt egy hatalmas golt, meg adott egy labdát amit Ronaldo bevágott, azon kivül meg annyi eladott labdája volt hogy meguntam számolni
!!! Összetehetjük a kezünket hogy az Inter és a Chelsea is érdeklödik érte, és még jo pénzt is kaphatunk érte...
Engem ez a Gomis (lehet csak a külsejük miatvan Bommel írta:Vagy ha cserecsatárt keresünk, Gomis a Saint Etienne-ből? Fiatal, gólerős, és szerintem a cserepadot is elfogadná. Több nagycsapat(Arsenal,Milan) érdeklődik utána. Szerintetek?
Kicsit finomabban fogalmaznék de a lényege ugyan ez lenne a mondanivalómnak. Deco bepréselt egy gólt, volt egy két szép passza de az édes kevés volt. Ez kb az első 20 perc történése volt. Utána csak eladogadta a labdákat. Semmit nem tett hozzá a játékhoz. Aktivabb játékos kell helyette a Barcába.csabimo írta:Szerintem Deco tegnap ugyanolyan szerencsétlen volt mint a bajnokságban! Rugottt egy hatalmas golt, meg adott egy labdát amit Ronaldo bevágott, azon kivül meg annyi eladott labdája volt hogy meguntam számolni
!!! Összetehetjük a kezünket hogy az Inter és a Chelsea is érdeklödik érte, és még jo pénzt is kaphatunk érte...
szerintem ha Larsson utódot keresünk, akkor egy rutinos, tapasztalt csatárra van szükségünk. fiatal cserecsatárnak ottvan Bojan. Meg Assulin is jön majd, ha nem idén, akkor jövőre. Gomisnak egy olyan csapatra lenne szüksége ami erős, de nem annyira, hogy ne férjen be a kezdőbe. cserepadról nem lesz válogatott.van Bommel írta:Vagy ha cserecsatárt keresünk, Gomis a Saint Etienne-ből? Fiatal, gólerős, és szerintem a cserepadot is elfogadná. Több nagycsapat(Arsenal,Milan) érdeklődik utána. Szerintetek?
Na neee!Azért mert lőtt két gólt első meccsén meg az "erős" francia bajnokságban 16 vagy mittomén mennyi gólt szerzett,rögtön le kell igazolni!Mellesleg beállt a Románok ellen és semmit sem csinált!Azonkívül biztos megkérnék az árát,akkor pedig inkább egy kész csatár kéne!van Bommel írta:Vagy ha cserecsatárt keresünk, Gomis a Saint Etienne-ből? Fiatal, gólerős, és szerintem a cserepadot is elfogadná. Több nagycsapat(Arsenal,Milan) érdeklődik utána. Szerintetek?