Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát akkor sztem inkább Iniesta legyen kezdő, mnit akár Moutinho, akár Silva. Ettől a 2 gyerektől semmit olyat nem láttam eddig, h a mi Ininket kiszoritják.Fernando írta:Hát Igen, rengeteg a kérdőjel, de persze ez csak akkor igaz, ha nem igazolunk irányítót. De esetlek ha igazolnánk, és az Moutinho lenne. Jelenleg rá van a legtöbb esélyünk, akkor Viszont sajna Iniesta is kifog szorulni a kezdőböl és átveszi a Silva alatt lévő alternatíva kérdőjel helyét.
Marquez miért csak a padon, amikor Cacares a kezdőben?Fernando írta:Azért ez nemkis felállás lenne jövőre: (Ha nem igazolnánk irányítót)
_______________________Valdés_______________________
_______________________(Pinto)_______________________
D. Alvés________Puyol_____________Cáceres________Abidal
(?)___________(Márquez)_________(Piqué/Milito)___(Sylvinho)
_______________________Touré________________________
_______________________(Keita)_______________________
___Messi________________Iniesta________________Silva___
___(?)__________________(Xavi)_________________(?)____
________________Henry__________Villa__________________
_______________(Bojan)__________(?)___________________
Szerintem ez egy nagyon nagy csapat lehetne jövőre. Bocs, hogy álmodoztam pöppet.
Hát nagy hülyeség lenne Drogba túl öreg .Valamint nem ér 45-50 milliót ,mert szerintem Deco és Ronnie minimum ennyi.visca el barca írta:a sport.es egy lehetséges drogba = deco + ronaldinho képletet boncolgat
Na igen...a madrid....gyűjtögeti a játékosokat, nem játszatja őket (vagy mire megtanulnak járni eladja), aztán csere-beréli....megteheti: sztártemető.csabimo írta: Az a baj hogy a Madrid is érdeklödik villáért+huntelaarért, nekünk pedig villa most az elsöszámu kiszemelt, de a madrid 35milliot+játékost adna érte, ha lehet hinni a hirekenk,tehát nekünk minimum 40 milllio körül kell gomdolkozni...
Ezzel aza gond, hogy így Bojan csak szökő évente játszana...Fernando írta:Gomez szerintem tartalékcsatárnak tökéletes lenne. Henry, Villa, Gomez, Bojan. Egész jo lenne. Persze így más lenne: Henry, Villa, Huntelaar, Bojan. Akkor elég nagy lenne a versenyhelyzet. Csakhát "...minden a pénzről szól az élet asztalán..." ahogyan azt Viki (Alvin és a Mókusok) is megmondta.
Az a baj hogy a Madrid is érdeklödik villáért+huntelaarért, nekünk pedig villa most az elsöszámu kiszemelt, de a madrid 35milliot+játékost adna érte, ha lehet hinni a hirekenk,tehát nekünk minimum 40 milllio körül kell gomdolkozni...Fernando írta:Gomez szerintem tartalékcsatárnak tökéletes lenne. Henry, Villa, Gomez, Bojan. Egész jo lenne. Persze így más lenne: Henry, Villa, Huntelaar, Bojan. Akkor elég nagy lenne a versenyhelyzet. Csakhát "...minden a pénzről szól az élet asztalán..." ahogyan azt Viki (Alvin és a Mókusok) is megmondta.
Azért nálam inkább lenen kezdö ini mint moutinho, idáig az ebn sem villogot, és ha meg is vennénk szerintem nem lenne rögtön bérelt helye a kezdöben, legalább is remélem...Fernando írta:Hát Igen, rengeteg a kérdőjel, de persze ez csak akkor igaz, ha nem igazolunk irányítót. De esetlek ha igazolnánk, és az Moutinho lenne. Jelenleg rá van a legtöbb esélyünk, akkor Viszont sajna Iniesta is kifog szorulni a kezdőböl és átveszi a Silva alatt lévő alternatíva kérdőjel helyét.
De hát Silvát is ugy irták,h biztos idejön!Ezt honnan veszitek? EB után érdemes ezekről beszélni addig ugyse lesz semmi...sajnosFernando írta:Hát Igen, rengeteg a kérdőjel, de persze ez csak akkor igaz, ha nem igazolunk irányítót. De esetlek ha igazolnánk, és az Moutinho lenne. Jelenleg rá van a legtöbb esélyünk, akkor Viszont sajna Iniesta is kifog szorulni a kezdőböl és átveszi a Silva alatt lévő alternatíva kérdőjel helyét.
Ricardo annyira jól képzett brilliáns kapus, hogy egy spanyol középosztályú csapatnál, a Betisnél véd! Grat...Gomezinho írta:Hát én a Palopot meg a Ricardot is jobb kapusnak tartom! Észlények vagytok ti itt előttem!
Ha ilyen csapatunk lenne, semmilyen aggodalmam nem lenne, hogy rossz lett a csapatunk!Fernando írta:Azért ez nemkis felállás lenne jövőre: (Ha nem igazolnánk irányítót)
_______________________Valdés_______________________
_______________________(Pinto)_______________________
D. Alvés________Puyol_____________Cáceres________Abidal
(?)___________(Márquez)_________(Piqué/Milito)___(Sylvinho)
_______________________Touré________________________
_______________________(Keita)_______________________
___Messi________________Iniesta________________Silva___
___(?)__________________(Xavi)_________________(?)____
________________Henry__________Villa__________________
_______________(Bojan)__________(?)___________________
Szerintem ez egy nagyon nagy csapat lehetne jövőre. Bocs, hogy álmodoztam pöppet.
Ja! Egyetértek! Ez a felállás nagyon sz*r! Messi középen? Na ki ne találjuk már...LG írta:Hát ez télleg tökéletes. És te lennél az edző, ugy mégjobb lenne, ha már ennyire ott vagy a szeren.