Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Pocs írta:Azt írják, hogy Villa szívesen szerződne a Liverpoolhoz Benítez és Torres miatt, annak ellenére, hogy korábban kijelentette, hogy szívesebben maradna Spanyolországban.krisz100 írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=737003
nemtom mit jelent, csak hogy villával kapcsolatos.
Seydou nagyon jó játékos. Sok poszton is bevethető, így nem egyszer lesz ő is a kezdőben, ebben biztos vagyok. Egyébként sokra hivatottnak tartom, szerintem képes rá, hogy tartósan beverekedje magát a kezdőbe, akár Yaya kárára.Pedro10 írta:Ezt vitatnám.Jobb mint Touré.Keitát a padra vettük, első sorban.
Ezt vitatnám.Jobb mint Touré.Keitát a padra vettük, első sorban.
Ez lenne a legegyszerűbb megoldás, valóban. Két igazi esélyes volt eddig Samu helyére, de sajna mindkettő baromi drága (benzema, villa).Csak a Barca! írta:Jól van Eto'o itt nálunk, nem kell eladni és akkor megoldódott a csatár kérdés.
Valóban nem jobb, de Villa sem jobb. Amúgy meg szerintem egyre esélytelenebb Villa megszerzése. Baromi sokba kerülne és annyit nem fogunk kiadni érte. Jól van Eto'o itt nálunk, nem kell eladni és akkor megoldódott a csatár kérdés.CFirpo3 írta:Drogba nem jobb, mint Eto'o, ráadásul 30 éves. Villa 26. Villának én is jobban örülnék.
Ti miről beszéltek? A pletyka szerint Drogba+30milla = Deco+R10, magyarán drogba mellé adnának 30 millió eurót is. Ha ez nem éri meg nektek, akkor nem tudom mit akartok.Varga Tamás írta:Hát, nem tudom. Még egy 10 millió eurót pluszban hozzáadnának, akkor esetleg.gekkodan írta:Lazán belemennék abba a cserébe, amit az angol sajtó lebegtet: Drogbát kapnánk R10 és Deco-ért cserébe.
Vakon aláírnám, bárhol, bármikor, mindig
Igen, ez van benne. Állítólag Hleb nem akar Münchenbe menni, ő is megtett mindent, de az angolok makacsok és 20 misit kérnek, mi viszont annyit nem adnánk, mert 15-re értékeljük a játékost. Így könnyen lehet, hogy ennyi volt a Hleb-ügy. Nem bánom egyébként.Tofi írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=737144
Ez elég érdekes!
Ha jol értelmezem akkor arrol van szo benne hogy a Barca meg akarja venni Hlebet és az Arsenal 20M eurora becsüli az árát, de a Barcának nem ér ennyit, és ha Hleb a Bayern München-be szerződik akkor a Barca Hernanes-t és/vagy Moutinho-t probálja leigazolni!
Azt hiszem erről szol de ha nem javitsatok ki mert kezdetleges az Angol tudásom![]()
Azt se felejtsd el, hogy Deco augusztusban lesz 31, és Dinho is 28 éves. Egyébként szerintem ez a hír puszta spekuláció, nem sok valóságalapja van.lui1698 írta:A ló[auto_cenzúra] haggyad má'.
Roni + Deco Drogbáért? Ugyanmár!
A két játékos ér min. 40-45 milát. Drogba hol ér ennyit.
Amúgy is már kiöregedőben van.
gekkodan írta:Lazán belemennék abba a cserébe, amit az angol sajtó lebegtet: Drogbát kapnánk R10 és Deco-ért cserébe.
Azt írják, hogy Villa szívesen szerződne a Liverpoolhoz Benítez és Torres miatt, annak ellenére, hogy korábban kijelentette, hogy szívesebben maradna Spanyolországban.krisz100 írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=737003
nemtom mit jelent, csak hogy villával kapcsolatos.
Hát, nem tudom. Még egy 10 millió eurót pluszban hozzáadnának, akkor esetleg.gekkodan írta:Lazán belemennék abba a cserébe, amit az angol sajtó lebegtet: Drogbát kapnánk R10 és Deco-ért cserébe.
Keitát a padra vettük, első sorban.Messi-#19 írta: ------------Valdes------------
-Alves--Puyol-Piqué--Abidal-
--------Keita---Yaya----------
----------Moutinho------------
--Messi----------------Silva--
-------------Villa--------------
És holvan henry???Kissge87 írta:Ez mind szép és jó, de Ini meg Xavi csak a padra fér oda??? Ez kicsit durva szerintem!Messi-#19 írta: ------------Valdes------------
-Alves--Puyol-Piqué--Abidal-
--------Keita---Yaya----------
----------Moutinho------------
--Messi----------------Silva--
-------------Villa--------------:):):):)
Amúgy a felállás nem is lenne rossz!
Csak init vagy Xavit még valahogy beraknám mondjuk Keita helyett!:):):)
A többi meg oké is!:):):)