Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Valóban Xavi(sőt Iniesta sem) támadókp. Ők inkább szervezik a játékot, és stílusuk, feladatuk nagyban eltér az olyanoktól, mint Deco, vagy az általad említettek. Azt, hogy Hleb alkalmas-e betölteni Deco posztját....hááátEtooka írta:Ezért kellene egy Diego,Nasri típusú játékos
ha egyszerre játszanak ugy sose ment nekik csak ritkán...megnezném most xavi-fabregast középenredmiller írta:Szerintem inkább arról van szó, hogy ez a két játékos inkább oldalra és hátra játszik, mint előre... Ezért kellene egy szervező-középpályás a Barcába.gabimessi92 írta:Sz.tem Aragones haragszik a barcásokra. Mert az első 2. csere az majd mindíg Inieste és Xavi. Iniesta cseréje állt Cazorla aki nincs olyan játékos mint Ini szal nem értem. A Xavi-Fabregas csere az ésszerűbb de most mindha Fabregasnak sem ment volna. De akk is hajrá Spanyolroszág!!!
Szerintem inkább arról van szó, hogy ez a két játékos inkább oldalra és hátra játszik, mint előre... Ezért kellene egy szervező-középpályás a Barcába.gabimessi92 írta:Sz.tem Aragones haragszik a barcásokra. Mert az első 2. csere az majd mindíg Inieste és Xavi. Iniesta cseréje állt Cazorla aki nincs olyan játékos mint Ini szal nem értem. A Xavi-Fabregas csere az ésszerűbb de most mindha Fabregasnak sem ment volna. De akk is hajrá Spanyolroszág!!!
SZerintem csak ez a taktikája mert ha elfáradnak akkor cserélnek hogy ne gyengüljön a középpálya és ne legyen átjáróházgabimessi92 írta:Sz.tem Aragones haragszik a barcásokra. Mert az első 2. csere az majd mindíg Inieste és Xavi. Iniesta cseréje állt Cazorla aki nincs olyan játékos mint Ini szal nem értem. A Xavi-Fabregas csere az ésszerűbb de most mindha Fabregasnak sem ment volna. De akk is hajrá Spanyolroszág!!!
ezért köszönet jár neki, azért meg mehet a gúzsba amiért Rivaldo-t elüldözte. mármint Van Gaal.Varga Tamás írta:Ja, és elgondolkodtatok már a következő tényen. A ma meghatározó katalán-spanyol focisták - Xavi, Puyol, Iniesta - mindannyian Louis van Gaal alatt mutatkoztak be a nagy csapatban? Figyelemre méltó teljesítmény. Valamit dejtett a hollandus a játékról, és a tehetségükről. Ezért - is - mindenképpen köszönet jár Neki.
Össze is dobnánk a repülőutad árát.Varga Tamás írta:Akkor saját kezűleg húzom karóba Senor Laportát.
Akkor saját kezűleg húzom karóba Senor Laportát.gonosz írta:Azt kéne még....Xavit eladni....egy világ dőlne össze bennem, lehet több is.... Isten ments!
A négy kps rendszerben, ahol téllegesen 4 kp van, kicsit többet kreatívkodhat. Amúgy idén nagyon jó volt ő a Barcában is.depth írta:Nálam meccs embere, Villa hármas ide vagy oda
Hihetetlen mennyit dolgozott és futott. 12.2 km![]()
Rengeteg labdát szerzett, sokat és jól passzolt.
Úgy érzem, h Barcában kevesebb teret kap vagy legalábbis nem tud ennyire kibontakozni.
Igen mint Gerrard, válogatottba a 4-es, poolban a 8-as. Pedig mikor még Lampard nemnan volt ott az angol kezdőben sőt a keretben sem már akkoris 4-esben toltaLionel85 írta:Kár hogy nem ment be a lövése, de nagyot alakított. Érdekes hogy ő van 8-asban és Iniesta 6-osban. Kicsit furi.
12 km!!!! Ez még egy hosszútávfutónak is becsületére válnaozsimiki írta:Tegnap az ex játékosunk Gio,ma az ikon: Xavi,kegyetlenűl nagyot játszott,és a futott kméter is kb világrekordmár amióta mérik.
GRT![]()