Élő közvetítések
Ronaldo ugy rugott 20 gólt hogy csak egy tizenegyes golt rugott. Eto meg 22 rugott és ebből négy tizenegyes. Tehát roni 19, eto 18 akcio golt rugott. na ki is a jobb? RONALDO!!!!
Én még mindig nem látok semmitEnrique írta:Megy már a meccs!Morminho írta:Csak én látok nagy feketeséget a sport2 helyett![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1-2 perccel csúsztatva.

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Entrenador del Barça
4 perc csúszással megy
hogy egyszer nem tudják időben elkezdeni a vasárnap 19:00-as meccsünket,én nem bírom ki még ezt a pár percet sem hogy ne nézzem meg a neten
FORCA BARCA

Csak én látok nagy feketeséget a sport2 helyett

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szerintem össze se nagyon hasonlítsa senki a barcát, meg a realt! (kivéve, ha mi nyerünk)Rapika írta:Ilyen real meccsek után mindig az jut eszembe,hogy a mi Barcánk ritkábban küld így padlóra ellenfelet!
Inkább gyakoribb,hogy 2 gólos vezetésnél trükközgetnek a fiúk,nem azt nézik,hogy juj,még rúgjunk egy gólt!![]()
Persze a Malaga ellen azért rúgtak 1 4est...
Szerintem jobb is az, hogyha 2-0-nál már csak trükközgetnek a fiúk. Az sokkal szebb és látványosabb, mint bármi más. Nem vágyok egy olyan realos 5-0-ra, még a Valencia ellen se.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
még 4 perc...
- Rapika
- Entrenador del Barça
Ilyen real meccsek után mindig az jut eszembe,hogy a mi Barcánk ritkábban küld így padlóra ellenfelet!
Inkább gyakoribb,hogy 2 gólos vezetésnél trükközgetnek a fiúk,nem azt nézik,hogy juj,még rúgjunk egy gólt!
Inkább gyakoribb,hogy 2 gólos vezetésnél trükközgetnek a fiúk,nem azt nézik,hogy juj,még rúgjunk egy gólt!

- Pedro
- Jugador d'estrella
no, akkor végül vége? (Mocsok dagi nehogy itt nekem befogja Eto'o-kát
)

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Ők sem fogják elhozni a 3 pontot Sevillából. Szal ezt is számolgasd Feri bácsi.
- Pedro
- Jugador d'estrella
Ferike nem való riporternek.Ennyi. 

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Fiúk saját magunk köszönhetjük ezt a hajrát.Fúúú te még 13 pont. 

- Pedro
- Jugador d'estrella
no, akkor lehet, hogy mégis nagy a reál-lobbi? mocskok...eh. Holnap simán verjük a Valenciát, a nagypofájuak meg ezévre végleg elkussolnak. Forca!
- Charlie
- Öreg Harcos
Augusztus végén csinálják a sorsolást,akkor még nem hiszem hogy tudták hogy ez a Barcának rossz lesz!Pedro írta:vazze... de hát mire is számítottam... 1ébként - bár nem annyira ide tartozik a téma, sorry - hogy hogy nekünk kell mostanában mindig kényszerből játszanunk (azaz miért is van az, hogy a Madrid mindig szombaton nyomja, mi meg állandóan futhatunk a re-6pont után vasárnap?! Ez nem feltétlen korrekt. Vagy az időrend már szeptemberben adott? esetleg erősebb a margit-lobbi? Télleg nem'tom, vki világosítson fel. Sorry az offért
C.