Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem maga az ötlet nem tetszik, hogy Adebayor idejöjjön. Inkább fizetnék Villaért 40 misit. Ahogy Hlebet sem akarnám annyira. Inkább VdV. Mondjuk ez szubjektív, de szerintem velük jobban járnánk.Mental_Theo írta:ha Eto'o megy és 2 csatáros rendszert preferálja Guardiola, akkor édeskevés lesz Adebayor, Henry, Krkics....
Lionel85 írta:Túl sokba kerül, a EB-n nagyon felment az ára. Viszont annyi előnye van a Barcának hogy Villa Spanyolországban akar maradni, tehát a Pool és a Chelsea hátrányból indul.norbert55 írta:Tényleg én nyaralni mentem csütörröktől és mikor elindultam akkor még Villa volt a favorit.Mi lett ebben az ügyben vele?
És aztán ha drága akkor Alves mi volt akkor potyapénzLionel85 írta:Túl sokba kerül, a EB-n nagyon felment az ára. Viszont annyi előnye van a Barcának hogy Villa Spanyolországban akar maradni, tehát a Pool és a Chelsea hátrányból indul.norbert55 írta:Tényleg én nyaralni mentem csütörröktől és mikor elindultam akkor még Villa volt a favorit.Mi lett ebben az ügyben vele?
Túl sokba kerül, a EB-n nagyon felment az ára. Viszont annyi előnye van a Barcának hogy Villa Spanyolországban akar maradni, tehát a Pool és a Chelsea hátrányból indul.norbert55 írta:Tényleg én nyaralni mentem csütörröktől és mikor elindultam akkor még Villa volt a favorit.Mi lett ebben az ügyben vele?
Akkor már vagy Pavlyucheno vagy Pavljucsenkó. Kákán keresni a csomót. Minek?lopakodo írta:pavljuchenkoCooltiszo írta:Nekem nagy kérdés Adebayor. A Milan ellen nagyot játszott, ott egyszerűen tarthatatlan volt, viszont én biztos, hogy nem őt venném. Tudom, hogy túlzás, de még Pavlychenkonak is jobban örültem volna mint neki. Ha már magas csatárt akarunk, akkor Berbatovot részesíteném előnyben, ő amellett,hogy nagyon jó még szimpatikus is, árban is hasonló. Mellesleg nem akarok egy Arsenal támadósort itt Hlebbel, Adebayorral és Henryval. Henry marad, okés, összejöhet még neki idén vmi, de nagyon nagy pangás a piac igazi csatárok szempontjából, még Villa lenne a piacon, mint sztárcsatár, de ő meg nem tipikus 9es. A legjobb Torres lenne, oda kellene adni érte amennyi pénzt csak kell, nagyon sajnáltam,hogy tavaly Henryt hoztuk helyette, ő nagyon bele illene a játékunkba, és hihetetlenül jó. Csak lehetetlen megszerezni sajnos....
Ezt a goal.com is leirja
Norbert, ennyi idő alatt sem sikerült még rájönnöd hogy a samsungsportot olvasni ablakon kidobott idő?
Abban igazad van, hogy nem merült fel az ő neve, de aztpróbáltam elmagyarázni, hogy az a agy kár, hogy csak az ideális 40-50 millió eurós nagynevű kilencest hajkurásszák az élenjárók!xbalix írta:Hagyjuk már Arshavint! Nagyon jó játékos DE! A Barcánál még nem merült fel a neve. Szal semmi valóságalapja nincs h ő idejöjjön. Ja meg nem tudom ki helyett játszana... Csatár poszton ott van Henry, Bojan, Etoo(még). Adebayor meg jöhet. A Pep által kitalált játékba nem illene bele(elvileg). Mondjuk egy jó edző megtalálná a helyét. Na mind1, még nincs szó róla, koncentráljunk arra aki legalább pletykaszinten felmerült!
Igen, Dani Alves jobb szélső védő. De híres arról, h veszélyes az ellenfél kapuja közelében is. Én arra lettem kíváncsi, h ebbe a taktikába hogy rakod be az ő felfutásait...riboo írta: Én most csak a támadókkal, középpályásokkal foglalkoztam....
Dani Alves Jobbszéldső védő!
Nagyon nem.Etooka írta:Hogyan lehet úgy éket játszani,hogy az egyik a szélen van,a másik pedig középen?Ezt egycsatáros játéknak nevezik...Szerintem...xbalix írta:Na akkor hogy???Komoly, akkor én meg faterom vakok vagyunk bazz!!! Hehehe
pavljuchenkoCooltiszo írta:Nekem nagy kérdés Adebayor. A Milan ellen nagyot játszott, ott egyszerűen tarthatatlan volt, viszont én biztos, hogy nem őt venném. Tudom, hogy túlzás, de még Pavlychenkonak is jobban örültem volna mint neki. Ha már magas csatárt akarunk, akkor Berbatovot részesíteném előnyben, ő amellett,hogy nagyon jó még szimpatikus is, árban is hasonló. Mellesleg nem akarok egy Arsenal támadósort itt Hlebbel, Adebayorral és Henryval. Henry marad, okés, összejöhet még neki idén vmi, de nagyon nagy pangás a piac igazi csatárok szempontjából, még Villa lenne a piacon, mint sztárcsatár, de ő meg nem tipikus 9es. A legjobb Torres lenne, oda kellene adni érte amennyi pénzt csak kell, nagyon sajnáltam,hogy tavaly Henryt hoztuk helyette, ő nagyon bele illene a játékunkba, és hihetetlenül jó. Csak lehetetlen megszerezni sajnos....