szép nagyon,a hazai mezről nincs ilyen link még?zeus021 írta:aki szeretné látni a tourén az új idegenbeli mezt annak itt egy link
http://shop.fcbarcelona.com/stores/barc ... lector=222
A múlt, a jelen és a jövő mezei
aki szeretné látni a tourén az új idegenbeli mezt annak itt egy link
A kapusmez meg olyan mint amilyen az EB-on van pl.: Van Der Saarnak is ilyen volt vagy Afellaynak is ilyen van. Igazából nekem tetszik a hazai mez, de ez az idegenbeli fényvisszaverő mellény nem valami szép. 

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
De élőben a játékosokon...socio66 írta:az idegenbelitorrentkiller írta:Nekem a hazai annyira nem tetszik, olyam mint a tavajelőtti. Amenyit ezért kaptak kitalálhattak vna valami újat is. Remélem az idegenbeli szebb lessz...![]()
![]()
![]()
a nap képe rovatban látható már kb.5 napja...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
az idegenbelitorrentkiller írta:Nekem a hazai annyira nem tetszik, olyam mint a tavajelőtti. Amenyit ezért kaptak kitalálhattak vna valami újat is. Remélem az idegenbeli szebb lessz...

a nap képe rovatban látható már kb.5 napja...
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Nekem a hazai annyira nem tetszik, olyam mint a tavajelőtti. Amenyit ezért kaptak kitalálhattak vna valami újat is. Remélem az idegenbeli szebb lessz...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Uhh.Annyira nem rossz,de jobbat vártam!!! köszi
MOCSKOS REAL
- Titinho
- Director del Fútbol
Nekem is tetszik... 
Puyolon és mögötte Tourén nagyon állatul mutat!!!
Holnap majd már láthatjuk Keitán, napsütésben, Camp Nouban meg minden. Jó lesz az...
Majd lesznek a hivatalos oldalon képek róla + videó is. Majd délután szerintem már meglesheti mindenki.

Puyolon és mögötte Tourén nagyon állatul mutat!!!

Holnap majd már láthatjuk Keitán, napsütésben, Camp Nouban meg minden. Jó lesz az...
Majd lesznek a hivatalos oldalon képek róla + videó is. Majd délután szerintem már meglesheti mindenki.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Huu.. annyira nem rossz, de valahogy még meg kell szokni. Nincs meg az a vad csíkozás, de egész jó... szerintem idegenbeli mez sokkal jobb, legalábbis nekem jobban tetszik. 
szerk.: Sharky ez a Gála Sport üzlet nem a Family centerbe van, mi szerény városunkban?

szerk.: Sharky ez a Gála Sport üzlet nem a Family centerbe van, mi szerény városunkban?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2008.06.25. 13:59:11-kor.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
nincs több kép a mezről
nem látszik pl. a nadrág sem a képeken,és a felirat sem...
egyébként nem rossz,bár azon a képen ahol ifisták viselik,ott elég gyenge, a három belinkelt kép közül az utolsón viszont nagyon szép...
valami olyan kép nincs hogy átadják laportának ilyen hivatalos ceremónián

nem látszik pl. a nadrág sem a képeken,és a felirat sem...

egyébként nem rossz,bár azon a képen ahol ifisták viselik,ott elég gyenge, a három belinkelt kép közül az utolsón viszont nagyon szép...

valami olyan kép nincs hogy átadják laportának ilyen hivatalos ceremónián

Akkor te Szombathelyi vagy?Sharky írta:Nálunk most nyílt egy Gála Sport nevű bolt. Ott már van új Chelsea és Pool mez. Az eladó azt mondta, h júliustól már Barca is lesznorbert55 írta:NA.Ti hol veszitek a mezeket?
-
- Jugador del Barça
szerintem sem lett olyan rossz...
bár igaz, hogy azokon a gyerekeken elég sz.arul néz ki!!
bár igaz, hogy azokon a gyerekeken elég sz.arul néz ki!!

..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nálunk most nyílt egy Gála Sport nevű bolt. Ott már van új Chelsea és Pool mez. Az eladó azt mondta, h júliustól már Barca is lesznorbert55 írta:NA.Ti hol veszitek a mezeket?

Puyol megszépíti a dolgot
Szerintem esélyes, hogy veszek egyet.

Ti honnan szoktatok szerezni Barcás mezt mert ahonann én szereztem megszüntek mert álítólag nem lehet beszerezni klubmezeket?
Hmm, így már jobban tetszik Puyolékon. F.aszályos, jó lenne majd egyet beszerválni, mondjuk egy öööö Adebayorosat
G.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
De hogy áll már rajtuk... Remélem azért majd a playákon jobban fog állni.
A sárgának hogy áll már a válla
A sárgának hogy áll már a válla

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22