Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Egyenlőre normálisan kérdezlek,te ezen élvezkedsz,h madridista? Teljesen más sportág a kettő,és annyira nevetségesnek találom az ilyen dolgokatReplay írta:Hoppá-hoppá, mire érek haza: a kis lett szivatja kedvenc madridistánkat?
Már az RG-n látszott, hogy vmi elképesztő tehetség és fogadni mertem volna, hogy füvön mégjobb lehet.
Sajnos itt nem elég az erőtenisz, ugyanakkor fiatalsága nagy hátrány, valószinü, hogy fordit a madridista. Viszont érdekes, hogy Nadal második szerváját mennyire durván meggyilkolja Gulbis.
Jaja,mindig sportszerű,még most is. Én leszedtem volna a fejét az alaknakBenga írta:Ezt a játékvezető nagyon benézte![]()
Nadal ahhoz képest eléggé nyugodt maradt.
Nézem nézem köszi hogy szóltálozsimiki írta:Akinek van ideje,nézze a Nadal-Gulbis meccset,nagyon jónak ígérkezik, Gulbis egy rendkívűl tehetséges srác,már Rolland Garroson nagyon jól kente,de most ne nyerjen Rafa ellenNem lesz egyszerű dolga a spanyolnak,első két adogatását semmire hozta a lett srác.
GO RAFA!!!
Az első szettben, és a 2 szett 1.felében nagyon nem találta a ritmust, kapkodott, ezért sok labda hosszu lett. De mikor kellett össze szedte magát, megnyugodott onnantól nem volt baj. 12 játékból 10et megnyert, és az uccsó szett teljesen az övé volt...Monti írta:Szép volt Ági!!! Azért ismerjük el ,hogy harmaat gyenge volt![]()
Azért grat neki!!Hajrá!!![]()
![]()
![]()
Szávay - Niculescu 5-7, 7-5, 6-2kleno04 írta:Menyi lett?
Menyi lett?Monti írta:Szép volt Ági!!! Azért ismerjük el ,hogy harmaat gyenge volt![]()
Azért grat neki!!Hajrá!!![]()
![]()
![]()