Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsánatod kérem. Biztos elnéztem valamit. Peaceozsimiki írta:Harusz írta:
Jó oké, nem tizenegyes. De azt elismered, hogy egyértelmű szabálytalanság volt? Mert sztem az volt, s a bíró mégsem fújta le...Ezt mikor nem ismertem el? Egyértelmű szabálytalanság,és egyértelmű,h nem 11es.
Harusz írta:
Jó oké, nem tizenegyes. De azt elismered, hogy egyértelmű szabálytalanság volt? Mert sztem az volt, s a bíró mégsem fújta le...
Jó oké, nem tizenegyes. De azt elismered, hogy egyértelmű szabálytalanság volt? Mert sztem az volt, s a bíró mégsem fújta le...ozsimiki írta:Én bírom a Sanyiiiiit,de ez lolkovinho írta:Puhl Sanyi azt mondja, hogy lazán 11-es volt a Lahm elleni szabálytalanság. Azzal magyarázta, hogy a vonalon találta el a török gyerek a combját, és a vonal a büntetőterület része.
Most azért igaza lehet...![]()
tehát a bírónak vizuálisan meg kellett volna állapítania,h bár a lába a vonal előtt van egyértelműen,mindkettőnek a szabálytalanság pilljében,de lehet,h a combja már a vonal felett
kár,h nincs pillanatmegállító,és vki odamenne,lemérné,stb...
Én bírom a Sanyiiiiit,de ez lolkovinho írta:Puhl Sanyi azt mondja, hogy lazán 11-es volt a Lahm elleni szabálytalanság. Azzal magyarázta, hogy a vonalon találta el a török gyerek a combját, és a vonal a büntetőterület része.
Most azért igaza lehet...![]()
Ezek a hsz-k a legjobbak. Az én megmondtam... meg amikor csak úgy eleresztessz egy lúzert.LG írta:Én egy percig nem izgultam a németek továbbjutása végett, amikor kellett, mindig odatették magukat. Ők nyerik az EBt, de ezt már VB után megmondtam![]()
Ma eljött a luzer spanyolok bucsujának ideje. Remélem Arsavin betalál.
LG írta:Én egy percig nem izgultam a németek továbbjutása végett, amikor kellett, mindig odatették magukat. Ők nyerik az EBt, de ezt már VB után megmondtam![]()
Ma eljött a luzer spanyolok bucsujának ideje. Remélem Arsavin betalál.
Kicsit olyan volt, mint a 2006-os BL döntő. Akkor de pipa voltamvisca el barca írta:engem abszolút nem érdekelt, hogy ki nyert a lényeg, hogy nagyrészt jó meccs volt![]()
az meg tényleg vicc a 21. században nincs kép... adjanak gundelnek egy handycamet és közvetítsék azt a képet