Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te aztán értesz hozzá haver...mindorokke_barca írta:lol.. es ez az arshavin kell nektek... aki qr.vara semmit nem csinalt tegnap... ahogy kapott magamelle egy embert aki jol is vegzi a dolgat... meg se tudott nyikkanni a nagy szupersztar arshavin...
Nem Arsavin megvásárlása mellett kampányolok, tényleg nem erről van szó. Csak a játékost védem, mert meggondolatlan dolgokkal b*szogatjátok!mindorokke_barca írta:lol.. es ez az arshavin kell nektek... aki qr.vara semmit nem csinalt tegnap... ahogy kapott magamelle egy embert aki jol is vegzi a dolgat... meg se tudott nyikkanni a nagy szupersztar arshavin...
güiza már aláírt a fenerbanchéhoz!!!!sztem nem vmi véletlen!aragones lesz ott a kapitány!münchenben volt az orvosi vizsgálat!nem lesz barca játékos!!!!!!Andrisveres írta:Szerintem Güizát kéne megvenni de sügősen! ismeri a spanyol focit ég a bizonyítási vágytól és barcás akar lenni!
sztem ha a mallorcábol gol király lett nálunk is rúgna 20 fölött és nagyon szimpatikus figura! mikor a görörögök ellen az első gólnál hergelte a spanyol közönséget pedig már csoport elsőként továbbjutottak! ilyen küzdőszellem kell ide!
Ez a normális. Érvelni nem tudsz, vitatkozni nem tudsz. Amikor rájössz, h hülyeségeket beszéltél, akkor fogod magad beszúrsz 3 sor smileyt, aztán kinyílvánítod, h mi vagyunk a hülyék:)Laza írta:további jó ejszakát...csak nevetni lehet rajtatok...na m1 ti tudjátok jobban...majd meglátjuk mi lesz...![]()
![]()
![]()
![]()
Laza írta: ----------------------------vv------------------------------------------
---Alves-----------Puyol-------Milito----------------------Abidal---
-----------Silva------Xavi-------Arshavin----
-------Messi--------Eto'o-------Henry-----
mit nem ertesz??simma 4-3-3 magas neked mi?meg haladja a szinted...
Laza írta:Xavi?vagy ha nem Xavi akkor keita vagy touré...meg silva is vissza járt állandóan..
Laza írta:mert most az a baj sok a támadó játékos??
--------------VV------------Laza írta:ehe... en nem játszok ilyenekkel...Guardiola írta:Azert mert a valosagban nem ugy mukodnak a dolgok mint a FM08 -ban
miert szerinted h kéne felálni...ha már olyan okosak vagytok.. mert most az a baj sok a támadó játékos??
ehe... en nem játszok ilyenekkel...Guardiola írta:Azert mert a valosagban nem ugy mukodnak a dolgok mint a FM08 -ban
Mert nincs aki védekezne középpájánLaza írta:miert?Zsolti írta:jóféle......Valdes elég messze kerülne a Zamora-díjtól egy ilyen felállással...
----------------------------vv------------------------------------------depth írta:Te most komolyan valami ilyesmire gondolsz?Laza írta:jobb szélre kőzépen xavi balon arshavin elől messi henry meg eto'o(ha marad)miert igy nem jó???
-----------------Eto'o-----------------
Henry---------------------------Messi
Arshavin---------Xavi-----------Silva
vagy:
-----------Henry--------Eto'o---------
Arshavin-------------------------Messi
------------------Xavi-------------Silva
vagy:
-----Henry-----Eto'o------Messi------
Arshavin-------------------------Silva
-----------------Xavi-------------------
Nemtudom, nem értem ezt, h jobb szélre. Ott Messi van. Sehogy se jó. Mindhárom felállás baromság.
Te most komolyan valami ilyesmire gondolsz?Laza írta:jobb szélre kőzépen xavi balon arshavin elől messi henry meg eto'o(ha marad)miert igy nem jó???
jobb szélre kőzépen xavi balon arshavin elől messi henry meg eto'o(ha marad)miert igy nem jó???depth írta:Ha Arshavint igazolnád a bal oldalra, akkor Silvat hova és egyáltalán minek?Laza írta:Silva minden mecccsen jobb...Silva remélem h ide jön..kajak olyan mint messi!!de Arshavin is kellene attól fügetlenul h ma 0 volt nekem eleget bizonyitott és bal oldara őt igazolnám!DE A LEGELSŐ SILVA LENNE....