Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért amelyik csapat a két egyeneskieséses meccs alatt vág 6 gólt, arról én azért nem mondanám el, hogy mázlista és nem érdemelte meg.aronba írta:Németek, ahh utoljára szépen 2006-ban játszottak, ez amostani német csapat egy csődtömeg mázlival bekerültek a döntőbe de ott megkapják méltó büntetésüket, hisz nincs mindennap karácsony.Rivaldo11 írta:Elég jót mosolygok egy két véleményen. Egyeseknek nem volt elég számtalan világverseny tappasztalata? Az angolokat le lehet írni, meg a portugálokat, meg ki tudja még kiket, de a németeket soha. Nos...a döntőt abszolút mértékben megérdemelték, ezen nincs mit vitázni. A döntő teljesen más ügy, mint bármely más mérkőzés. Óriási meccs lesz, ez a német csapat képes nagyon jó futballra is. Óva intek mindenkit, aki lebecsüli őket.
50-50%-ot adok mindkét csapatnak.
Németek, ahh utoljára szépen 2006-ban játszottak, ez amostani német csapat egy csődtömeg mázlival bekerültek a döntőbe de ott megkapják méltó büntetésüket, hisz nincs mindennap karácsony.Rivaldo11 írta:Elég jót mosolygok egy két véleményen. Egyeseknek nem volt elég számtalan világverseny tappasztalata? Az angolokat le lehet írni, meg a portugálokat, meg ki tudja még kiket, de a németeket soha. Nos...a döntőt abszolút mértékben megérdemelték, ezen nincs mit vitázni. A döntő teljesen más ügy, mint bármely más mérkőzés. Óriási meccs lesz, ez a német csapat képes nagyon jó futballra is. Óva intek mindenkit, aki lebecsüli őket.
50-50%-ot adok mindkét csapatnak.
Persze, de csak azért, mert tegnap nem villogott, nem rúgott 2 gólt, és nem adott 3 gólpasszt, igaz? Szánalmas...MR.Barca írta:Akárki mit mond szerintem arsavin nem játszik jól güiza az döfi.
Güiza télleg jó volt ,kár h eligazolt a fenerbanchéhoz...Replay írta:Valóban, a Barca játékosok kiemelkedtek.Rivaldo11 írta:MEGVAN! Végre...annyi kudarc, és peches vereség után! Ez a meccs tükörsima volt. Külön öröm a Barca játékosainak teljesítménye. A döntőben az a két csapat került, aki meg is érdemelte ezt. 50-50%-ot adok mindkét csapatnak, és egy fantasztikus derbit várok.
De ott van Fabregas és Güiza, akiknek ugyancsak köze van hozzánk és akkor Silva-ról már ne is beszéljünk.
Ezért mindannyian büszkék lehetünk.
Nagyon régóta nézek focit, de most először élhetem meg, hogy a nagy kedvenc is ott lesz a döntőben.
Ezt akartam énis beírniReplay írta:Nagyon régóta nézek focit, de most először élhetem meg, hogy a nagy kedvenc is ott lesz a döntőben.
Valóban, a Barca játékosok kiemelkedtek.Rivaldo11 írta:MEGVAN! Végre...annyi kudarc, és peches vereség után! Ez a meccs tükörsima volt. Külön öröm a Barca játékosainak teljesítménye. A döntőben az a két csapat került, aki meg is érdemelte ezt. 50-50%-ot adok mindkét csapatnak, és egy fantasztikus derbit várok.
teljesen egyetértek,mintha én írtam volna a sorokatd.OR írta:én nagyon félek ettől a vasárnapi döntőtől, bár mi egyértelműen jobbak vagyunk, de szerintem a németek fejben erősebbek. a lényeg az, hogy nekünk kell legalább 2 góllal elhúznunk, mert ha ők szerzik meg a vezetést, akkor nagyon nehéz lesz az eredmény után futni!
a törökök szinte B csapattal játszottak, és a végén a bennük volt az egyenlítés, szerintem ez a német csapat egyáltalán nem érdemel meg egy Európa-bajnoki címet, a spanyolok viszont annál inkább!
egyszerűen sikerülnie KELL!
igen,és Fabregas beállítása is most jó húzás volt.sokat lendített a játékon,eleinte nem ment neki aztán belejött.Adam04 írta: a 2. félidő nem a lecserélésén múlt sokkal inkább hogy az oroszok nem bírták, elfáradtak szerintem
a 2. félidő nem a lecserélésén múlt sokkal inkább hogy az oroszok nem bírták, elfáradtak szerintemsocio66 írta:hátha annyira érződik majd meg a hiánya mint most,a második félidőben,akkor annyira nem is fog hiányozni..Adam04 írta:Villát nagyon sajnálom amiért nem lehet ott a döntőben biztos megfog érződni a spanyolok játékán a hiánya
hátha annyira érződik majd meg a hiánya mint most,a második félidőben,akkor annyira nem is fog hiányozni..Adam04 írta:Villát nagyon sajnálom amiért nem lehet ott a döntőben biztos megfog érződni a spanyolok játékán a hiánya
Most olvasom vissza, azt mondta, hogy a megrúgott / ütött testrész már a vonal, ill. a büntetőterületen belül volt. De ezen pláne nem kell vitatkozni, mivel még magát a szabálytalanságot sem fújta le a láma.ozsimiki írta:Én bírom a Sanyiiiiit,de ez loltehát a bírónak vizuálisan meg kellett volna állapítania,h bár a lába a vonal előtt van egyértelműen,mindkettőnek a szabálytalanság pilljében,de lehet,h a combja már a vonal felett
kár,h nincs pillanatmegállító,és vki odamenne,lemérné,stb...