Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Guardiola
Capitá del Barça

2008.06.27. 17:19:20

Ebdon Lake írta: Eladtuk Fabregast, akit szintén meg akartunk venni, de ő messze sokkal drágább lesz.
Nem adtuk el, hanem ment magatol mivel spanyoloszragban az o koraban meg nem lehetett profi szerzodest adni...
De ez a tema mar sokszor "napirenden" volt.
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2008.06.27. 17:14:56

Üdmv mindenkinek! Most egy kicsit hosszabb szöveget írnék ami főként a magánvéleményem.Szerintem Guardiola nagyon nagy húzás volt mivel az ősbarcelonaiakat ismeri, gondolok Xavira, Puyolra, Iniestara és a többiekre. Fantasztikus játékos volt akkire a fiatalok felnéznek. Most folytatnám az igazolásokkal. Szerintem Alves fantasztikus gólerős védő, de inkább középpályán kéne játszania, mint a védelemben. Cácerest annyira nem ismerem, de én Piguet a MU beli játéka után a kezdőbe várnám. Gabriel Militótól, pedig nem tudom mit akarnak. Szerintem az egész idényben nagyon gyenge teljesítményt nyújtott. Keita szintén csodálatos játékosnak tartom, ő most nagyon kellett a csapatba. Én a csapatba nem várnám Adebayort szerintem volt egy jó idénye, de hát... Eto'O sokkal jobb játékos olyan játékost akarunk eladni aki 18 mérkőzésen 17 gólt lőtt (ezt megint nem értem). Ronaldinhot a bajnokság előtt már el kellett volna adni. Deco-t eladják de őt el is kell. Én sokkal nagyobb igényt tartanék Villara, mint Adebayorra. Silva kivételes tehetség akit le kéne igazolni. Sokakkal ellentétben azt sem értem, hogy miért nem lenne jó, ha Arsavin jönne. Olyan tipusú játékos, mint Stoicskov volt. Nem értem miért lenne jó, ha mondjuk Adebayor lenne a kezdőben, mint mondjuk Henry. Akkor minek lett leigazolva, ha nem játszik. Hleb érkezését nem értem mi szükség van rá, ha 4-3-3-at játszunk. Ki lenne a csere? Iniesta vagy Xavi akik bomba formában vannak. Cserének meg szerintem fölösleges úgyis ott van Touré, de ez nem taszít annyira, mint az Adebayor ötlet. Az igazolásokat nem értem, ha mindent el akarnak intézni 6.-ig akkor mikor adják el Decoékat, vagy Gudit, vagy Ezquerrot, de sorolhatnám a többi embert is. Azt mondják Rossel-ék, hogy a klubnak akarják a legjobbat. Egy nagy fenét. Ha azt akarnák, miért nem intézik el év közben? Csak a hatalom érdekli őket. Az meg különösen "jó" lenne, ha a 3 nagy maradna. De én Eto'o-t nem adnám el. Meg, ha annyira szeretik a Barcát akkor minek akarja az átigazolási piacon tönkretenni a csapatot és a csőd szélére vinni. A másik a Barca játékos politikája nem tetszik. Hát eladtuk Piguet fiatalon akiből egy jó védő lett és újra megvettük jóval drágábban. Eladtuk Fabregast, akit szintén meg akartunk venni, de ő messze sokkal drágább lesz. Az külön öröm lenne, ha Giovanni akit a Spursnek eladtunk sztárrá nőné ki magát és egy vagyonért vennénk vissza.
Tofi
Barça B

2008.06.27. 17:03:08

Guardiola írta:Lehet hogy 27 eves Arshavin es nem tudunk rolla sokat az utolso szezonjat kiveve emelett az is kerdes mennyire illeszkedne be a Barcaba illetve mennyire fekudne neki a sapnyol foci de en nem felnek a leigazolasatol, valamint nem hiszem hogy egekbe szokne az ara (ugye egyes hirek szerint mar volt valami megallapodas a Zenit es a Barca kozott megha nem teljesen igaz is lehet benne valami).
Tudom hogy egy valogatasra nem lehet alapozni de mivel nem tul sokszor lattuk jatszani azert erdemes megnezni, bar biztos vagyok hogy hasonlo valogatast silvarol is lehetne talalni.

http://www.youtube.com/watch?v=IIRxxurh0xg
A vidhez csak annyit fuznek hozza, hogy helyenkent latszik hogy az ellenfel gyengebb vedelme is hozzajarul ahoz hogy Arshavin "varzsoljon" de ettol fuggetlenul jopar gyonoru es elegans megoldast lathatunk tole. Jo szorakozast hozza ;)

szerk: Egyebkent nekem olyan Laudruposnak tunik a jatekstilusa...
Ha hozzánk jön Arshavin azért arra kíváncsi leszek hogy hogy fogja bírni a spanyolországi éghajlatot, mert pl ebbe a vidi-be is némelyik meccsen mutatták a hőfokot egyik sem volt 20 fölött és azért Spanyolba sokkal melegebb van! :)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.06.27. 16:57:30

merx írta:még csak most olvastam rosell pár mondatát, és ami arsavint és alvest illeti teljesen egyetértek vele, abban viszont nem értek egyet ha annyira a klub iránti szeretet irányítja akkor miért akar most mindent sszekavarni :roll:

sztem silva megszerzésére van esélyünk és tényleg jó lenne (már ha mancini után nem is érdeklődünk :( ), de villa-t el kell felejteni, a valencia meg fogja kérni az árát amit mi persze nem fizetünk ki, sztem jövőre real mezben fog villogni :(
alves árát más vki(k)re is el lehetett volna költeni :evil:
bezzeg, amikor leigazoltuk Alvést, egy árva szót sem szóltál, h nem kellett volna, csak akkor tartod magad okosnak, akkor emrsz szólni, amikor más is támogat :!:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
matador
Jugador d'estrella

2008.06.27. 16:53:53

merx írta:még csak most olvastam rosell pár mondatát, és ami arsavint és alvest illeti teljesen egyetértek vele, abban viszont nem értek egyet ha annyira a klub iránti szeretet irányítja akkor miért akar most mindent sszekavarni :roll:

sztem silva megszerzésére van esélyünk és tényleg jó lenne (már ha mancini után nem is érdeklődünk :( ), de villa-t el kell felejteni, a valencia meg fogja kérni az árát amit mi persze nem fizetünk ki, sztem jövőre real mezben fog villogni :(
Villa idén csak akkor megy a Realba, ha nem sikerül megszerezniük Ronaldot. Annyi pénze még a Realnak sincs, hogy ezt a két játékost egyszerre megvegye, másrészt az utóbbi időben a madridisták se nagyon beszélnek Villáról...
Guardiola
Capitá del Barça

2008.06.27. 16:44:52

Lehet hogy 27 eves Arshavin es nem tudunk rolla sokat az utolso szezonjat kiveve emelett az is kerdes mennyire illeszkedne be a Barcaba illetve mennyire fekudne neki a sapnyol foci de en nem felnek a leigazolasatol, valamint nem hiszem hogy egekbe szokne az ara (ugye egyes hirek szerint mar volt valami megallapodas a Zenit es a Barca kozott megha nem teljesen igaz is lehet benne valami).
Tudom hogy egy valogatasra nem lehet alapozni de mivel nem tul sokszor lattuk jatszani azert erdemes megnezni, bar biztos vagyok hogy hasonlo valogatast silvarol is lehetne talalni.

http://www.youtube.com/watch?v=IIRxxurh0xg
A vidhez csak annyit fuznek hozza, hogy helyenkent latszik hogy az ellenfel gyengebb vedelme is hozzajarul ahoz hogy Arshavin "varzsoljon" de ettol fuggetlenul jopar gyonoru es elegans megoldast lathatunk tole. Jo szorakozast hozza ;)

szerk: Egyebkent nekem olyan Laudruposnak tunik a jatekstilusa...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Guardiola 2008.06.27. 16:56:07-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.27. 16:42:27

Mancini m1 az Interbe nem :?: Na pl. őt jobbnak tartom Silvánál meg Arsavinnál.
vadaszita10
Barça B

2008.06.27. 16:36:09

Szerintem Villara és Silvara szükség lenne,mert nagyon jó játékosnak tartom őket!De szerintem Arshavin se rossz!Azt mondom vegyük meg mind a 3-at! :D
merx
Capitá del Barça

2008.06.27. 16:35:12

még csak most olvastam rosell pár mondatát, és ami arsavint és alvest illeti teljesen egyetértek vele, abban viszont nem értek egyet ha annyira a klub iránti szeretet irányítja akkor miért akar most mindent sszekavarni :roll:

Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.27. 16:34:42

Én se Silvától, se Arsavintól nem vagyok elájulva. Pedig csak róluk volt szó eddig lehetséges igazolásként arra a posztra. Amugy nekem mind1, melyik jön, de Arsavin nekem szimpatikusabb
Titinho
Director del Fútbol

2008.06.27. 16:25:03

vaLe5 írta:De a Silva és David Villa által irányitott Valencia majdnem kiesett :roll: A Zenit meg uefa-t nyert... van egy kis különbség.
Így van...varrjuk kettőjük nyakába az egészet. :? Áhh... Mindenki tudja, hogy a Valenciánál most nagyon komoly válság van, már szinte szeptember óta! A Valenciánál védő problémák tömkelege van/volt!

Most pontosan nem tudom, de asszem Silva is 34-35 meccsen lépett pályára és ezekből én elég sokat láttam, mivel szeretem a Valenciát is és nem hiába kardoskodok mellette. Plussz még az is rátesz egy lapáttal, hogy 22 éves szóval még nagyon fiatal, előtte a jövő! David Villa pedig így is asszem ebbe a Valenciába 18 gólt lőtt, de ez sem biztos, nem tudom pontosan.

Másik lényeges szempont, hogy a Zenit nyerte meg az UEFA-kupát nem Arsavin! Azért ott volt egy bizonyos Pogrebnyak is. :wink:

Na de részemről lezárom a témát, számomra egy a lényeg: Nem szeretném Arsavint Barca mezben látni!

Ezzel a cikkrészlettel tökéletesen egyetértek:
Június 23-án itt az Eurobarcán Z. Iván írta:Néhány nagy dilemma ugyanakkor van vele kapcsolatban. A legfőbb, hogy Arsavin már közel sem számít fiatal tehetségnek, 27 éves, tehát a pályája derekán is túllép lassan, s ezek után föl lehet tenni a kérdést, hogy mit csinált eddig, miért nem tűnt fel korábban a nagyközönség előtt. S akik visszafogottak a teljesítményét látva, azok nyugodtan aggódhatnak, hogy Arsavin vajon képes-e mindig úgy futballozni, ahogy most teszi az Európa-bajnokságon, illetve megállná-e a helyét egy olyan nagy klubnál is, mint a Barcelona. Mert be kell vallani, az orosz régióból egyedül Sevcsenko futott be nagy karriert a nagy európai ligákban az elmúlt évtizedben, másnak ez nem sikerült. Hogy ez véletlen vagy sem, jó kérdés, de azt nem lehet garantálni, hogy Arsavin megállná a helyét a lehető legmagasabb szinten folyamatosan, de ez ügyben elsősorban a Barca szakmai vezetésének kell döntenie.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.06.27. 16:22:36

szvsz silva lenne a megfelelő igazolás. jól szervez és a szélen is simán megállja a helyét. gondolom őt dinho "posztjára" tervezték. neki örülnék az tuti.
csabimo
Capitá del Barça

2008.06.27. 16:18:02

Nagyon remélem, hogy a választások jol fognak alkulni, és minden marad a régiben...Nagyon nem kéne most a káosz, és rosell a hatalams terveivel.
Hogy lehet ilyen nyilatkozatot adni, hogy ö megtartaná r10-et, decot, etoot, mert szerinte guardi fel tudná öket pörgetni! Guardi pedig nem is oly rég kijelentette hogy ezekre a játékosokra nem tart igényt :shock: Én már nem értem komolyan ezeket az embereket: Ingla, rosell, az egyik hülyébb mint a másik...
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.06.27. 16:09:38

Titinho írta: Nem...Megnézem majd, hogy Silva hol lesz 27 évesen. Őrá már 18-19 évesen felfigyeltek amikor még a Celtában tolta és nem 27 évesen csak azért mert volt egy jó fél éve és 2 jó meccset játszott az EB-n.
De a Silva és David Villa által irányitott Valencia majdnem kiesett :roll: A Zenit meg uefa-t nyert... van egy kis különbség.
Kép
Kép
Kép
Titinho
Director del Fútbol

2008.06.27. 16:01:32

Xavinho írta:Szerintem meg Silva meg Arshavin kb ugyanaz a kategória. Mindkettőnek volt rosszabb meg jobb meccse is az EB-n, viszont nem mind1,h egy játékos mögött milyen csapat van ( utalok itt a tegnapi meccsre). Bár igaz,h Arshavin idősebb,mint Silva,de sokkal jobb teljesítményt nyújtott a szezonban,mint Silva ( itt meg a spanyol meg az orosz bajnokság színvonala miatt nem összemérhető a két játékos).
Egy viszont biztos: Silva egy szélső játékos,Arshavin meg szervező támadó kp. És a Barca-nak most egy szervező kell inkább.
Hát én valahogy nem tudok ezzel egyet érteni. :?
Meglátásom szerint Silvának is és Arsavinnak is 2 jó meccse volt az Eb-n. Több nem nagyon. Arsavint azért én nem emelem olyan magasra, hogy Ő nyerte meg az UEFA-kupát a Zenitnek (mint itt egyesek) és, hogy miatta ment idáig az orosz válogatott. Nem...Megnézem majd, hogy Silva hol lesz 27 évesen. Őrá már 18-19 évesen felfigyeltek amikor még a Celtában tolta és nem 27 évesen csak azért mert volt egy jó fél éve és 2 jó meccset játszott az EB-n. Erre most mindenki azt hiszi, hogy mekkora játékos meg minden. Én elismerem, hogy tényleg ügyes meg minden, de nem nekünk kell leigazolni csak azért mert a Barca a kedvenc klubja!

Amúgy Silva is inkább bal oldali tkp-t játszik, aki jól szervezi a támadásokat és nagyon jó beadásai vannak neki is, aki mind a bal illetve jobb oldalon megállja a helyét. Szerintem inkább Ronaldinhot kellene vele pótolni.

Na nekem ennyi a véleményem a "nagy Arsavinról". :wink:

Pííísz

ke.andy
Jugador del Barça

2008.06.27. 15:52:17

Rosell-nek savanyú a szőlő... Laportáék nem dolgoztak tökéletesen, de egy minuszos klubbot hoztak fel a top 5-be... Azért ez nem olyan rossz... Ha azt vesszük, hogy egy nem túl jó idényt követően adtak még egy leehtőséget Deco-éknak, még ez is érthető... De nem jött be, így menniük kell, ilyen játékosok (akiket már nem motivál itt semmi) nem kellenek.

Hülyék azok, akik most akarják Laportáékat eltávolítani. Megjöttek az új igazolások, illetve még jön vszinű 3. Pep teljes hatalmat kapott tőlük, szóval Rosell, ha lehet most ne pattogjon, korábban kellett volna okoskodnia... Ő tavaly sem engedte volna el Roni-t, pedig akkor 50-et is kaptunk volna érte...
Jöjjön Arshavin és még két olyan játékos aki képes meghalni ezért a klubért, a többiek meg menjenek amerre látnak...
Xavinho
Capitá del Barça

2008.06.27. 15:48:25

Titinho írta:Arsavin az idei nyár egyik legnagyobb zsákbamacskája lenne ha leigazolnánk! Menjen egy Aston Villába vagy egy Blackburnbe de NE a Barçába!!! Nagyon de nagyon nem örülnék ha Ő jönne és miatta elszalasztanánk teszemazt David Silvát! :evil:
Szerintem meg Silva meg Arshavin kb ugyanaz a kategória. Mindkettőnek volt rosszabb meg jobb meccse is az EB-n, viszont nem mind1,h egy játékos mögött milyen csapat van ( utalok itt a tegnapi meccsre). Bár igaz,h Arshavin idősebb,mint Silva,de sokkal jobb teljesítményt nyújtott a szezonban,mint Silva ( itt meg a spanyol meg az orosz bajnokság színvonala miatt nem összemérhető a két játékos).
Egy viszont biztos: Silva egy szélső játékos,Arshavin meg szervező támadó kp. És a Barca-nak most egy szervező kell inkább.
Titinho
Director del Fútbol

2008.06.27. 15:37:55

Rivaldo11 írta:Arshavint illetően messzemenőkig egyetértek Rosellel. Dani Alvesre viszont szakmai szempontok alapján is szükség volt. Az hogy magas az ára? Ja kérem, egy ilyen játékost nem adnak olcsón. Ha azt akarjuk, hogy nálunk legyen, ki kellett nyitni a bukszát.
Csatlakozom.
Arsavin az idei nyár egyik legnagyobb zsákbamacskája lenne ha leigazolnánk! Menjen egy Aston Villába vagy egy Blackburnbe de NE a Barçába!!! Nagyon de nagyon nem örülnék ha Ő jönne és miatta elszalasztanánk teszemazt David Silvát! :evil:

Dani Alvésben is egyetértek, a világ egyik legjobb jobbhátvédje jött hozzánk de neki ez se tetszik. :D Áhh...hagyjuk inkább mert csak felhúzom magam rajta... :?

Valbali
Capitá del Barça

2008.06.27. 15:33:50

messi191 írta:
és itt mitért?
Adebayor maradni akar az Arsenalban.
Kép
messi191
Barça C

2008.06.27. 15:31:41

és itt mitért?
Valbali
Capitá del Barça

2008.06.27. 15:13:25

Rivaldo11 írta:Arshavint illetően messzemenőkig egyetértek Rosellel. Dani Alvesre viszont szakmai szempontok alapján is szükség volt. Az hogy magas az ára? Ja kérem, egy ilyen játékost nem adnak olcsón. Ha azt akarjuk, hogy nálunk legyen, ki kellett nyitni a bukszát.
Tavaly valóban talán az egyik legnagyobb baj a jobbbekk poszton volt ,mert Zambrotta és Oleguer vagy sérültek voltak, vagy kb. semmit nem csináltak, amikor meg Puyol játszott ott akkor a közép volt gyenge Marquezzel, Militoval vagy Thurammal.

Szal mindenképpen kellett Dani Alves, mégha egy kicsit drága volt, helyette max Bosingwat tudtam volna elképzelni, de ő már a Chelseaé 20 milláért.
Kép
manuel
Jugador d'estrella

2008.06.27. 15:12:20

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.27. 15:07:55

Arshavint illetően messzemenőkig egyetértek Rosellel. Dani Alvesre viszont szakmai szempontok alapján is szükség volt. Az hogy magas az ára? Ja kérem, egy ilyen játékost nem adnak olcsón. Ha azt akarjuk, hogy nálunk legyen, ki kellett nyitni a bukszát.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Valbali
Capitá del Barça

2008.06.27. 15:04:27

manuel írta:
Rosell mindemellett csupán kampányfogásnak minősítette Daniel Alvés leigazolását, aki ráadásul „nagyon drága volt" a megítélése szerint, illetve bírálta a jelenlegi elnökséget azért, hogy le akarja igazolni Andrej Arsavint. Az orosz válogatott játékost szerinte nagy felelőtlenség úgy megvásárolni, hogy csak két jó mérkőzése volt az Európa-bajnokságon, illetve azért is kritikus volt, hogy ha Begiristainék már hónapok óta követik Arsavin játékát, akkor miért nem igazolták le korábban, amíg az ára nem volt olyan magas.

Ebben azért sztem igaza van két jó mecs alapján felelőtlenség dönteni.Meg abban is egyettértek vele hogyha annyira figyelemel kisérték a játékát már hónapok óta akkor miért nem korábban szerződtettékle????miért várták meg hogy felmenjen az árra?
Sztem azt a menetelést tartották érdekesnek, és nem voltak benne biztosak, hogy egy másik csapatban is tudná ugyanazt a formáját nyújtani, de mikor már látták a válogatottban is, akkor már meggyőződtek. :)
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2008.06.27. 15:03:45

Ebben azért sztem igaza van két jó mecs alapján felelőtlenség dönteni.Meg abban is egyettértek vele hogyha annyira figyelemel kisérték a játékát már hónapok óta akkor miért nem korábban szerződtettékle????miért várták meg hogy felmenjen az árra?
A Zenittel Uefa-kupát nyert tehát nem lehet mondani azt, hogy csak egy-két jó meccset játszott volna sztem. Azért várták meg az EB-t, mert kiváncsiak lehettek, hogy egy komoly megméretetésen mire képes és sztem bizonyította klasszisát.
Lezárt