Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem adtuk el, hanem ment magatol mivel spanyoloszragban az o koraban meg nem lehetett profi szerzodest adni...Ebdon Lake írta: Eladtuk Fabregast, akit szintén meg akartunk venni, de ő messze sokkal drágább lesz.
Ha hozzánk jön Arshavin azért arra kíváncsi leszek hogy hogy fogja bírni a spanyolországi éghajlatot, mert pl ebbe a vidi-be is némelyik meccsen mutatták a hőfokot egyik sem volt 20 fölött és azért Spanyolba sokkal melegebb van!Guardiola írta:Lehet hogy 27 eves Arshavin es nem tudunk rolla sokat az utolso szezonjat kiveve emelett az is kerdes mennyire illeszkedne be a Barcaba illetve mennyire fekudne neki a sapnyol foci de en nem felnek a leigazolasatol, valamint nem hiszem hogy egekbe szokne az ara (ugye egyes hirek szerint mar volt valami megallapodas a Zenit es a Barca kozott megha nem teljesen igaz is lehet benne valami).
Tudom hogy egy valogatasra nem lehet alapozni de mivel nem tul sokszor lattuk jatszani azert erdemes megnezni, bar biztos vagyok hogy hasonlo valogatast silvarol is lehetne talalni.
http://www.youtube.com/watch?v=IIRxxurh0xg
A vidhez csak annyit fuznek hozza, hogy helyenkent latszik hogy az ellenfel gyengebb vedelme is hozzajarul ahoz hogy Arshavin "varzsoljon" de ettol fuggetlenul jopar gyonoru es elegans megoldast lathatunk tole. Jo szorakozast hozza
szerk: Egyebkent nekem olyan Laudruposnak tunik a jatekstilusa...
bezzeg, amikor leigazoltuk Alvést, egy árva szót sem szóltál, h nem kellett volna, csak akkor tartod magad okosnak, akkor emrsz szólni, amikor más is támogatmerx írta:még csak most olvastam rosell pár mondatát, és ami arsavint és alvest illeti teljesen egyetértek vele, abban viszont nem értek egyet ha annyira a klub iránti szeretet irányítja akkor miért akar most mindent sszekavarni![]()
sztem silva megszerzésére van esélyünk és tényleg jó lenne (már ha mancini után nem is érdeklődünk), de villa-t el kell felejteni, a valencia meg fogja kérni az árát amit mi persze nem fizetünk ki, sztem jövőre real mezben fog villogni
alves árát más vki(k)re is el lehetett volna költeni
Villa idén csak akkor megy a Realba, ha nem sikerül megszerezniük Ronaldot. Annyi pénze még a Realnak sincs, hogy ezt a két játékost egyszerre megvegye, másrészt az utóbbi időben a madridisták se nagyon beszélnek Villáról...merx írta:még csak most olvastam rosell pár mondatát, és ami arsavint és alvest illeti teljesen egyetértek vele, abban viszont nem értek egyet ha annyira a klub iránti szeretet irányítja akkor miért akar most mindent sszekavarni![]()
sztem silva megszerzésére van esélyünk és tényleg jó lenne (már ha mancini után nem is érdeklődünk), de villa-t el kell felejteni, a valencia meg fogja kérni az árát amit mi persze nem fizetünk ki, sztem jövőre real mezben fog villogni
Mancini m1 az Interbe nemmerx írta:még csak most olvastam rosell pár mondatát, és ami arsavint és alvest illeti teljesen egyetértek vele, abban viszont nem értek egyet ha annyira a klub iránti szeretet irányítja akkor miért akar most mindent sszekavarni![]()
Így van...varrjuk kettőjük nyakába az egészet.vaLe5 írta:De a Silva és David Villa által irányitott Valencia majdnem kiesettA Zenit meg uefa-t nyert... van egy kis különbség.
Június 23-án itt az Eurobarcán Z. Iván írta:Néhány nagy dilemma ugyanakkor van vele kapcsolatban. A legfőbb, hogy Arsavin már közel sem számít fiatal tehetségnek, 27 éves, tehát a pályája derekán is túllép lassan, s ezek után föl lehet tenni a kérdést, hogy mit csinált eddig, miért nem tűnt fel korábban a nagyközönség előtt. S akik visszafogottak a teljesítményét látva, azok nyugodtan aggódhatnak, hogy Arsavin vajon képes-e mindig úgy futballozni, ahogy most teszi az Európa-bajnokságon, illetve megállná-e a helyét egy olyan nagy klubnál is, mint a Barcelona. Mert be kell vallani, az orosz régióból egyedül Sevcsenko futott be nagy karriert a nagy európai ligákban az elmúlt évtizedben, másnak ez nem sikerült. Hogy ez véletlen vagy sem, jó kérdés, de azt nem lehet garantálni, hogy Arsavin megállná a helyét a lehető legmagasabb szinten folyamatosan, de ez ügyben elsősorban a Barca szakmai vezetésének kell döntenie.
De a Silva és David Villa által irányitott Valencia majdnem kiesettTitinho írta: Nem...Megnézem majd, hogy Silva hol lesz 27 évesen. Őrá már 18-19 évesen felfigyeltek amikor még a Celtában tolta és nem 27 évesen csak azért mert volt egy jó fél éve és 2 jó meccset játszott az EB-n.
Hát én valahogy nem tudok ezzel egyet érteni.Xavinho írta:Szerintem meg Silva meg Arshavin kb ugyanaz a kategória. Mindkettőnek volt rosszabb meg jobb meccse is az EB-n, viszont nem mind1,h egy játékos mögött milyen csapat van ( utalok itt a tegnapi meccsre). Bár igaz,h Arshavin idősebb,mint Silva,de sokkal jobb teljesítményt nyújtott a szezonban,mint Silva ( itt meg a spanyol meg az orosz bajnokság színvonala miatt nem összemérhető a két játékos).
Egy viszont biztos: Silva egy szélső játékos,Arshavin meg szervező támadó kp. És a Barca-nak most egy szervező kell inkább.
Szerintem meg Silva meg Arshavin kb ugyanaz a kategória. Mindkettőnek volt rosszabb meg jobb meccse is az EB-n, viszont nem mind1,h egy játékos mögött milyen csapat van ( utalok itt a tegnapi meccsre). Bár igaz,h Arshavin idősebb,mint Silva,de sokkal jobb teljesítményt nyújtott a szezonban,mint Silva ( itt meg a spanyol meg az orosz bajnokság színvonala miatt nem összemérhető a két játékos).Titinho írta:Arsavin az idei nyár egyik legnagyobb zsákbamacskája lenne ha leigazolnánk! Menjen egy Aston Villába vagy egy Blackburnbe de NE a Barçába!!! Nagyon de nagyon nem örülnék ha Ő jönne és miatta elszalasztanánk teszemazt David Silvát!![]()
Csatlakozom.Rivaldo11 írta:Arshavint illetően messzemenőkig egyetértek Rosellel. Dani Alvesre viszont szakmai szempontok alapján is szükség volt. Az hogy magas az ára? Ja kérem, egy ilyen játékost nem adnak olcsón. Ha azt akarjuk, hogy nálunk legyen, ki kellett nyitni a bukszát.
Adebayor maradni akar az Arsenalban.messi191 írta:és itt mitért?manuel írta:Ezt olvassátok:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=753838
és itt mitért?manuel írta:Ezt olvassátok:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=753838
Tavaly valóban talán az egyik legnagyobb baj a jobbbekk poszton volt ,mert Zambrotta és Oleguer vagy sérültek voltak, vagy kb. semmit nem csináltak, amikor meg Puyol játszott ott akkor a közép volt gyenge Marquezzel, Militoval vagy Thurammal.Rivaldo11 írta:Arshavint illetően messzemenőkig egyetértek Rosellel. Dani Alvesre viszont szakmai szempontok alapján is szükség volt. Az hogy magas az ára? Ja kérem, egy ilyen játékost nem adnak olcsón. Ha azt akarjuk, hogy nálunk legyen, ki kellett nyitni a bukszát.
Sztem azt a menetelést tartották érdekesnek, és nem voltak benne biztosak, hogy egy másik csapatban is tudná ugyanazt a formáját nyújtani, de mikor már látták a válogatottban is, akkor már meggyőződtek.manuel írta:Rosell mindemellett csupán kampányfogásnak minősítette Daniel Alvés leigazolását, aki ráadásul „nagyon drága volt" a megítélése szerint, illetve bírálta a jelenlegi elnökséget azért, hogy le akarja igazolni Andrej Arsavint. Az orosz válogatott játékost szerinte nagy felelőtlenség úgy megvásárolni, hogy csak két jó mérkőzése volt az Európa-bajnokságon, illetve azért is kritikus volt, hogy ha Begiristainék már hónapok óta követik Arsavin játékát, akkor miért nem igazolták le korábban, amíg az ára nem volt olyan magas.
Ebben azért sztem igaza van két jó mecs alapján felelőtlenség dönteni.Meg abban is egyettértek vele hogyha annyira figyelemel kisérték a játékát már hónapok óta akkor miért nem korábban szerződtettékle????miért várták meg hogy felmenjen az árra?
A Zenittel Uefa-kupát nyert tehát nem lehet mondani azt, hogy csak egy-két jó meccset játszott volna sztem. Azért várták meg az EB-t, mert kiváncsiak lehettek, hogy egy komoly megméretetésen mire képes és sztem bizonyította klasszisát.Ebben azért sztem igaza van két jó mecs alapján felelőtlenség dönteni.Meg abban is egyettértek vele hogyha annyira figyelemel kisérték a játékát már hónapok óta akkor miért nem korábban szerződtettékle????miért várták meg hogy felmenjen az árra?