Nah, megjöttem! Remélem, örültök!
Az EB-vel kapcsolatban csak némileg lett igazam. A hollandok búcsúja szemet gyönyörködtető volt - ahogy azt várta, elvéreztek. Hurrá!
Az olaszok kiesése meglepett, a módja nem. Ilyen impotens játékkal nem tudom, mit akartak. Meg is érdemelték a bukfencet!
A törökök jól megszorongatták a fricceket, megérdemelték volna a győzelmet. Csakhát, jött a germánok szokásos malaca, és a végén begyötörtek egy gólt. Ami nem volt csúnya!
A spanyolok. Hát, erre nem számítottam, nem adtam volna rájuk egy petákot sem. Végre, a jó felkészülés, a jó csapatmunka kihozta belőlük az elvárásokat. Ja, és kinek hiányzik Raúl? A kutyának sem. Az agyonszidott, melegebb éghajlatra küldött, többszörösen leanyázott 'Öreg' a mennybe ment, és vasárnap a glóriát is megkaphatja. Örülök Aragonés sikerének, nagyon megszolgálta. Raúl pedig jó helyen van a tengerparton. Ha elvitte volna, akkoris csak a kispadot koptatta volna. Az pedig nagyobb blama lett volna a számára, mint a napsütéses Vina del Mar. Igaz, így kimarad a válogatott legnagyobb sikeréből. Én nem bánom, sőt!
Mivel a germanusokat nagyon nem komálom, így VIVA ESPANA!
Ja, és: FORCA XAVI! INIESTA! PUYOL! A LEGJOBBAK!