Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Látom már megint nehéz napod volt, kisöregVarga Tamás írta:Na persze, mindig minden Pesten. Hogy úúútálom azt a p...a várost! Amikor fel kellett mennem, mindig vártam, mikor jöhetek el onnan.Zozzy 5 írta:Hát mint mondtam nekem végülis mind1, de szerintem felesleges itt variálni Balatonnal meg kisvárosokkal. Ugyanabban az előadásban mint volt tavaly Pesten tökéletesen megfelelne most is szvsz.
Róma ezerszer nagyobb, de tízezerszer kulturáltabb, világibb, szebb, és élhetőbbnek látszik. Hiába, Róma=URBS, Róma maga a Város.
Meg kell még itt említeni Krojf koma táncát a Tippmix arénánálZozzy 5 írta:Hát, van foci, kajálás, beszélgetés, ismerkedés...hau30 írta:Valóban nem voltam még! Úgyhogy szívesen venném,ha valaki körvonalakban leírná,hogy szokott lezajlani a találkozó!Csocsó, biliárd, mi kell még?
Köszi az infót.Frankó lesz.Zozzy 5 írta:Hát, van foci, kajálás, beszélgetés, ismerkedés...hau30 írta:Valóban nem voltam még! Úgyhogy szívesen venném,ha valaki körvonalakban leírná,hogy szokott lezajlani a találkozó!Csocsó, biliárd, mi kell még?
Hát, van foci, kajálás, beszélgetés, ismerkedés...hau30 írta:Valóban nem voltam még! Úgyhogy szívesen venném,ha valaki körvonalakban leírná,hogy szokott lezajlani a találkozó!
Óh, nem, nem értettél meg engem. Én igenis hazahoztam magammal ezeket a tulajdonságokat, ill. korábban is vallottam. De az elvtelen meghunyászkodást, a hajlongást, és az akarat nélküli hajbókolást nem gyakorlom. A brunyálást pedig most SEM én kezdtem. nem én voltam, aki beszólongatott a másiknak. És nem Ozsimikire gondolok, vagy Zozzy-ra, ők tisztességes módon leírták a véleményüket (Zoli egy picit élesebben, de nem vettem fel), viszont Csongor nem így tett. És a számat nem fogom befogni, max. nem mindig válaszolok.hau30 írta:Az állandó széllel szembeni brunyálást, nem hívnám egyedinek és szélsőségesnek.A lennti kommenthez megcsak annyit,hogy a Tamás volt az a világ látott ember.Nem is olyan rég jegyezte azokat a sorokat.Kicsit meghasonult. Mindegy Nem voltam még találkozón,de igényelném.Pécsett élek.Sajnos az országunk centralizált.Természetes,hogy Pesten legyen az összejövetel.Gomezinho írta:mindegy nagyemberek összejövetele lesz! Perrero téged meg imádlak ! NAgy vagy a szemembe! Ahelyet hogy örülnétek hogy van Varga Tamás nevű fórumozótok ! Egyedi és szélsőséges mindig kiváncsi az ember a Hsz-eire! de mindegy! Még őt cseszegetni pfff!
Ott kell lennedhau30 írta:Az állandó széllel szembeni brunyálást, nem hívnám egyedinek és szélsőségesnek.A lennti kommenthez megcsak annyit,hogy a Tamás volt az a világ látott ember.Nem is olyan rég jegyezte azokat a sorokat.Kicsit meghasonult. Mindegy Nem voltam még találkozón,de igényelném.Pécsett élek.Sajnos az országunk centralizált.Természetes,hogy Pesten legyen az összejövetel.Gomezinho írta:mindegy nagyemberek összejövetele lesz! Perrero téged meg imádlak ! NAgy vagy a szemembe! Ahelyet hogy örülnétek hogy van Varga Tamás nevű fórumozótok ! Egyedi és szélsőséges mindig kiváncsi az ember a Hsz-eire! de mindegy! Még őt cseszegetni pfff!
A VT mindig direkt van, ha nem így lenne, nem így írnád rendszeresen, minden alkalommal.Perrero írta:nah, Gomezinho és Varga Tamás kipipálva, tali szervezést visszaveszem ha van rá(m) igény
vt, most direkt...
Az állandó széllel szembeni brunyálást, nem hívnám egyedinek és szélsőségesnek.A lennti kommenthez megcsak annyit,hogy a Tamás volt az a világ látott ember.Nem is olyan rég jegyezte azokat a sorokat.Kicsit meghasonult. Mindegy Nem voltam még találkozón,de igényelném.Pécsett élek.Sajnos az országunk centralizált.Természetes,hogy Pesten legyen az összejövetel.Gomezinho írta:mindegy nagyemberek összejövetele lesz! Perrero téged meg imádlak ! NAgy vagy a szemembe! Ahelyet hogy örülnétek hogy van Varga Tamás nevű fórumozótok ! Egyedi és szélsőséges mindig kiváncsi az ember a Hsz-eire! de mindegy! Még őt cseszegetni pfff!
Gomezinho írta:
Minek fórumtali ha veszekedésbe megy át? Meg sör? hát kérlek micsoda taligyönyörű bravo de nem is várok mást a 14 évesektől! Anno Én nekem is ez volt a vagányság! na gyertek...
Tényleg nagyon jó volt, nagyon király a társaság, nem volt veszekedés.ozsimiki írta:Eddig minden a legnagyobb rendben volt,úgy tudtam,és nagyon jól érezték magukat a kollegák.Gomezinho írta: Minek fórumtali ha veszekedésbe megy át? Meg sör? hát kérlek micsoda taligyönyörű bravo de nem is várok mást a 14 évesektől! Anno Én nekem is ez volt a vagányság! na gyertek...
Eddig minden a legnagyobb rendben volt,úgy tudtam,és nagyon jól érezték magukat a kollegák.Gomezinho írta: Minek fórumtali ha veszekedésbe megy át? Meg sör? hát kérlek micsoda taligyönyörű bravo de nem is várok mást a 14 évesektől! Anno Én nekem is ez volt a vagányság! na gyertek...
Előzékenyek és barátságosak? Ne nevettess már! It ki az hm?? szerintem senki mert ha te az lennél nem irtad volna ezt le , ha más az lenne nem szidná a másikat vagy a 3. lehetőség hogy nem bántsa meg a másikat és nem oktatja ki a hülye szövegével! Ja és tolerancia az az hogyha Én leirom 100 szor Valdes nemkell ti már a 2. Hsznél nekem estek! Nem kell itt a szép szöveg emberből vagyunk mindannyian! Mindenkinek vannak hibái csak itt páran ezt nem veszik észre magukról hanem mással foglalkoznak! Minek fórumtali ha veszekedésbe megy át? Meg sör? hát kérlek micsoda talihau30 írta:Varga Tamás mi nem ismerjük egymást,de idéznék egy világlátott embertől: Az emberek kedvesek, nyugodtak, tisztességesek. Embertársaikra emberként tekintenek, nem eltiprandó férgekként. Előzékenyek és barátságosak. Miért nem hoztad haza ezt gondolat menetet? Bármelyik topicba megy az ember csak pampogásodat olvassa az ember.Sorry,de nem tudtam nem reagálni hozzászólásaidra!
Nem, te mindent kritizálsz, amit írok, mindenbe belekötsz, amit írok, és ez éltet téged. Csupa kisbetűvel, ahogyan te is tanultad, és jól kimagyaráztad a múltkor. Véletlenül....Perrero írta:pl ebből gondolom tamás... nem másra mutogatok, egyszerüen nem akarom azt a levegőt szívni amit te...Varga Tamás írta:Tim!
Disznótoros - khm, összefutott a nyál a számban. Degeszre tudnám belőle enni magamat.
Azt hiszem, augusztus utolsó hétvégéjét Veletek kell, hogy töltsem. Még, ha nem is annyira szeretnétek.Azért ne izguljatok, egy-két üveg sört azért le tudok gurítani a torkomon.
csak akkor kritizálok, amikor van mit... és Te, általában ráérsz... mert amikor fórumtali van, akkor megcsappan a fórum "forgalma" szóval nem tudnál mit csinálni...
Csongor!Perrero írta:Tamás, ki mondta, hogy ott kell lennedIgen, te vagy az 1ik indok amiért nem szervezem meg...
1 kérdés...
mi az olcsóbbSopronbol Debrecenbe, vagy Sopronból, Bpre
Bp. a legkönnyebben megközelithető, és több itt a lehetőség... ha Róma igy tetszett akkor menj vissza macskát enni
bpvel ugy vagyok, h Buda a pesti oldalról gyönyörű, és forditva, de közelről néha más a kép...