Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért Gundel nem show-műsor vezetésével kezdte, hanem sportriporterként. Ott volt pár olimpián és egyéb világversenyen. És mindenki hibázhat, engem ez nem szokott zavarni. Viszont az erőltetett viccek és idézetek annál inkább. Horváth Feriben is a sok felesleges locsogást utálom. Kevesebbet beszéljen, akkor kevesebb zagyvaságot kell hallgatnom. Igaz, a meccs legyen jó, és nyerjenek a spanyolok, és akkor egyáltalán nem izgat, hogy ki kommentál. Végső esetben pedig átkapcsolhatom az osztrák1-re is, és a hangot is levehetem..Drigo írta:Ízlések és pofonok, ezt már többször is leírtam ezzel kapcsoltaban. Gundi biztos ért a szakmájához, de az a show-műsor vezetés, nem pedig futball közvetítés. Egri sokszor erőlteti a [auto_cenzúra] vicceit, de inkább hallgatom azt, mint a folyamatos bocsánatkérést, mert összekeverik a csatárt a kapussal...Varga Tamás írta:Hááát, én másképp vagyok ezzel a kérdéssel. Egri Viktor egy barom. Gundel, még ha néha hibázik is, legalább ért a szakmájához.
Ízlések és pofonok, ezt már többször is leírtam ezzel kapcsoltaban. Gundi biztos ért a szakmájához, de az a show-műsor vezetés, nem pedig futball közvetítés. Egri sokszor erőlteti a [auto_cenzúra] vicceit, de inkább hallgatom azt, mint a folyamatos bocsánatkérést, mert összekeverik a csatárt a kapussal...Varga Tamás írta:Hááát, én másképp vagyok ezzel a kérdéssel. Egri Viktor egy barom. Gundel, még ha néha hibázik is, legalább ért a szakmájához.
Igen, de épp ezért írtam, hogy vannak, akiket más posztokra teszek be az all star csapatomba-hogy legyen hely mindenkinek.Fernando írta:Én azért a hadrendet nem bontanám meg. Güizát kezdetném. Nagy formában vanNyerő ember lehet
Rivaldo11, az EB-n és a Realban is Ramos már jobbhátvédet játszik. Ott Marchena játszik ahova te betetted.
Hááát, én másképp vagyok ezzel a kérdéssel. Egri Viktor egy barom. Gundel, még ha néha hibázik is, legalább ért a szakmájához.Drigo írta:Én kifejezetten örülök, hogy nem Gundi nyomja, a többi sem világszínvonal, de így legalább lesz rá esély, hogy Egri annak a játékosnak a nevét mondja, akinél a labda van...gekkodan írta:Miért nem Gundel Taki közvetít? Magasan a legjobb kommentátor az egész EB-csapatból. A legnagyobb barom meg megkapta a döntőt... PFF
Én kifejezetten örülök, hogy nem Gundi nyomja, a többi sem világszínvonal, de így legalább lesz rá esély, hogy Egri annak a játékosnak a nevét mondja, akinél a labda van...gekkodan írta:Miért nem Gundel Taki közvetít? Magasan a legjobb kommentátor az egész EB-csapatból. A legnagyobb barom meg megkapta a döntőt... PFF
Gundel? Szerintem azért nem, mert még a saját nevét nem tudja, nem, hogy a játékosokét.gekkodan írta:Miért nem Gundel Taki közvetít? Magasan a legjobb kommentátor az egész EB-csapatból. A legnagyobb barom meg megkapta a döntőt... PFF
Ballack mégis játszik?Varga Tamás írta:Németország: Lehmann - Friedrich, Mertesacker, Metzelder, Lahm, Hitzlsperger, Frings, Schweinsteiger, Ballack, Podolski, Klose
Spanyolország: Casillas -Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila, Xavi, Iniesta, Marcos Senna, Fabregas, David Silva, Torres.
hhmmm ebben mondjuk van valami, lehet két csatárral kéne kezdeni, fene tudja...de sztem a 4-2-3-1 sem rossz!Fernando írta:Én azért a hadrendet nem bontanám meg. Güizát kezdetném. Nagy formában vanNyerő ember lehet
Rivaldo11, az EB-n és a Realban is Ramos már jobbhátvédet játszik. Ott Marchena játszik ahova te betetted.
Az öregnek lehet igaza van.Meg figyelted amikor lehozta Init,akkor Cazorla talán ugyan azt az átlag teljesítményt dobta,egyszóval nem tudott újat hozni. Iniesta nem ilyen játékos.Nem kell úgy játszania,mint az oroszok ellen és akkor is hozzá rak a bugihoz. Jöjjön be neki!!! Viva Espana!!!!gekkodan írta:Mi a répát keres Cazorla a kezdőben? Nem hiszem el... Iniesta meg padozik.... Fincsi.