Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is elképesztő idő lesz a férfi 100 méteren. Egyébként ma már akkora meglepetést nem jelentene egy ilyen szenzációs 9.5, 9.6-os idő. Atlantában 1996-ban Michael Johnson 200 méteren futott 19:32-es ideje az, ami mai szemmel is elképesztő és hihetetlen. Na, az a rekord állni fog még vagy 30-40 évig.Monti írta:9.5alá fognak menni,előre szólokvisca el barca írta:amugy aki hozzám hasonlóan követi az atlétikát és szereti is, kifejthetne egy véleményt, hogy vajh meddig lehet időben lefele menni a wr-el... nekem gőzöm nincs (9.5 alá kizárt)![]()
Nem volt olyan rég ,hogy aki 10mp alatt futott az világklasszis volt,akkor/mondjuk 6éve/ el nem tudtam volna képzelni akár a 9.8at,most meg 9.68,akár hivatalos akár nem.
Az Olimpián meg Bolt,Asafa,Gay közül szerintem Asafa,ő idén még nem produkált
9.5alá fognak menni,előre szólokvisca el barca írta:amugy aki hozzám hasonlóan követi az atlétikát és szereti is, kifejthetne egy véleményt, hogy vajh meddig lehet időben lefele menni a wr-el... nekem gőzöm nincs (9.5 alá kizárt)
Hát amikor a 2. játékban megsérült azt hittem kész. De ez is mutatja hogy mekkora elszántsága, és önbizalma van. Az 1. szettben még látszott a mozgásán, de a 2 utolsóban már Ő irányított.kleno04 írta:Barvó RAFA![]()
Még sérülteni is 3 set-ben hozta meccset:
6:3 6:3 6:1-re
Csak így tovább RAFA![]()
Gratulálok én is Rafának, nagyot játszott!kleno04 írta:Barvó RAFA![]()
Még sérülteni is 3 set-ben hozta meccset:
6:3 6:3 6:1-re
Csak így tovább RAFA![]()
Volt jópár éve,egy postás reklám,ahol a kutya üldözöbe veszi,nagyon ötletes volt, nah ott aszhem 8.0át futott a srácvisca el barca írta:
amugy aki hozzám hasonlóan követi az atlétikát és szereti is, kifejthetne egy véleményt, hogy vajh meddig lehet időben lefele menni a wr-el... nekem gőzöm nincs (9.5 alá kizárt)
A mérkőzés félbeszakadt a sötétedés miatt, ez inkább Ágiéknak jött jól. Ami jó hír, hogy Ági sérülése nem komoly.kleno04 írta:Tegnap volt egyese Áginak ahol nyert![]()
Ma volt páros meccse de sajna nem tudtam nézni valaki egy eredmény légyszííííííí![]()
köcce előre is
Ja, a befutót épp láttam, tényleg elég necces volt...Drigo írta:A holland nagydíj hagyományosan szombatonként van, de asszem m1-en most ismétlik vagy valamilyen összefoglalót adnak róla, talán még elcsíped.grecki írta:Hogyhogy ma volt??????
A holland nagydíj hagyományosan szombatonként van, de asszem m1-en most ismétlik vagy valamilyen összefoglalót adnak róla, talán még elcsíped.grecki írta:Hogyhogy ma volt??????