Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jol beszlsz!!Güiza Fener...asziszem Aragunies is oda megy,valószinű azert...de tény h Ade nem kell nekunk..max a barca b bebarca0417 írta:Adebayorról azért kiderült a napokban hogy leginkább a pénz motiválja. Szerintem ide ilyen ember nem kell. Főleg hogy szerintem nincs bennt a legjobb 10 csatár között. ide olyan ember jöjjön akit a barcamez is motivál, nem csak a fizetés. Arshavinnal és Güizával is ugyanott lennénk mint Adebayorral. a Togoi árából majdnem kijönne a két játékos. és lenne egy jól cselező, gyors intelligens játékos, aki szereti is a klubot, ez lenne Arshavin, és lenne egy jól fejelő, a spanyol bajnokságban, egy középcsapatban 26 akciógólt szerző csatárunk Güiza személyében. Még nem írt alá sehova ha jól tudom.
nem Shevchenko, meg Adebayor kell. egyébként nem értem miért ragaszkodnak ennyire Eto'o eladásához, szerintem biztos történt valami a háttérben, amiről mi nem tudunk. Mert sürgeti őket az idő, és mégse azt mondják hogy jó akkor Samu maradjon, mert az a legegyszerűbb, hanem továbbra is keresik kétségbeesetten a csatárt. És félek hogy rosszul fognak dönteni.
jaja elnéztem bocs...de szerintem Hleb se való meg Adebayor se Trege-ről meg ne is beszéljunk(Tudom ők nem angolok)...és azert mert ő Angol?akkor mi van?szerintem ő technikás képzett gyors játékos...haarkon írta:10 millió font != 10 millió euró szerintem, angol játékos spanyol ligába nem valóLaza írta:Aaron Lennon nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Tottenhamnél. A szélsőnek voltak remek pillanatai, meccsei, de eléggé kiegyensúlyozatlan teljesítményt nyújtott, ráadásul sérülések is hátráltatták. Angol lapértesülések szerint Juande Ramos menedzser nem akarja feltétlenül megtartani, a klub azonban nem óhajtja olcsón elkótyavetyélni: állítólag legalább 10 millió fontot kell letennie az asztalra annak, aki komolyan gondolja a 21 éves futballista megszerzését.
A hírek szerint a legkomolyabb érdeklődő a Newcastle United, igaz, a "Szarkák" nem akarnak ennyit fizetni kiszemeltjükért.
szerintem Jobb lenn mint Hleb___Hernanesmeg a többi ráadásul olcso fiatalés mi tudnánk ennyit fizetni mert ha decot is ennyiert adtuk el akkor most lenne miből nem?
Hát, pedig elvégre van 1 Dani Alvésünk, aki igen-igen jól tud beadni. Mellesleg ki tudja, hogy Pep milyen játékot akar majd játszatni. De ha nem sikerül majd középcsatárt szerződtetni, akkor sem lesz olyan nagy gond, hisz ittvan még Henry is, akire Pep a jobb oldalon számít, így valakit kénytelenek leszünk megvenni szélre is...albicelesteX írta:Azt meg el sem merem képzelni hogy itt majd ívelgetésekből akarnánk gólt lőni!
Angliába az Arsenal játsza a legszebb focit az biztos (hasonló a miénkhez sok rövid passzos)bogen írta:Én Eto'o párti vagyok! Adebayorról annyit, hogy azt ne felejtsük el honnan jönne...Arsenal ugyebár...én nem láttam sok metsüket, mert az angol foci nem épp a kedvencem, de eléggé hasonló játékot játszanak, mint amit a Barca. Vagy nem?
Én is így gondolom!Levegőben jó lehet mivel magas!De nekem a földön olyan esetlennek tűnik a nagy gólya lábaival!Azt meg el sem merem képzelni hogy itt majd ívelgetésekből akarnánk gólt lőni!Ticsi 23 írta:Adebayor tényleg nem erre a játékra a legjobb, amit nálunk játszanak
ő megszokta, hogy őt keresik a felívelésekkel, amiket rendszerint lekezelt, és
kapura fordult velük
Henry más tészta: igaz ő is Angliából jött, de ő nagyon technikás, és így sem tudta egyől hozta a szokott önmagát
akkor Adebayorral a Barca játéka is felívelős lesz?
(ennyit nem ér)
mert caceres 21 eves, alves 25... deco meg 31...Miért nem kértünk érte 15-20 at, ahogy mi is kipengettünk Céceresért mondjuk 20 millát meg Alvesért 32-t.
Kényszerhelyzetben vagyunk! Decot el kellett adni és a vezetőség nem totyoghat, mert ha a szavazáson nem nyernek, akkor vége az átigazolásoknak is és ezt tudják a Chelseanél és mindenhol, ahonnan vettünk valakit is. Ez van, nekünk meg el kell adni mindenkit, ha nem akarják Laportáék fizetni a jövő évi fizetésüket, az újakéval együtt...ez a hülye szavazás meg...áh! Baromság!p1ranha írta:Én el sem hiszem komolyan, h Decoért csak 10 millát kaptunk a Cselzítől.... abszolút irreális ár főleg az eddigi igazolásokat meg eladásokat figyelembe véve... főleg egy Decot, aki a portugáloknál az egyik legjobb volt és világ szinten nagyon jó. Vki meg tudná magyarázni, h ez miért is történt így? Miért nem kértünk érte 15-20 at, ahogy mi is kipengettünk Céceresért mondjuk 20 millát meg Alvesért 32-t.
Mintha csak én mondtam volna. A jelenlegi csatárokkal Alves nem sokat ér, amit védekezésben csinál, megcsinálják még jópáran a világon sokkal olcsóbban. Ő a támadásoknál nagy segítség, csakhát most éppen nincs nálunk olyan csatár, akinek a segítségére lenne.mindorokke_barca írta:sztem pep, adebayorral csak kompenzalni akar olyan dolgokat amik egetoen hianyoznak a jatekunkbol.... pl h 2 evente rugunk 1szer golt szogletol... egyes csapatoknal szinte egy fel gollal feler egy szoglet... nalunk ugyanannyit jelent mintha kirugas lett volna... tlejesen veszelytelenek vagyunk szogletbol... meg ugy pontrugasbol is onmagaban.... kiveve ha a szabadrugas nem loheto egybol kapura... azzal ha jonne egy adebayor.. nem valtozna meg gyokerekben a jatekunk kepe... mert azert lenne egy iniestank, messink, xavink bojanunk akik szepen tudjak terelgetni a labdat es ertenek a kombinativ rovidpasszos jatekhoz... pep elkepzelese sztem az h messi amikor szelrol megindul befele.. elvisz magaval v 2-3 ember... jon alves szelen es beadja adebayornak henrynak, attol fugg... es ezek roppant veszelyes szituaciokat erdemenyezhetnek... az elmult ket evben az volt a baj a jatekunkkal h egyszeruen nem tudtunk mas taktikat alkalmazni mint h kozepen probaltuk kipasszolni a betomorulo vedelmet... naon naon nehez... nem nagyon volt magas emberunk henryig... iden meg nem volt aki beadja neki... sokszor felfutott abidal de naon pontatlan beadasai voltak...
Adebayor tényleg nem erre a játékra a legjobb, amit nálunk játszanakkmarko10 írta:szentem adebayor nagyon nem kéne , nem tudnáá a focinkat játszani![]()
silva/hleb jóó huzás lenne már csak az egyik is deco helyére.
wan egy csumóó védünk csak tudnám h minek.?!
középályásokat meg eladjuk ?
ejej. nem szabadnaa. szerintem.
erre csak azt mondom h roni tutira menni fog!! ETo remélem nem!deha mégis [auto_cenzúra] lesz a palacsintában!haarkon írta:Egyetértek, kérlek istenem még 3 napig ne történjen semmi, és tipli vezetősségBapszi írta:Nehéz elviselni,hogy egy olyan csodálatos korszak után mint ami az elözö volt a legnagyobb sikerkovácsainkat Dinho,Eto'o nem láthatom már együtt focizni egy Dani Alvessel vagy Henryval akik hihetetlen komoly áldozat árán jöttek ide amit a legutobbi Dani video is jol mutat.Ezek a srácok szivükböl hagytak egy darabot Londonban és Sevillában,mi pedig ien bucsura készülünk saját nagyainktol?Méltatlan!Ha az kell h egy percig is láthassam boldogan Eto'o-t és Dinhot ujra torka szakadtábol üvölteni a pályán egy olyan mezben amiért évekig kitették szivüket lelküket...hát kimondom ikább menjen Laporta menjen Pep menjen bárki történjen bármi,csak ezek a srácok ha egyszer abbahagyják a focit és megkérdezik tölük,hogy mit érez amikor meghallja a szót: BARCELONA....ne mondjanak semmit csak sirjanak!Ettöl lesz a Barca MÉS QUE UN CLUB!!Max respect Titinek és Daninak!!!
Egyetértek, kérlek istenem még 3 napig ne történjen semmi, és tipli vezetősségBapszi írta:Nehéz elviselni,hogy egy olyan csodálatos korszak után mint ami az elözö volt a legnagyobb sikerkovácsainkat Dinho,Eto'o nem láthatom már együtt focizni egy Dani Alvessel vagy Henryval akik hihetetlen komoly áldozat árán jöttek ide amit a legutobbi Dani video is jol mutat.Ezek a srácok szivükböl hagytak egy darabot Londonban és Sevillában,mi pedig ien bucsura készülünk saját nagyainktol?Méltatlan!Ha az kell h egy percig is láthassam boldogan Eto'o-t és Dinhot ujra torka szakadtábol üvölteni a pályán egy olyan mezben amiért évekig kitették szivüket lelküket...hát kimondom ikább menjen Laporta menjen Pep menjen bárki történjen bármi,csak ezek a srácok ha egyszer abbahagyják a focit és megkérdezik tölük,hogy mit érez amikor meghallja a szót: BARCELONA....ne mondjanak semmit csak sirjanak!Ettöl lesz a Barca MÉS QUE UN CLUB!!Max respect Titinek és Daninak!!!
10 millió font != 10 millió euró szerintem, angol játékos spanyol ligába nem valóLaza írta:Aaron Lennon nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Tottenhamnél. A szélsőnek voltak remek pillanatai, meccsei, de eléggé kiegyensúlyozatlan teljesítményt nyújtott, ráadásul sérülések is hátráltatták. Angol lapértesülések szerint Juande Ramos menedzser nem akarja feltétlenül megtartani, a klub azonban nem óhajtja olcsón elkótyavetyélni: állítólag legalább 10 millió fontot kell letennie az asztalra annak, aki komolyan gondolja a 21 éves futballista megszerzését.
A hírek szerint a legkomolyabb érdeklődő a Newcastle United, igaz, a "Szarkák" nem akarnak ennyit fizetni kiszemeltjükért.
szerintem Jobb lenn mint Hleb___Hernanesmeg a többi ráadásul olcso fiatalés mi tudnánk ennyit fizetni mert ha decot is ennyiert adtuk el akkor most lenne miből nem?