Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Engem is!Game90 írta:Venus nyert.
V. Williams - S. Williams 7:5, 6:4
A holnapi döntő az jobban fog érdekelni
Ma a Tour de Dopping nevű kerékpáros verseny indul. Sportértéke a nullával egyenlő.Frank Rijkaard írta:Végre elrajtol ma a Tour de France![]()
Még az Amstrongos időkből szerettem meg az akkor még fiatal tehetséget, aki 2005-ben fehér trikót nyert, Yaroslav Popovychot. Most az állítólagos legnagyobb esélyes (Evans) legfőbb segítője a Lotto-nál, de tavaly Contadort cipelve is leesett neki egy 7. hely.
Szerintem egyébként Mencsov, Valverde és Evans között fog eldőlni az első hely sorsa, és szerintem a meglepetés Soler lesz, aki rendkívül jó hegymenő.
Gyerünk Popo!
contador nem indul, mivel csapata az astana nem vesz részt a viadalonlmessi96 írta:e'n is valverdet szeretem meg Contador sem rosz vagy o nem indul?
áh, kizárt. legyen elég neki a roland garros. ő ott, roger itt. ez igy van rendjén.kovinho írta:Na ez szép volt, most pedig várhatja Nadalt a döntőbe.
Ha megnyeri Nadal Wimbledont, többet nem nézek teniszt.![]()
Go Go Roger!
Sokszor hallottam, hogy a svájci csak akkor megy ászra, ha nagyon kell...Benga írta:Orosz barátunk több ászt ütött eddig mint Federer. Azért ez ritka. ( Az ászértékűeket hagyjuk)
Kár, hogy 2 breakből egyet se tudott kihasználni.
Vasárnapi akkor meg űrtenisz lesz,ha ez előrehozott döntő...Replay írta:Atyaisten, előrehozott döntő megy!!!
Én is nézemReplay írta:Atyaisten, előrehozott döntő megy!!!
Miután Safin bemelegedett, elképesztő szinvonalra ugrott az addig simának tünő meccs.
Nagyon komoly tenisz megy itt, kérem.
Én azt gondolom, hogy akármeddig, ez sajnos csak a "doppingipar" fejlődésén múlik. Ezek az idők, amikről beszélünk már emberfelettiek... Már a sportban sem lehet hinni. Pontosabban az élsportban. Sajnos.visca el barca írta:amugy aki hozzám hasonlóan követi az atlétikát és szereti is, kifejthetne egy véleményt, hogy vajh meddig lehet időben lefele menni a wr-el... nekem gőzöm nincs (9.5 alá kizárt)