barca99 írta:Bocs, de ez a tipikus Varga Tamás válasz. Amikor nem tudod bebizonyítani az igazadat, akkor átváltasz ebbe. Nem tudsz észérveket felsorolni, nem tudsz a kérdéseimre válaszolni, csak gyerekes módon kitérsz előle. Nekem jó, igazából nem lepődtem meg. Ez van. Sprite.

Nem, a Te magatartásod tipikus. Ha megmagyarázod, mik az érvek, akkor okosabb lennék. Én érveket és előnyöket soroltam fel Rosell oldalán, csak Te szarsz rá. Ill. megpróbálod megmagyarázni, hogy én nem tudok érveket felsorakoztatni. Sajnálom, hogy komoly szövegértelmezési és - felfogási problémáid vannak. Én nem akarok semmit bebizonyítani, hiszen ez nem tétel...A kérdéseidre pedig korábban válaszoltam, csak valami módon Te nem érted meg őket.
A Te viselkedésed tipikus.
1. Ez a keret alkalmas a kemény próbák kiállására. És egyáltalán nem egyértelmű a helyzet, hogy lehet-e igazolni vagy nem. Hiszen van hivatalosan kijelölt edző, és lesz vezetőség is. Még ha ideiglenes is. Ami az AM esetében nem volt alkalmazható, nem biztos, hogy nálunk nem kivitelezhető. És ha ez az indokok arra, hogy laporta maradjon, akkor az nagyon gyenge érv.
2. Miért ne? Laporta az elmúlt két évben bizonyított, az azt megelőző sikereknek pedig Rosell is részese volt.
3. Miért Laporta mit akar? Talán nyugdíjba vonulni? Na, ne hülyéskedjél már. Ha Laporta nem akarná a hatalmat, akkor félreállna. Mindenki azt akarja. Ebben semmi rossz nincsen, semmi kivetni valót nem találok benne.
4. Igen, volt egy-két érdekes megjegyzése. Senor Presidentének meg jó pár az elmúlt években. Mindenkivel előfordul, hogy sületlenséget beszél. Ettől még alkalmas lehet az elnökségre. Három éves tevékenysége a Klubnál bebizonyította.
5. Miért, Adebayor 30 valahány milkáért nem irreális? Miért Samu helyére egy tejfelesszájú ifjonc nem ismeretlenbe lépés? Mióta megfelelő az, ha a járt utat a járatlanért elhagyjuk? Mit bizonyított eddig Adebayor? Azt, hogy egy sikeres év után pénzéhes döggé vált, és a toronyóra láncostul sem elegendő neki. Kun Agüero pedig nem irreális ár. Szerintem Messivel kiválóan meg tudnák magukat érteni.
Tudom, hogy kevés ez Neked, de érd be tőlem ennyivel. Egy anti-laportistától.
Ne írj több hsz-t egymás után, használd a szerkeszt gombot.Drigo