Kit tiltottak ki?ozsimiki írta:Végre kitiltottátok ezt a vadbarmot.
Ami késik,nem múlik,szerencsére.

Kit tiltottak ki?ozsimiki írta:Végre kitiltottátok ezt a vadbarmot.
Ami késik,nem múlik,szerencsére.
Büntetni tudnak,de arra már nem gondolnak,hogy az emberek többsége miért torrentezik?Mert drága egy program!Mondjuk,Angliában jól keresnek,szóval,ott csak hobbitorrestoni írta:Egyébként ez MO.-n is így van, az én esetemben. Vodafone 3G-t használok, havi nettó 5000Huf korlátlanul, DE(!) a rendszer figyeli a p2p-s fájlcserét (így videómegosztó portálokat is csak ritkán látogatok), ami azt jelenti, hogy ha nagy arányban használod, akkor a szerződésben alaposan elrejtett apró betűs cikk alapján elsőként korlátozzák az adatforgalmad, s 5GB felett fizethetsz byte-onként, esetleg letilt, s fizetheted a kötbért. Egyrészt megértem, s támogatom, mert a 3G számomra nagyszerű, mobilis, megbízható, s gyors, de az általam csupán "processzor-szájúaknak" hívott embercsoport alaposan leterhelhetné a rendszert, éjjel-nappali torrentezéssel, stb.Perrero írta:Fájlcserélésért webeltiltással riogatják a briteket
Ettől még undorítónak találom, mivel ártatlanokat is büntethetnek ezzel.
Persze ez nem ugyanaz a cipő, mint Angliában, ők nem tilthatnak el internet előfizetéstől más szolgáltatónál.
Ezzel az a gond, hogy ha nagyon elszánt, csak ne legyen olyan elszánt. . Én is szívből támogatnám, hogy tűnjön innen a... (bocs), s ezzel nem ötletet szeretnék adni neki.Perrero írta:hogy biztosan megkapja, elküldtem neki msnenlionelmessi19 írta:Johannes gyeptégla lionel19 oleguer, szóval a lentebb említett barom:
Küldök neked pü-t is, de fejezd be a fórumozást. Amint eljut hozzád ez a figyelmeztetés, banolunk, és amennyiben még egy új regisztrációt meglátnánk tőled, ip-bant kapsz automatikusan, ami nem csak a fórumozástól, de a teljes oldal látogatásától foszt meg. Szóval amennyiben legalább a cikkeket olvasnád, tűnj el szépen örökre a fórum életéből.-tudom, nagy g..i vagyok
Egyébként ez MO.-n is így van, az én esetemben. Vodafone 3G-t használok, havi nettó 5000Huf korlátlanul, DE(!) a rendszer figyeli a p2p-s fájlcserét (így videómegosztó portálokat is csak ritkán látogatok), ami azt jelenti, hogy ha nagy arányban használod, akkor a szerződésben alaposan elrejtett apró betűs cikk alapján elsőként korlátozzák az adatforgalmad, s 5GB felett fizethetsz byte-onként, esetleg letilt, s fizetheted a kötbért. Egyrészt megértem, s támogatom, mert a 3G számomra nagyszerű, mobilis, megbízható, s gyors, de az általam csupán "processzor-szájúaknak" hívott embercsoport alaposan leterhelhetné a rendszert, éjjel-nappali torrentezéssel, stb.Perrero írta:Fájlcserélésért webeltiltással riogatják a briteket