A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Nézd, láttasm már elég teniszmeccset, egy ideig magam is űztem ezt a sportot, úgy 15 évvel ezelőtt. Gondolom, mi játszódik le a fejekben. Ettől még a számomra Nadal marad/lesz a legnagyobb, de ott és akkor rossz oldalt választott. Már előtte, 5-2-nél elintézhette volna a meccset, de ott sem koncentrált eléggé. És az, hogy most Rogernek áll a zászló, az pszichológia. Ő van nyerésben, Rafa pedig rosszabb lelki állapotban leledzik. Ettől még Nadalért szorítok, neki drukkolok, de a realitás most már a svájci győzelmét vetíti előre. De, én leszek a legboldogabb, ha a spanyol rám cáfol.Mihu írta:Ezt bírom.... egy hiba, ami attól hogy amatőr volt akkor is csak egy hiba, és ezért már vége mindennek. Eddig Nadal volt a legnagyobb (csak téged idézlek) most meg egy hiba miatt már meg is érdemli hogy kikapjon.Varga Tamás írta:Nadal most vesztette el a meccset. 8-7-nél ugyanoda visszaütni a labdát, ahol a svájci áll? Marha! Meg is érdemli...hú de mérges vagyok!
Ami sajnos szerintem is meg fog történni mert most 2-2 és ez Federernek lelkileg nagyon sokat adhat/ad.
Sajnos malaca volt az esővel. Ha az nincs akkor most már mindenki az EB győzelem után Nadal Wimbledon-győzelmét ünnepelné

A világelső miért is vonuljon vissza? Ha Nadal nem balfszkodik ennyit, már rég megnyerhette volna. Ha más nem, Federer szerencsével nyer, de inkább úgy, mint sehogy.ozsimiki írta:Ha ezt a meccset a svájci nyeri,akkor vonuljon is vissza szntem. Ő tudja a legjobban,h mekkora malac lenne..

Mintha már lett volna szó arról hogy befedik, csak azt mondták hogy hagyományok, meg valamit hablatyoltak a fűről is. Hogy nem lenne megfelelő a levegőzése meg a napfény sem lenne megfelelő. De lehet hogy hülyeséget beszélek...ozsimiki írta:no comment,bheszarás...rég bőgne vhol,[auto_cenzúra] eső, 2008ban ilyen dönthet el egy meccset...lol, szegény angolok nem bírnak tetőt húzni rá...
tie break óriási volt...Nadal megremegett...
5-2 után két szervája volt,mindkettőt elbukta
Hjah, tök mindegy! Még az a szerencséjük, hogy holnap itthon kell dolgoznom.lionelmessi19 írta:IhajjjTökmind1 mi lesz a vége, azért valamit tudnak a fiúk...

Perrero írta:ha Federer nyer akkor malac, ha nadal akkor tudásozsimiki írta:Kezd bosszantó lenni...
Ha ezt a meccset a svájci nyeri,akkor vonuljon is vissza szntem. Ő tudja a legjobban,h mekkora malac lenne..
Aki ezt a meccset látja,és azt mondja,h Federer játsza a teniszt,Nadal meg erőteniszt nyomat,enyhén buta.nadal bukja ezt el amugy nem Roger nyer... HA nyer

Mikor? amikor nem megy neki , hisztizik mint vmi rossz rhibanc...R.G. a nagy bajnok azzal se tisztelte meg a közönséget,h küzdjön,ne alázza a porba Nadal,itt meg Lilatehén imádkozott egyet esőért,bejött...szergoka írta:Eddig is tudott küzdeni.

Ezt bírom.... egy hiba, ami attól hogy amatőr volt akkor is csak egy hiba, és ezért már vége mindennek. Eddig Nadal volt a legnagyobb (csak téged idézlek) most meg egy hiba miatt már meg is érdemli hogy kikapjon.Varga Tamás írta:Nadal most vesztette el a meccset. 8-7-nél ugyanoda visszaütni a labdát, ahol a svájci áll? Marha! Meg is érdemli...hú de mérges vagyok!

szergoka írta: Persze csak az adogatásaiból él évek óta, ahogy mondtad. Ez az oltári baromság. Ezért tudott 13 Grand Slamet nyerni.
Tenisszel kéne foglalkoznod.Figyelem re méltó meglátásaid vannak.