Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.07.19. 18:27:36

Hamilton nagyon ráérzett most a kocsira és a pályára. Talán Felipe megtudja szorongatni, nagyon remélem, de nem lesz könnyű. Szerintem ha Kimi összekapja magát, akkor reálisan úgy a 3. dobogós helyet még megkaparinthatja. Bmw-k viszont nagyon gyengélkednek, nem értem, ez Hochkenheimi pálya nem annyira ördöngös beállítások szempontjából.
Vettel viszont nagyon kellemes meglepetés volt ismét, talán ő az aki továbbviszi a német staféta botot.

Czollner viszont nem először mutatja ki a foga fehérjét, vajon ki fizeti, hogy mi ezt hallgassuk? Siralmas, és elszomorító amit művel.

Holnap remélem Felipe győzni tud, én látok rá esélyt. És ha egy kis égi áldás is beköszön, akkor izgalmas kis verseny lesz. ;)

Hajrá Massa & Forza Ferrari!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
gekkodan
Director del Fútbol

2008.07.19. 18:21:39

barca99 írta:
LG írta:
Ypsilon írta:Én Massa esetében egyetértek, hogy középszintü.
Én meg nem....nagyon kiegyensulyozatlan pilóta, de ha jó napot fog ki, akkor verhetetlen.
A középszintű tényleg nem jó szó, de én a "nagyokkal" akkor sem emlegetném egy szinten, pont az említett kiegyensúlyozatlansága miatt.
Hamilton, Kimi, Alonso, Kubica és esetleg Rosberg, Vettel. De ők még nem elég erősek. Mindenesetre ehhez a négyeshez Massa nem ér fel.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.19. 18:14:34

massa a második, nem kova.

népművészeti cserépedény czollner még mindig mit keres ott????? komolyan mondom, ez egy f a s z. Vettel csak kétszer volt Heidfeield. Meg mikor Kimi szenvedett a pályán, akkor meg azt mondja, jól van, meg nevet rajta. Hát az ilyen minek megy oda közvetíteni???? Nevessen az édesanyukáján inkább. K Ö C S Ö G C Z O L L N E R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.19. 15:12:57

1.Hami
2.Kovi
3.Felipe
4.Trulli
5.Alonso
6.Kimi

Szntem ha nem lesz vmi gond,akkor most meki győzelem lesz,hajszállal jobbak itt,mint a Ferrarik,de azért bízok Massában...Kiminek nehéz dolga lesz,azért vhogy pódiumnak meg kellene lennie.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.19. 15:07:44

Ez a Czollner szánalmasabb már nem igen lehet...Vettelt egyik mondatban még rendesen mondja,majd Heidfeld lesz hirtelen...ááá

Eddig Massa...hibázik mindenki,ő most eddig nem.
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2008.07.09. 12:52:07

Los Banditos írta:Buttonnak is befigyelhetett volna valami korrekt eredmény, ha nem csúszik ki.
be ám.

a franc tudja, hogy csak az elkeseredettség beszél belőlem, vagy ..
de nézzük a tényeket:

-a verseny első szakaszában megelőzte a pályán Barit, aztán hogy, hogy nem, a csapat mégis a brazilt hívta ki először kerékcserére (még a intermediet fázisban). ennek az lett az eredménye, hogy Button Bari mögé tudott csak visszajönni, mert az új intermed gumik jobban tapadtak.

-a második kerékcserénél (Brawn nagy húzásánál) Button elszabott kb 15 mp-et -Bari mögött állt a boxban- és bár a riporter duó Bari köreredményeitől volt elájulva, azért azt tudni kell (én tudom a live timingról), hogy Bari 1.41-es köröket ment, míg Button 1.37(!)-et.
Button addig hajtott, amíg elcsúszott a vizen. az ő versenye az első kerékcserénél dőlt el. mivel ő volt Bari előtt, kézenfekvő lett volna, hogy őt hívják ki először.

de hogy becsempésszem a szokásos összeesküvés-elméletem:
a barom Fry pár hete kijelentette, hogy
-egyik pilóta helye sem biztos a csapatnál
-a HONDA-hoz egy élpilóta kell (!)
(ez is vicces, ugyanis először egy élautót kellene építeni...)
ha innen közelítem meg, akkor elképzelhető, hogy az élpilóta mellé jobban passzolna egy Bari típusú megalkuvó másodhegedűs. ez pedig nem Button lenne. és ha Buttont akarják "elkergetni" a csapattól, akkor nyilván nem őt segítik. a régi Brawn-Bari barátság pedig ismert.
mindenesetre hatalmasat csalódnék a Hondaban, ha tényleg elküldenék Buttont, ugyanis évekig ő szállította nekik a valamirevaló eredményeket, méghozzá egy használhatatlan, vezethetetlen autóban, a legszebb éveit a csapatra áldozva.

egyébként Raiko megint alkotott:

http://www.indavideo.hu/video/Raikkonen_ideges
barca99
Llegenda del Barça

2008.07.07. 13:30:37

LG írta:
Én meg nem....nagyon kiegyensulyozatlan pilóta, de ha jó napot fog ki, akkor verhetetlen.
A középszintű tényleg nem jó szó, de én a "nagyokkal" akkor sem emlegetném egy szinten, pont az említett kiegyensúlyozatlansága miatt.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.07. 13:24:09

Johannes írta:Mindkettő Ferrari pilóta az, látod Massa mit csinál pályán tartani nem bírja a kocsit, Raikonnen még tartja úgy ahogy az uton, de a feka mennyit ver rá? Sőt még alonso is. Ahol nem jön ki az autók közötti nagy külömbség, ott rendre gyenge teljesítményt nyújt.
Láttál már másik Forma 1-es futamot a tegnapin kívül?
Mert nagyon nem úgy néz ám ki...
A feka mennyit ver rá? Múltkori versenyen Kimi lekörözte...
Gondolkodj már kicsit, mielőtt leírod a hsz-t. :?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Alberto10
Capitá del Barça

2008.07.07. 13:14:45

Massa egyáltalán nem középszintű pilóta!!! az igaz hogy nem tudja mindig hozni a formáját de tökéletes Raikkönen mellé és nem egy nagypofájú hülyegyerek mint Alonso vagy Hamilton!!! Forza Ferrari!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.07. 13:03:57

Ypsilon
Barça B

2008.07.07. 12:26:35

Nagy grat Heidfeld, Barrichellonak! Gratuláció Hamiltonnak is. Utálom, de most nagyot ment. No meg minden elismerésem Kiminek! A csapata mindent megtett, hogy pontott se szerezzen, úgyhogy brilliáns ez a 4.hely! Massa kb annyit csinált amennyit tud. Én Massa esetében egyetértek, hogy középszintü.
Hajrá Kimi, hajrá BMW!
Kép

Hala Madrid!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.06. 20:18:35

Jó futam volt, de kezd erre az idényre sok lenni már az eső. Ezt a hétvégét is simán hozta volna a Ferrari, ha nincs az eső. Így is meglehetett volna Kimitől az első vagy a második hely, ha a Ferrarinál nem csinálnak ilyen oltári nagy baromságot. Massának pedig ez volt egyszerűen élete legrosszabb futama. Hihetetlenül gyenge volt. Ráadásul még majdnem elütött 1-2 nyulat. :lol:
Hamilton hibátlanságának jutalma egy megérdemelt győzelem volt. És kellőképen elszánt volt. Heidfeld úgy tűnik, hogy marad örök második. Kb. 140 futammal a háta mögött még mindig nem sikerült neki nyernie. :roll: Barrichellonak is kellett már valamit mutatnia. Buttonnak is befigyelhetett volna valami korrekt eredmény, ha nem csúszik ki.
Trullinak sikerült elmentenie a jóformáját, bár neki is lehetett volna jobb. Nakajima meg hiába egy utolsó barom, ismét pontszerző helyre hozta be a Williamst. Nagy tehetség a srác.

errarisoknál pedig most jött ki az, amit már mindenki lát régóta, van egy iszonyat durva kocsi, és közepes pilóták. Rolling Eyes
Ezzel a hsz-eddel ismertetted is, hogy körülbelül mennyit értesz a Forma 1-hez. Állandóan csak szítod itt a levegőt. :evil:
in to exile
Kralo
Entrenador del Barça

2008.07.06. 19:46:59

Bár nagyon csalódott vagyok, jó futam volt.
Jó volt látni az örömteli Barrichellot és Heidfeldet a dobogón. Megérdemelték.

Nem akarom elhinni, hogy egy újabb futam megy el azon, hogy eltaktikázza magát a Renault.
Alonso hibátlan munkát végzett, mégis tűrnie kellett, hogy suhannak mellette el a versenyzők. Kegyetlen szezon ez így neki. :(
Csodálom higgadt nyilatkozatát. :)

Nah majd Hockenheimben meglesz a dobogó! Go Fernando! :twisted:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.06. 18:23:58

laxa1990 írta:A ferrari ott cseszte el h. elengedtét Ross Brawn-t. Nagy grat. Rubens-nek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tavaly is elcseszett egy év volt 8) :)
Kép
laxa1990
Barça B

2008.07.06. 18:16:58

A ferrari ott cseszte el h. elengedtét Ross Brawn-t. Nagy grat. Rubens-nek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
robertfcb
Capitá del Barça

2008.07.06. 17:28:37

Hát ez a futam... Hamilton ezt a futamot a boxban nyerte meg, Kimi versenyét a boxban rontották el :? ! Sokkal jobb is lehett volna, de ez most így alakult sajnos. Németország a következő futam, ha jól tudom Kimi ott még soha nem ért célba, hát most itt a lehetőség és remélem egy győzelemmel teszi ezt meg. Massa teljesítménye egy kicsit meglepő, valami a kocsi beállításaival lehetett. Kubicát egy kicsit sajnálom. Alonso elég jól ment, ő is a boxban tett le a jobb eredmény eléréséről. Végeredményben jó ez a 4. hely Kimi-nek visszajött a bajnokság elejére. Innen már talán könnyebb lesz. Továbbra is Go Kimi !
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.07.06. 17:23:48

Na végre egy McLarenes a dobogó tetején, igaz 3-ad magával, de se baj. Sajnálom Heikkit, de talán jövőre belejön úgy Isten igazából, ahogy anno Kimi és Lewis, igaz nagy segítség nekik, hogy élcsapathoz kerültek. Szerencsére a bajnokság is izgalmas, a versenyek sem úgy dőlnek el (legalábbis nem olyan arányban), mint a Schumi-Hakkinen időszakban, hogy egyik csapat taktikája a nyerő és utána csak utcahosszal lemaradva követi a többi. Ma sem volt azért 100% a végkimenetel a verseny utolsó harmadáig, amíg el nem dőlt, hogy milyen lesz az időjárás.
Szép volt Hami, McLaren!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.06. 17:08:33

LG írta:
Ja, az utolsó futam is rémlik :?: Ott is azért hibázott Hamilton, mert [auto_cenzúra] volt a kocsija :?: Sztem a lelked mélyén tudod, h nincs igazad, de te sem mered magadnak bevallani :wink:
Oleguer (=Johannes) nevű kollégánk mikor ismerte el, hogy tévedett.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.06. 17:05:50

Johannes írta:
Perrero írta:te is gyenge teljesítményt nyújthattál nyelvtan órákon... a tavalyi szezon uccsó pár futama rémlik :?: ennyit a hamiltonról...
Rémlik... annyival jobb volt a kocsija kiminek.
Bizony így szokott ez lenne, ha valaki nem tud érvelni, átmegy személyeskedésbe és a másikat probalja meg osztani. Belátom, igazam van :)
Ja, az utolsó futam is rémlik :?: Ott is azért hibázott Hamilton, mert [auto_cenzúra] volt a kocsija :?: Sztem a lelked mélyén tudod, h nincs igazad, de te sem mered magadnak bevallani :wink:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.07.06. 16:25:01

barca99 írta: Mellesleg az is nagyon korrekt, hogy kiemeled a két Ferrarit, hogy mekkora szr volt, holott ebből a mezőnyből senki nem emelkedett ki egy emberen kívül.

Ez kinek ment?Ha nekem,akkor a válaszom,hogy én ilyet nem írtam!Csak azt írtam,hogy nagyon eltaktikázták magukat,hagyták Kimit sínylődni a jégen nulla gumival 8 körön keresztül!MA valahogy semelyik húzásuk sem jött be!

Ha nem nekem jött,akkor bocs!
.
barca99
Llegenda del Barça

2008.07.06. 16:02:42

Sztem felesleges ez az okoskodás, Raikönnent közepes pilótának nevezni enyhén szólva is hozzá nem értés. Ezek a pilóták teljesen véletlenül kapják meg a legjobb üléseket... :idea:

Hamilton ma tényleg alázott, de ettől hadd ne legyen már No.1. Főleg, hogy hetek óta mindig bakizik.

Mellesleg az is nagyon korrekt, hogy kiemeled a két Ferrarit, hogy mekkora szr volt, holott ebből a mezőnyből senki nem emelkedett ki egy emberen kívül. Ilyen vízben aztán tényleg nagyon könnyű menni. Főleg, hogy Massa egész hétvégn szenvedett, Raikönnen taktikáját meg elszabta a csapat. És így is negyedik lett, ez a közepes, szr, csak jó autóban ülő pilóta.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.07.06. 15:51:34

Johannes!
Kimi hol közepes?Egy ilyen gyenge taktikánál is behozta a 4. helyre a Ferrarit!Ha meg szerinted annyira jó Hamilton(egyébként szerintem is konyít a vezetéshez),akkor válaszolhatnék úgy a Kimi közepesre,hogy Hamilton meg az előző két futamon hol volt?Egy egy gyengébb futam után nem kell rögtön leközepesezni!Ráadásula a Ferrari rontotta el,nem Kimi!Massa meg,hát :lol: Ma nagyon gyenge volt... :D

Összeségében semleges szempontból marha jó futam volt :!:
.
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.06. 15:49:41

Am én is grat Hamiltonak nagyon jól ment és az egész mclaren jó volt :D
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.06. 15:43:59

Lehet utálni Hamiltont,de a mai versenyzése klasszis volt,nagy grt neki. Brutálisat ment!

Rubensnek is óriási grt,Kimi kihozta a végére a maxot,így 3as holtverseny van az élen. Kimi,Massa,Hamilton 48 pontosak.
Kép
Válasz küldése