Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hamilton, Kimi, Alonso, Kubica és esetleg Rosberg, Vettel. De ők még nem elég erősek. Mindenesetre ehhez a négyeshez Massa nem ér fel.barca99 írta:A középszintű tényleg nem jó szó, de én a "nagyokkal" akkor sem emlegetném egy szinten, pont az említett kiegyensúlyozatlansága miatt.LG írta:Én meg nem....nagyon kiegyensulyozatlan pilóta, de ha jó napot fog ki, akkor verhetetlen.Ypsilon írta:Én Massa esetében egyetértek, hogy középszintü.
be ám.Los Banditos írta:Buttonnak is befigyelhetett volna valami korrekt eredmény, ha nem csúszik ki.
A középszintű tényleg nem jó szó, de én a "nagyokkal" akkor sem emlegetném egy szinten, pont az említett kiegyensúlyozatlansága miatt.LG írta:Én meg nem....nagyon kiegyensulyozatlan pilóta, de ha jó napot fog ki, akkor verhetetlen.Ypsilon írta:Én Massa esetében egyetértek, hogy középszintü.
Láttál már másik Forma 1-es futamot a tegnapin kívül?Johannes írta:Mindkettő Ferrari pilóta az, látod Massa mit csinál pályán tartani nem bírja a kocsit, Raikonnen még tartja úgy ahogy az uton, de a feka mennyit ver rá? Sőt még alonso is. Ahol nem jön ki az autók közötti nagy külömbség, ott rendre gyenge teljesítményt nyújt.
Én meg nem....nagyon kiegyensulyozatlan pilóta, de ha jó napot fog ki, akkor verhetetlen.Ypsilon írta:Én Massa esetében egyetértek, hogy középszintü.
Ezzel a hsz-eddel ismertetted is, hogy körülbelül mennyit értesz a Forma 1-hez. Állandóan csak szítod itt a levegőt.errarisoknál pedig most jött ki az, amit már mindenki lát régóta, van egy iszonyat durva kocsi, és közepes pilóták. Rolling Eyes
Tavaly is elcseszett egy év voltlaxa1990 írta:A ferrari ott cseszte el h. elengedtét Ross Brawn-t. Nagy grat. Rubens-nek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oleguer (=Johannes) nevű kollégánk mikor ismerte el, hogy tévedett.LG írta:
Ja, az utolsó futam is rémlikOtt is azért hibázott Hamilton, mert [auto_cenzúra] volt a kocsija
Sztem a lelked mélyén tudod, h nincs igazad, de te sem mered magadnak bevallani
Ja, az utolsó futam is rémlikJohannes írta:Rémlik... annyival jobb volt a kocsija kiminek.Perrero írta:te is gyenge teljesítményt nyújthattál nyelvtan órákon... a tavalyi szezon uccsó pár futama rémlikennyit a hamiltonról...
Bizony így szokott ez lenne, ha valaki nem tud érvelni, átmegy személyeskedésbe és a másikat probalja meg osztani. Belátom, igazam van
barca99 írta: Mellesleg az is nagyon korrekt, hogy kiemeled a két Ferrarit, hogy mekkora szr volt, holott ebből a mezőnyből senki nem emelkedett ki egy emberen kívül.