Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Togói válogatott ki se nagyon jut az ANK-ra . Szóval ez más eset ha ki is jutnának akkor se menetelnek sokáig mint kamerun /Eto'o/, vagy csontpart.djtrack írta:mki írja h Adebayor ide másik fele h ne jöjjön.kérem mi a 'mit is' ? akarunk mi tőle? megint bajban leszünk amikor ANK kezdődik nem
kilibarca írta:Mért ne érhetne fel Decoval![]()
Még főlé is nőhet nem is kicsivel.
Persze nem tudhatom, akármi lehet még a srácból. Viszont Deco csúcsformája olyan szinten van aminél én speciel nehezen tudom elképzelni, hogy a spanyol túltegyen.Benga írta: Azért ez a Gio előtt is nagyobb jövő áll eléggé rossz duma. Már többet ér mint Deco és még többet ér mint Gio ami lehet, hogy igyís marad. Nagy tehetség nem véletlenül volt ott a spanyol keretben.
Azért ez a Gio előtt is nagyobb jövő áll eléggé rossz duma. Már többet ér mint Deco és még többet ér mint Gio ami lehet, hogy igyís marad. Nagy tehetség nem véletlenül volt ott a spanyol keretben.Mosquito írta:Nem tudom mennyire off ez itt, mert kicsit a mi igazolásainkhoz is kapcsolódik: "Az Arsenal és a Tottenham is szeretné megszerezni Ruben de la Redet. A sajtó 15 millió font körüli esetleges ajánlatról cikkez. /The Sun/"
Tudom sem a sun, sem a madridista nem számít hiteles forrásnak, de nagyon durva lenne, ha a real ennyit kapna de la redért miközben mi Decoért és Gioért nem kaptunk ennyit összesen.![]()
Nem rossz játékos Ruben, de sose fog felérni Decoval és Gio előtt is nagyobb jövő áll.
Mért ne érhetne fel DecovalMosquito írta: Tudom sem a sun, sem a madridista nem számít hiteles forrásnak, de nagyon durva lenne, ha a real ennyit kapna de la redért miközben mi Decoért és Gioért nem kaptunk ennyit összesen.![]()
Nem rossz játékos Ruben, de sose fog felérni Decoval és Gio előtt is nagyobb jövő áll.
gonosz írta:Várható volt mondjuk, hogy kiárúsítják vmelyiket...vagy mindkettőjüket..
Szíve=Puyolmenczel írta:hát én inkáb huntellart váalsztanám mint ade-t. de szerintem a legfontosabb egy olyan spiler lenne aki a csapat esze szive emblémája lenne mint dinó volt. messi nem képes rá tavaly meglátszott.
kell is a bő keret. főleg nálunk minden évben több sérült is van, bár emélem ez változni fog. Hleb-el én elég szkeptikus vagyok, nem igazán tudom mi lenne neki itt a feladata és a posztja, de persze ha bizonyítana, hamar megbékélnék vele. csak ő is a jobboldalon érzi jól magát, ahol Messi.Bojan Krkic írta:Most már lassan fél Arsenalt ide hozzuk vagy ide akarjuk hozni.........végülis jól is kisülhet belőle ha ott jól összeszoktak.Pep ugynézki a bő játékos keretre
hajt........ennyi igazolás meg még a "B"-ből is akar felhozni........
Sztem többért is megérte volna, de igy valóban nagyon jó. Sztem ezért a játékosért ez nem pénz. Ő a 2. olyan igazolás, akinek nagyon örülök, és sztem nagyon komyoly erősitést jelent. Igaz, várjuk meg, mig hivatalos leszFernando írta:Ha tényleg igaz a hír és hamarosan csatlakozik hozzánk Hleb, akkor azt kell mondjam ha 15 milliónál egy fonttal is többet adtunk volna érte már nem érte volna meg szerződtetni, de ígymég igen
Ugyan már az fix, hogy Hlebet nem a szélre vettük, egyébként meg a mai hír, hogy Silva is kell Pep-nekMental_Theo írta:Most már végképp nem tudom hogy fog kinézni a csapat felállása a következő idényben, Hlebet nem tudom hol akarja elhelyezni Guardiola, és remélem ez nem jelenti azt,hogy nem próbálják idehozni Silvát.
Én úgy emlékszem, h azt mondta Txiki, h még egy középpályást, egy szélsőt és egy csatárt szeretnének venni. Ha igazak a hírek, akkor az a középpályás már meg is van és nem is akárhogyan. Végre egy jó játékost áron alul tudtunk megvenni. Mostmár van kettő teljesen univerzális játékosunk, akik a középpálya bármely pontján bevethetőek. Szerintem most senki se tudja megmondani, h milyen felállásban fogunk játszani, annyi a variáció.Mental_Theo írta:Most már végképp nem tudom hogy fog kinézni a csapat felállása a következő idényben, Hlebet nem tudom hol akarja elhelyezni Guardiola, és remélem ez nem jelenti azt,hogy nem próbálják idehozni Silvát.
Igen, de a sikeres 2 évben sem szereztek sok gólt a középályások, a Ronaldinho, Giuly/majd Messi, Etoo 3-s termelte a gólok nagy részét. Szóval sztem ez nem lenne probléma. Sztem ha fölálnánk egy Xavi-Touré-Hleb középpályával, elől meglennéneka gólerős támadók, akkor működne a jó támadójáték.Mosquito írta: Nekem is ez az egyik nagy problémám a középpályával. Nem elég támadó, nem elég gólerős. Bármilyen rendszert is válasszon Pep ezen akkor sem tud nagyot változtatni, így majd megint azon múlik minden mennyire tudjuk a támadóinkat megjátszani és ők mennyire lesznek jó formában(persze ez alap a fociban).
Ezért kapni fogok hideget meleget, de szerintem ha pl a real középpályájával(Guti, Robben, Robinho, Sneijder rendkívül támadó és gólveszélyes +2csatár) összehasonlítjuk, eléggé vérszegény. Persze ezt a nagyon támadó játékot is meglehet ölni, de azért a mérkőzések döntő többségén darálni fognak(ahogyan a holland válogatott az eb-n).
A felkerülő fiatalokban még bízom, mert ők sokkal támadóbb felfogásúak. Az a kérdés mennyi lehetőséghez jutnak és mennyire tudnak majd azzal élni.
hagyjátok már a [auto_cenzúra] ezt a nem gólerős a középpályánkat. sehol nem gólerős.Mosquito írta:Nekem is ez az egyik nagy problémám a középpályával. Nem elég támadó, nem elég gólerős. Bármilyen rendszert is válasszon Pep ezen akkor sem tud nagyot változtatni, így majd megint azon múlik minden mennyire tudjuk a támadóinkat megjátszani és ők mennyire lesznek jó formában(persze ez alap a fociban).
Ezért kapni fogok hideget meleget, de szerintem ha pl a real középpályájával(Guti, Robben, Robinho, Sneijder rendkívül támadó és gólveszélyes +2csatár) összehasonlítjuk, eléggé vérszegény.