Bárki jöhet. A lényege? Az nincs. Mit csinálunk? Káposztát eszünk. A többi infó pár hsz-vel lejjebb.Varatrix írta:Ha szabad megkérdeznem.Hogy ki mehet el egy ien talákozóra, és mia lényege. És persze mit csinálnánk...
Szóval ha infót adnátok erről az egészről, akkor nagyon hálás volnék.
Eurobarca találkozók!
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ha szabad megkérdeznem.
Hogy ki mehet el egy ien talákozóra, és mia lényege. És persze mit csinálnánk...

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Jó akkor eddig: ( csak a helyfoglalás miatt)
- Ördi bá ( egy lóca lefoglalva neki)
-VV
-Kovi
- Elem (...
A.)
( na ne szerkesztgess bele Andris.bajlesz.)
- Ördi bá ( egy lóca lefoglalva neki)
-VV
-Kovi
- Elem (...

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Szandi 2008.07.17. 00:31:48-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
Ohyeah.
Szimáán. Én is örülnék a dolognak..
makeszteres cselgép Barcás fórumtalira..

Szimáán. Én is örülnék a dolognak..
makeszteres cselgép Barcás fórumtalira..

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Tom. Mindentéren eltévedtél. A MU-val is, meg ezzel a hsz-vel is. De hajrá. Gyere te is.
Game csak viccel, mindenkit szeretettel várunk. Helyeket célszerű lefoglalni minél előbb.
Game csak viccel, mindenkit szeretettel várunk. Helyeket célszerű lefoglalni minél előbb.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Benne vok de csak akkor ha Game kutyájával alhatok 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Megszületett egy újabb ötlet.
A tali helyszíne: VECSÉS!
Game szülőföldje, a káposzták hazája, a nyugalom földje. Game és én szervezzük. Lesz foci, egy jó minőségű pályán, meg vmi vendéglátó helyet is kerítünk. A szállás Gamenél, illetve egymásnál meg sátorban meg mindenhogy lesz. Javaslatokat, észrevételeket várjuk pl az időpontta kapcsolatban.
Grátisz ajándékok:
-káposzta
- ingyen kutyasimogatás
- vidéki levegő
-jó közlekedés
- Teszkó és Meki
A tali helyszíne: VECSÉS!
Game szülőföldje, a káposzták hazája, a nyugalom földje. Game és én szervezzük. Lesz foci, egy jó minőségű pályán, meg vmi vendéglátó helyet is kerítünk. A szállás Gamenél, illetve egymásnál meg sátorban meg mindenhogy lesz. Javaslatokat, észrevételeket várjuk pl az időpontta kapcsolatban.
Grátisz ajándékok:
-káposzta
- ingyen kutyasimogatás
- vidéki levegő
-jó közlekedés
- Teszkó és Meki
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szandi 2008.07.16. 23:49:05-kor.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Szerintem jó lenne lassan cselekedni, hogy mindenki valamilyen szinten tudjon előre tervezni. Én, már most mondom, hogyha meg lesz szervezve, akkor én tuti, hogy el fogok menni... Tehát, árgús szemekkel figyelem a fejleményeket. Zozzynak a focis képei nagyon meghozták ám a kedvemet. Mi lett, volna, ha még az utána történő 'evésivásról' is lennének képek...Badi írta:mint már írtam, én vállalom a szervezés egy részét, ha CSongor nem száll be, le is írtam anno az ötleteimet
szvsz nem kell ezt túlszervezni, csak le kell foglalni egy pályát, valami kajáldát, estére kocsmát és megvan

Úgyhogy hajrá

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
mint már írtam, én vállalom a szervezés egy részét, ha CSongor nem száll be, le is írtam anno az ötleteimet
szvsz nem kell ezt túlszervezni, csak le kell foglalni egy pályát, valami kajáldát, estére kocsmát és megvan
-
- Llegenda del Barça
Vita szándéka nélkül felteszem a kérdést: mi lesz akkor? El kéne dönteni akkor szerintem, hogy megszervezi-e valaki. Abba meg ne menjünk most bele, hogy ki kit nem szeret, lényegtelen.
A kérdés igazából az, hogy Csongor vállalja-e. Az uccsú megnyilvánulása asszem az volt, hogy igen. Ha így van akkor lassan vmit mocorogni kéne. Vagy most mi van?
A kérdés igazából az, hogy Csongor vállalja-e. Az uccsú megnyilvánulása asszem az volt, hogy igen. Ha így van akkor lassan vmit mocorogni kéne. Vagy most mi van?
- albicelesteX
- A Vadász
Miklós!kovinho írta:Na, ez jó ötlet. Majd megbeszéljük addig.
Egyébként a "szomszéd" az mit jelent?

Persze megbeszéljük én szeretnék rajta részt venni!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem vitaindítónak szántad,mégis leírtad,megint felhozva egy-egy vitátad...sok értelme van. Mindig ezt csinálod,elég unalmas.Varga Tamás írta:Óh, Dani Barátom!
Kár erőlködni, én már le lettem torkolva! Moderátor kollégád már közös levegő szívását velem is károsnak találja, hogy a kézfogás megerőltető voltáról már ne is beszéljek. A kényelmes mindig az a legegyszerűbb. Valamivel drágább lenne, igaz. De van nyári munka is, és hasonlók. 14 éves koromtól minden nyáron dolgoztam, minimum egy hónapot, de volt, hogy az egész nyarat végigrobotoltam. És nem haltam meg. Valamit, valamiért. De, mindegy. Engem úgysem érdekel már.![]()
Ja, és hsz-et nem vitaindítónak szántam. Csak hangosan gondolkodtam...
Balcsis dolog nekem pl tetszene,bár sokkal nehezebben kivitelezhető,ahogy Dani is írta.
Csongor! Mostanában kevesebbet olvasva a fórumot,tulképp akkor lerendezed a talit? Mintha utoljára azt írtad volna,csakmert akkor kézpénznek lehet venni,h lesz is belőle vmi,mert más Pesti illetőségű kollegától még nem láttam semmi konkrét 'tervet'.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- albicelesteX
- A Vadász
Szerintem is kár marni a másikat!Nagy közösség ez a fórum és hát nem szeretheti mindenki a másikat!Nem is ez a cél csak hogy jobban megismerjük egymást főleg akik még nem voltak ilyenen és nem ismernek másokat innen mint én is!És szívesen elmennék egy ilyenre és el is megyek ha tehetem!Akit meg nem szeretünk annyira azzal meg nem foglalkozunk!Kár lenne ezt az évi egy találkát elrontani személyeskedéssel!
Más!Kovinho mi mehetnénk akár együtt is!Te Szolnok én meg a szomszédban!
Más!Kovinho mi mehetnénk akár együtt is!Te Szolnok én meg a szomszédban!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Óh, Dani Barátom!
Kár erőlködni, én már le lettem torkolva! Moderátor kollégád már közös levegő szívását velem is károsnak találja, hogy a kézfogás megerőltető voltáról már ne is beszéljek. A kényelmes mindig az a legegyszerűbb. Valamivel drágább lenne, igaz. De van nyári munka is, és hasonlók. 14 éves koromtól minden nyáron dolgoztam, minimum egy hónapot, de volt, hogy az egész nyarat végigrobotoltam. És nem haltam meg. Valamit, valamiért. De, mindegy. Engem úgysem érdekel már.

Kár erőlködni, én már le lettem torkolva! Moderátor kollégád már közös levegő szívását velem is károsnak találja, hogy a kézfogás megerőltető voltáról már ne is beszéljek. A kényelmes mindig az a legegyszerűbb. Valamivel drágább lenne, igaz. De van nyári munka is, és hasonlók. 14 éves koromtól minden nyáron dolgoztam, minimum egy hónapot, de volt, hogy az egész nyarat végigrobotoltam. És nem haltam meg. Valamit, valamiért. De, mindegy. Engem úgysem érdekel már.

-
- Eurobarca Staff
Balatonra is meg lehet szervezni simán, egy szállsát nem nehéz lefoglalni, ahhoz viszont FIX LÉTSZÁM kellene már most. És jóval drágább is lenne, mivel eddig a szállást egymás közt oldottuk meg, így azért nem kellett pluszba fizetni.
Tavalyiból kiindulva, hogy a potenciális jelöltek 10%-ánál több ember tudná, hogy jó lesz-e neki az az időpont, vagy sem, így a szobafoglalás elég karcos. De ez sem lehetetlen, csak ki kéne találni.
Tavalyiból kiindulva, hogy a potenciális jelöltek 10%-ánál több ember tudná, hogy jó lesz-e neki az az időpont, vagy sem, így a szobafoglalás elég karcos. De ez sem lehetetlen, csak ki kéne találni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- elprat
- Capitá del Barça
Gondoltunk rá,de az más/zk lenne...Varga Tamás írta: Ja, és arra nem gondoltatok, hogy idén mondjuk a Dunántúl egy Bp-hez közelebbi részén rendeznénk, legközelebb meg az Alföld Bp-hez közelebbi részén? És a Balaton nem soproni távolságban van Debrecentől. És ha jól emlékszem, amikor ezt felvetettem, nem volt ekkora felháborodás. Sőt, jó pár támogató hsz-t is kaptam. És csak egy felvetés volt, nem Szentírás.
Bocsánat, hogy megint Bennem látjátok minden rossz okozóját!
Ha tehetném, visszamennék Rómába, és vissza se jönnék. Az egy normális ország...
Ha más helyszín kapcsán kaptál támogató hszeket,akkor miért nem szervezed meg te?Volt más jelentkező a feladatra?Igazából bárki megszervezheti,nem Csongoré a jog....RAJTA!
Amúgy annyiban megvédeném,hogy ő konkrétan megmondta, miért (=jelen esetben az ok: x személyek miatt) nem szeretné megcsinálni a talit....fentebb meg azzal vádolod,hogy bezzeg Zozzy stb leírták csak ő nem...szal te is elolvashatnád rendesen a hszeket....
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- Andris
- Adminisztrátor
Na akkor mostt két rövid dolgot engedjetek meg.
Az elsőt fórumozóként: Szerintem nem megoldás, hogy valakit egyszerűen kiutáljunk. Hogy bárki, aki fórumozik már egy bizonyos ideje, egy bizonyos aktívsággal, el legyen tiltva vagy rettentve egy ilyen találkozótól. Csongor bár nagyon jó kis találkozót szervezett legutóbb is, nemhiszem hogy ilyen feltételeket kellene szabni. Ha nincs kedv/erő/idő, akkor máshogy vagy mások által lesz szervezve, ha viszont van, akkor nelegyen senki ettől eltiltva. Szerintem megoldható volna, hogy ne kerüljetek egymás közvetlen közelébe a talin (VT- Csongor, meg még nemtom kikről volt szó). Persze ez csak az én véleményem, szerintem akkor inkább szervezze meg más, annak ellenére hogy Csongornak ehhez remek érzéke és ismeretsége van, ha a másik megoldásnak ilyen ára volna.
Mindamellett pedig akiket egyesek (némely esetben akár a többség) nem látna szívesen, azok is elgondolkozhatnának hogy vajon miért is, és egy kicsit visszább foghatnák magukat bizonyos tekintetben.
Tamást pl. szivesen látnám, szivesen beszélgetnék vele a találkozón, de bizony Tamás! vannak olyan dolgaid, amik nehezen viselhetőek, és ez csak az egyes emberek tolerancia szintjén múlik... és nem egyszer van hogy nálam is kivered a biztosítékot.
A hol legyen a találkozó témához annyit hogy egyértelműen Budapesten kéne lennie. Hacsak nincs valami olyan indok mint hogy ránkszabadult egy ingyen panzió valahol, és van szuper focipálya, és megoldott a kaja meg minden, akkor a főváros kell mindenképp.
Legtöbbeknek ez a jobb, illetve lényegesen több lehetőség is van, valamint sokaknak akik távolról jönnek, a közlekedés lényegesen egyszerűbb, megoldottabb.
És ezt úgy mondom mint Budapesti, de ha minden jól, vagy szinte jól megy, addigra már lesz jogsim, gyakorlatilag nekem nemlenne probléma ha kikéne tennem a városból a lábam, szóval ezzel meg is előzném az ilyesféle kételyeket, hogy miféle érveket is tartok szem előtt.
No egyenlőre ennyit, nemis lett rövid, sry, de lehet majd még bővül.
És akkor mint Moderátor:
Az olyan témákat mint milyen város is BP, illetve hogy ki mennyire kedveli bizonyos fórumozótársait, stb stb.. helyezzük át offtopicba, dühöngőbe. Itt pedig maradjon a találkozó résztvevői-programja-helyszíne téma! Még ha van is összefüggésük a fentebbiekkel.
Az elsőt fórumozóként: Szerintem nem megoldás, hogy valakit egyszerűen kiutáljunk. Hogy bárki, aki fórumozik már egy bizonyos ideje, egy bizonyos aktívsággal, el legyen tiltva vagy rettentve egy ilyen találkozótól. Csongor bár nagyon jó kis találkozót szervezett legutóbb is, nemhiszem hogy ilyen feltételeket kellene szabni. Ha nincs kedv/erő/idő, akkor máshogy vagy mások által lesz szervezve, ha viszont van, akkor nelegyen senki ettől eltiltva. Szerintem megoldható volna, hogy ne kerüljetek egymás közvetlen közelébe a talin (VT- Csongor, meg még nemtom kikről volt szó). Persze ez csak az én véleményem, szerintem akkor inkább szervezze meg más, annak ellenére hogy Csongornak ehhez remek érzéke és ismeretsége van, ha a másik megoldásnak ilyen ára volna.
Mindamellett pedig akiket egyesek (némely esetben akár a többség) nem látna szívesen, azok is elgondolkozhatnának hogy vajon miért is, és egy kicsit visszább foghatnák magukat bizonyos tekintetben.
Tamást pl. szivesen látnám, szivesen beszélgetnék vele a találkozón, de bizony Tamás! vannak olyan dolgaid, amik nehezen viselhetőek, és ez csak az egyes emberek tolerancia szintjén múlik... és nem egyszer van hogy nálam is kivered a biztosítékot.
A hol legyen a találkozó témához annyit hogy egyértelműen Budapesten kéne lennie. Hacsak nincs valami olyan indok mint hogy ránkszabadult egy ingyen panzió valahol, és van szuper focipálya, és megoldott a kaja meg minden, akkor a főváros kell mindenképp.
Legtöbbeknek ez a jobb, illetve lényegesen több lehetőség is van, valamint sokaknak akik távolról jönnek, a közlekedés lényegesen egyszerűbb, megoldottabb.
És ezt úgy mondom mint Budapesti, de ha minden jól, vagy szinte jól megy, addigra már lesz jogsim, gyakorlatilag nekem nemlenne probléma ha kikéne tennem a városból a lábam, szóval ezzel meg is előzném az ilyesféle kételyeket, hogy miféle érveket is tartok szem előtt.
No egyenlőre ennyit, nemis lett rövid, sry, de lehet majd még bővül.
És akkor mint Moderátor:
Az olyan témákat mint milyen város is BP, illetve hogy ki mennyire kedveli bizonyos fórumozótársait, stb stb.. helyezzük át offtopicba, dühöngőbe. Itt pedig maradjon a találkozó résztvevői-programja-helyszíne téma! Még ha van is összefüggésük a fentebbiekkel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila