Diegoról, én úgy tudom vele hosszabbított a csapata, ezért elérhetetlen.

Szerintem liverpooli szemszögből is hibás lépés lenne Villa megvétele. A liverpool nem a spanyol válogatott, teljesen más játékfelfogásban játszanak, tipikus kontrajáték, egy csatárral. Nem véletlen, hogy Kuyt se csatárt játszik ott. Ha odamenne Villa, kilőnék egymást Torressel...Danka00792 írta:Torres-el nagy barátok, ez az EB-n is látszott. Még az egyik csoportmecsen, Villa lött egy gólt, odarohant a cserepadon ülö Torres-hez. Jól megértik egymást, szerintem igenis lehetséges megoldás.Nóbi írta:Villáról pedig annyit, hogy nem hinném hogy a Poolba megy...
Olyan mint a volt r10 nincs nem is lesz egy darabigLaci0820 írta:Csátok, Szerintem szükségünk lenne azért egy "volt Ronaldinho "szintű írányítóra, mint pl.: most Diego..aki gyors,jól cselez és nagyon jól lát a pályán!
Ti hogy vagytok vele? Bírjátok Diegot?
Torres-el nagy barátok, ez az EB-n is látszott. Még az egyik csoportmecsen, Villa lött egy gólt, odarohant a cserepadon ülö Torres-hez. Jól megértik egymást, szerintem igenis lehetséges megoldás.Nóbi írta:Villáról pedig annyit, hogy nem hinném hogy a Poolba megy...
ki az a Diego?Laci0820 írta:Csátok, Szerintem szükségünk lenne azért egy "volt Ronaldinho "szintű írányítóra, mint pl.: most Diego..aki gyors,jól cselez és nagyon jól lát a pályán!
Ti hogy vagytok vele? Bírjátok Diegot?
bogen írta:Az EBn is olyan gyönyörű beadási voltak. Öröm volt nézni a labdát, ahogy szállt a levegőben...csakhát az esetek 90%ában rossz helyre hullottak...
Az EBn is olyan gyönyörű beadási voltak. Öröm volt nézni a labdát, ahogy szállt a levegőben...csakhát az esetek 90%ában rossz helyre hullottak...Asys írta: Valaki írta, hogy Abidal tragikusan adott be idén, sajnos ez igaz, de emlékezhetünk, hogy kezdte a szezontaztán ő is bénázott...
de nem felejtett el beadni, emlékszem a Lyon meccsein amikor Carew és Fred fejére ívelgette a labdákat s igen eredményesek voltak!
szerintem azt mindenkiskadi írta:már alig várom h kezdődjön az új idény
Hát szerintem Silva érkezése sincs még kizárva, ugyanez áll Arshavinra akit az Ágyusok is ostromolnak, de döntő lehet, hogy hozzánk szeretne jönni!Rio Buscape írta:Asys írta:Nagyon örülök Alex érkezésénekUniverzális játékos és a középpályánk azért kezd egyre brutálisabb lenni: Xavi, Toure, Hleb, Iniesta, Keita... egy szóval komoly!
![]()
Ez mind igaz és szép, csak ezek közül a játékosok közül egy bal szélső sincs aki a jó beadásokkal tudná ostromolni a csatárainkat, szóval nem tudom, én silvának jobban örültem volna
De ha ennek ellenére is nálunk köt ki Adebayor mellett, akkor boldog leszek
bogen írta: Most Hleb érkezésével annyiféle variáció lett, hogy nemtok még tippelni sem, hogy mi lesz a kezdő, vagy akár a következő lépés.
Nagyon remélem hogy Arshavin vagy Silva,de nekem Arshavin egy picit ambiciozusabbnak tűnik, és ráadásul Barca fan!skadi írta:hleb megvan...ki a következö?
Hú gondolom nagyon ismered Helbet hogy így vélekedsz róla. Sokan nem tartják nagyra mert nem egy hivalkodó, önzöző tipus mint sok más játékos azon a poszton, de ez nem azt jelentihogy rossz játékos. Sőt ellenkezőleg én kifejezetten kedvelem.bali 15 írta:Hleb...............na vele tényleg sokra megyünk