Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj, hogy ő sem a jó emberi tulajdonságairól híres, akárcsak Eto'o, akkor már inkább Urzáiz, ha innen kéne választani, de ő meg már lassan 40 lesz.lopakodo írta:szerintem diouf tökéletes lenne cserecsatárnak....amúgy viszonylag jó játékosok....ferrari-t állitólag a milan szemelte ki magának
Nem gyenge névsor.levproff írta:Ingyen ingazolható játékosok,mert lejárt a szerződésük!:
Hakan Sükür (TUR,csatár-Galatasaray)
Ronaldo (BRA,csatár-Milan)
Matteo Ferrari (ITA,védő-Roma)
Edgar Davids (NED,középp.-Ajax)
Ismael Urzaiz (SPA,csatár-Ajax)
Patrick Müller (SWI,védő-Lyon)
El-Hadji Diouf (SEN,csatár-Bolton
Thomas Sörensen (DEN,kapus-Aston Villa)
Patrick Kluivert (NED,csatár-Lille)
Ő azért többre hivatott...sajnálom hogy Lille-ben sem tudott valami maradandót alkotni.levproff írta:Ingyen ingazolható játékosok,mert lejárt a szerződésük!:
levproff írta:Ingyen ingazolható játékosok,mert lejárt a szerződésük!:
Így már értem,kösz az infótLG írta: Ha jól tudom lejárt volna nemsokára szerződése, ezért engedték el ennyiért.
Vegyük meg mindet és adjuk el őket jó pénzért jövőrelevproff írta:Ingyen ingazolható játékosok,mert lejárt a szerződésük!:
Ha jól tudom lejárt volna nemsokára szerződése, ezért engedték el ennyiért.Etooka írta:Csak 10 millió-ért?Akkor Del Nido is csak rólunk húzta le még a bőrt is...Fernando írta:PoulsenJuventus
Csak 10 millió-ért?Akkor Del Nido is csak rólunk húzta le még a bőrt is...Fernando írta:PoulsenJuventus
Kár, nem kár, akkor sem értem, hogy miért nem mentek el a Seria A-ból. Vagy legalább ne az Interbe.Boixos írta:chivu és mancini is úgy viselkedett már a római időszaka végén, mint egy-egy hisztis kurtizán. az ilyenekért egyáltalán nem kár, boldogítsák az észak-olaszok nemzetközi csapatát.
Ez azért meglepettFernando írta:
Luca Cigarini
ParmaAtalanta
chivu és mancini is úgy viselkedett már a római időszaka végén, mint egy-egy hisztis kurtizán. az ilyenekért egyáltalán nem kár, boldogítsák az észak-olaszok nemzetközi csapatát.barca99 írta:Nem értem, hogy az elvágyódó ASR játékosok miért pont [...] az Interbe mennek.
Calderon már le is zsírozta a bajnokságot?realgyerek írta:Monti írta:Jó lenne ,ha cronaldo a realba menne.
Nagy meglepetés érné egy-egy spanyol bajnokin ,hogy rajta kívül más is tudja a bicikli cselt.
Különben is...úgy jobban esne a bajnoki cím
hát majd meglátjuk ki lesssz a spanyol bajnok de mind1
Monti írta:Jó lenne ,ha cronaldo a realba menne.
Nagy meglepetés érné egy-egy spanyol bajnokin ,hogy rajta kívül más is tudja a bicikli cselt.
Különben is...úgy jobban esne a bajnoki cím