Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan...Pettachi se felyezett be túl sok Tourt a hegyek előtt vagy közbe mindig feladta.Egész egyszerüen nincs értelme folytatni, az ilyen nagymenőknél igy szokott lenni
Pár nap és nála is rájönnek, hogy doppingol. Undorító ez a sportág.Benga írta:Cavendish 4. szakaszgyőzelme.
Egyszerűen mezőnyhajrában annyival jobb a mindenkinél, hogy esélyük sincs.
Nem-nem.Varga Tamás írta:Kit néznek ezek madárnak? Ilyen röhejes magyarázatot ritkán hall az ember. Hofi szájából még el is menne. Inkább be kellett volna vallaniuk az igazságot: DOPPING miatt feladja a versenyt a négyszeres szakaszgyőztes.
"Még nem tollas a hátam."
Igen az Irániak (?) pedig szépen felálltak.ozsimiki írta:Ki nézte rajtam kívűl még a strandfoci vébé () mai meccseit?
Elképesztő nagy gólókat akasztanak,főleg Portugália lőtt kumma nagy gólókat. Egész élvezhető kis sport.
Ezért is mindig elkeserít a dopping, mivel egy időre elragad a Tour varázsa aztán felébredek és egyre nehezebb bízni. Mégis újra és újra leülök és megnézem az egészet. Pedig eléggé "izgága" típus vagyok.Varga Tamás írta:Ricco![]()
![]()
![]()
Pedig, kezdtem újra bízni, figyelemmel kísérni a történéseket, és csalódnom kellett. Szomorú vagyok, hogy újfent igazam lett, és a megújuló bizalmam ilyen rövid életűre sikeredett. A többi csapat, meg versenyző is fogja be a lepénylesőjét, mert bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű.
Ha igaz, akkor Ricco egy idióta!Benga írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=190042
Hát ( ha igaz )
Bravo Ricco
Bár őszintén nem lepne meg.