2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kb fél európánakNa sorolok néhányat:Silva,Villa,Nvves,Adebayor,Berbatov,Torres,Drogba,Robinho, ezenken kívül még biztos találsz neveket a fórumbanAzt rád bízom h eldöntsd kire van és kire nincs reáluis esély.superG írta:Kiknek van esélye hogy még csatlakozzanak a csapthoz?
Úgytűnik h csak érdeklődtünk mert most csend van.sasi1 írta:Ezzel a Thiago Neves gyerekkel most mi van? Érdeklődtünk érte, vagy csak itt merült fel a neve?
Padra nem kéne Villa/Berbatov/Tevez, hanem tökéletes lenne Pavlucsenko vagy egy 30-32 éves tapasztalt játékos(pl. Larsson volt ilyen), aki egy hajszállal gyengébb képességű, de ha beáll, tudna gólt lőni.DaNNy írta:MOndjuk ha Henry jól fog játszani és ontja a gólokat a kezdőben,akkor nem érdekel,hogy ki jön a padra![]()
Barátom nagyon tévedsz!superG írta:Én is nagyon örülnék Tevez érkezésének. Egy vagy több csatárt szeretne venni a Barca? Nert egy Villa-Tevez páros nem lenne rossz. És ott lenne cserének Henry.
Villa és Tevez mellett még Messi is ott lennedepth írta:Villa és Tevez mellett szerintem nem padozna Henry. Kezdene.superG írta:Én is nagyon örülnék Tevez érkezésének. Egy vagy több csatárt szeretne venni a Barca? Nert egy Villa-Tevez páros nem lenne rossz. És ott lenne cserének Henry.
Villa és Tevez mellett szerintem nem padozna Henry. Kezdene.superG írta:Én is nagyon örülnék Tevez érkezésének. Egy vagy több csatárt szeretne venni a Barca? Nert egy Villa-Tevez páros nem lenne rossz. És ott lenne cserének Henry.
annyit tudok arshavinról h a zenit leértékelte az árát 30 mika euróról 20-rasuperG írta:Arshavinról senki nem tud semmit? Nagyon nem örülnék ha nem venné meg a BARCA.
Remélem hogy is van. Mert Adebayort simán elfogadnám de BerbatovotVarga Tamás írta:Berbatov esetében megszületett a megállapodás a MU és a Tottenham között, nem? Vagy lemaradtam valamiről?norbert55 írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=780349
Adebayor-ról leszáltunk de most jöhet Berbatov.
Berbatov esetében megszületett a megállapodás a MU és a Tottenham között, nem? Vagy lemaradtam valamiről?norbert55 írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=780349
Adebayor-ról leszáltunk de most jöhet Berbatov.
köszi. ebből sokat értettem...fcjoc írta:honlap. parancsoljfcbarca10 írta:..
Honlap?