LG írta:Uraim, Etoo előtt is volt Barca, lesz utánna is, nem kell parázni.

Világos, de nem csak erről van szó. Arról, hogy ilyet még nem igen látott az ember és nehéz felfogni, mert logika egy szál sincs benne. Sok játékos volt már balhés, de akik ennek ellenére teljesítettek is, azoktól a világért nem vált volna meg a klubjuk. A másik dolog, hogy már sokan rossz véleménnyel vannak a csapatról, mert nem ez az első eset amikor "elüldözünk" egy kiváló játékost. Én lehet 2x is meggondolnám a Barcahoz igazoljak e, amikor látom még a jó teljesítmény ellenére is kibazssák a játékosokat a csapatból, ha ahhoz támad kedve az edzőnek.
Látva, hogy a -gyengén teljesítő- saját nevelésekkel mennyire elnézőbbek a csapat háza táján nem csodálom ha feszültség is van az öltözőben.
Nem leszek népszerű, de nem érdekel és leírom: Az idei gyenge teljesítményért a por most is Deco-n, Ronaldinho-n -és úgy néz ki- Eto'o-n lesz elverve pedig alig játszottak idén, így inkább azok a vétkesek akik hiába játszottak nem tudták hozni a szezont.
Deco+Ronaldinho+Eto'o 07/08:
3894 játszott perc - 25 gól -11 gólpassz
Xavi+Iniesta+Henry 07/08:
7866 játszott perc - 22 gól - 18 gólpassz
Kik a távozók és a kik a mozdíthatatlanok? Nem mellesleg, kik hoznak több szurkolót és ezzel több pénzt a csapatnak?
És én ezzel én le is zártam. Nem foglalkozom ezekkel a dolgokkal többet.
Most már csak remélve, hogy tévedek várom a szezont.
Még egyszer, sok sikert Pepnek!