Én is közkinccsé teszem a lájfomat
Becsületes nevem Szilágyi Mihály,Zalaegerszeg városában tengetem mindennapjaimat.A harmadik X előtt fél évvel járok éveim számát tekintve.
Paramétereim:190 centi magassághoz 80 kiló súly párosul.
Iskoláimat ebben a városban végeztem el,a Dr. Hamburger Jenő Általános Iskola befejezése után a Ganz Ábrahám Műszaki Szakközépbe jártam gépszerelő-karbantartó szakra,itt is érettségiztem.
Versenyszerűen sportoltam kosárlabda és foci műfajban.Bár a sulis időkben volt olyan h ezek mellett még kéziztem,magas- és távolugrásban is jártam versenyekre.De sajna kikészült a gerincem meg a térdem és idejekorán abba kellett hagynom a versenyszerű sportolást
A BARCELONA a Koeman,Sztoicskov,Romario,stb fémjelezte csapat óta tartozik a nagy szerelmeim közé.

Állat nagy focibuzi vagyok,pár csajom már kattant ki emiatt

Valahol munkaköri kötelességem is a futballmeccsek követése,mégpedig a "másodállásom" miatt.Ezt sokkal jobban szeretem,mint bármi mást a világon: egy női labdarúgó csapatnál vagyok technikai vezető és lényegében másodedző is.A Zala megyei bajnokságban szerepelünk,mégpedig igen sikeresen az utóbbi időben

Pár jó igazolással előre tudtunk lépni,és sorozatban másodszor lett bajnok a KERTVÁROSI LSC.Mégpedig veretlenül,110 rúgott góllal.Óriási büszkeségem ez a csapat,életem talán főműve

10 éve tartozom a klubhoz,mindezt "önszorgalomból",hobbyból csinálom,a saját szabadidőmből elvéve,jelképes anyagi juttatás származik belőle.Többen hülyének néztek már emiatt,h lovetta nélkül miért csinálom,de ők ezt nem érthetik.Elhivatottság ez,szívügyem a klub,lányaimként szeretem a csajszikat.
Még pár dolog rólam:imádom a technot,főleg hardban

Az amerikai focit is kamázom.
Na így köbö ennyit rólam.Még íme egy kép rólam és a lányaimról:
(a bal szélső férfiember lennék én)