Az a baj, hogy egy kicsit padhelyzet alakult ki. Adebayort az Arsenal 40M fölött engedné csak el, amennyit nem akarunk fizetni, hiba is lenne annyit adni érte.
Drogbánál meg ott a gond, hogy a Chelseat nem lehet meghatni pénzzel. Drogba nyíltan kijelentette, hogy jönni akar, Scolari viszont azt mondta, hogy számít rá. Itt szerintem Drogbának kellene jobban "hisztizni", akkor szerintem elengednék, bár a Chelsea is úgy van vele, hogy amíg nem igazolnak a helyére valakit, addig nem szívesen engedik el.
Berbatovot én nem támogatnám, de fene tudja, lehet, hogy beválna. Minden esetre a Tothenam lejebb vitte az árát 32M-re, kivéve a Mu.-nak, tőlük még mindíg 38-at kérnek. Tehát külföldre akarják eladni. A vetélytárs a Milan, de szerintem őket simán lenyomjuk. Végülis rá van esély, majd meglátjuk mi lesz.
Trezeguetvel az a helyzet, hogy anno a Juvénak ajánlottunk érte 20M-et, és akkor azt mondták ,hogy 25 körül elhozható. Na most 25 fogunk ajánlani, úgyhogy ha nem is annyért, de kb egy 27-ért megvehető. A juve érdeke is hogy eladják, mert nekik sok per pillanat a csatárjuk, úgyhogy komoly esélyt látok rá.
A legújabb hírek szerint a Barca nemkapkod a vásárlással, vár, hogy mi lesz, valszeg nem szeretnék, ha Eto'o a "nyakunkon maradna", és az ő eligazolásától függ, hogy mikor lesz új csatárunk. Ez nem anyagi okok miatt van így, egyszerűen nem akatják, hogy "fölösbe" itt maradjon. Arról nem is beszélve, hogy az eladását is rontaná egy új csatár, mivel akkor még nagyobb kényszerbe lennénk az eladását illetően, és még kevesebbet kapnánk érte. Plusz Adebayor le is nyilatkozta, hogy addig nem jön, míg Eto'o el nem megy. Ezzel könnyen így lehet minden jelölt, mivel ha tegyük fel Pep mégis megkedveli a kamerunit, akkor vele kellene versenyezni a csapatba kerülésért, akkor már egy "pici" előnye is lenne Eto'o-nak, ugye nem akárki ő itt, és könnyen a padon találhatná magát bármelyik újdonsült csatár.
Én minden estre azt mondom, hogy Drogbával járnánk a legjobban, de majd elválik mi lesz.