Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hozzá lehet szólni nyugodtan,csak ne jöjjél pattogni ide olyan stílusba ami nekünk nem tetszik,és máris nem fog csuklani egy rokonod se!Nazario írta:Rajtatok csak mulatni lehet! Szóval nem lehet hozzászólni a dolgokhoz, mert ha az a ti véleményetekbe ütközik, akkor már jön is a fenyegetőzés!?
CoolOrdog írta: Amúgy a megegyezésben az áll a 2 oldal között, hogy az ilyen embereket, mind2 oldalról ki kell vágni... Most be lehet bizonyítani, hogy nem csak potyára történt az a megegyezés...
Katalány-hoz is nagy ész kellett.Egyébként Ronaldo Luis Nazario de Lima barátom menj már innen.Tudod megegyezés van a 2site között,picsán fognak rúgniNazario írta:Ga(y)laktikus![]()
![]()
Csak ennyire tellett? Mind1 katalány barátom
legyél csak büszke erre a felettébb nagy emberre! Kár, hogy volt közülünk olyan, aki idejött nektek gratulálni! PUTA BARCA!
Nem tom mit röhögx...ezért a játékosért egész évben sírtatok,most hirtelen olyan nagy utálat vette körül részetekről!Hogy is van ez ga(y)laktikuskám?Nazario írta:Ilyet nem tudom mikor hallottatok bármelyik játékosunktól is?!
Aki úgy ünnepli csapata bajnoki címét, hogy azzal van elfoglalva, mikor anyázhatom a Madridot, majd ezt értelmi képességeinek megfelelően meg is teszi, hát arra tényleg büszkék lehettek! Hozza a színvonalat mi?
Te Olyan hülye lehetsz, hogy nekifutásból téped a wc-papírt!Nazario írta:Ilyet nem tudom mikor hallottatok bármelyik játékosunktól is?!
Aki úgy ünnepli csapata bajnoki címét, hogy azzal van elfoglalva, mikor anyázhatom a Madridot, majd ezt értelmi képességeinek megfelelően meg is teszi, hát arra tényleg büszkék lehettek! Hozza a színvonalat mi?
kb.Ordog írta:SrácHa szerinted Eto'o egy paraszt, akkor nálatok nem lehetne jelzőket találni Raulra, Gutira és főleg arra a Figora...
Tudod, neki van mire nagyképűnek lennie.Nazario írta:Nem kell könnyeket ejtenetek, de ilyet nem mondhat egy játékos!
Ha valaki csak így tud ünnepelni, akkor azt tudom sajnálni!
Mindíg is egy arrogáns ember volt a kameruni, de ez már sok! Büszkék lehettek erre a parasztra!
[/b]
Büxkék vagyunk!Köszönjük neki a sok gólt...Imádjuk ezt az embert.Örültünk hogy meglátogattál minket!Nazario írta:Nem kell könnyeket ejtenetek, de ilyet nem mondhat egy játékos!
Ha valaki csak így tud ünnepelni, akkor azt tudom sajnálni!
Mindíg is egy arrogáns ember volt a kameruni, de ez már sok! Büszkék lehettek erre a parasztra!
[/b]