Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
AhahamVIII.Henrik írta:Szandi, Te voltál az utolsó lány, akit még látni lehetett, hogy átveszed az érmet?
http://www.youtube.com/watch?v=dkc30oJL ... re=relatedEl Payaso írta:Egyáltalán mekkora a stadionjuk?Szandi írta:Lengyelországba, vizsláékhoz odavissza összesen 9000 lenne az útiköltség orendzswé busszal. Sztem megfontolandó.
Am én kb tutira veszem, hogy őket kapjuk majd. Jól meglepődnék, ha nem.
El Payaso írta: Hát ha az lesz én tuti megyek, a kérdés csak az hogy jegyet honnan tudunk szerezni majd a meccsre. Egyáltalán mekkora a stadionjuk?
Hát jobbulást, egyik csapattársamba tavaly előtti télen egy kis suttyó szált bele edzőmeccsen. Fél év kihagyás, és még "szerencséje" volt, hogy nem kellett műteni.van Bommel írta:Ilyen van? Edzőmeccsen agyonrugnak, részleges bokaszalag-szakadásDoktor úr szerint másfél hónap minimum. MIÉRT?????????
Hát ha az lesz én tuti megyek, a kérdés csak az hogy jegyet honnan tudunk szerezni majd a meccsre. Egyáltalán mekkora a stadionjuk?Szandi írta:Lengyelországba, vizsláékhoz odavissza összesen 9000 lenne az útiköltség orendzswé busszal. Sztem megfontolandó.
Szandi írta:Lengyelországba, vizsláékhoz odavissza összesen 9000 lenne az útiköltség orendzswé busszal. Sztem megfontolandó.