2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ő is szimpi,de azért Jeffren játéka nekem jobban tetszik meg sztem jobb játékos is lesz na mind1 maradjon mind2!:DMQuC írta:Szerintem Pedrito is maradhatna. Nekem az ő játéka is tetszik.
Osztom!Én is szerettem volna,ha 19ben tolja tovább...De kiérdemelte a 10est is,a mindenkori legértékesebb playáé ez a mez,és LEO most az!Bányász írta: Messi meg...már most legendás volt a 19es miatta.Egy szerény számot tett kultikussá.Hát ha még abba is maradt volna....
www.eurobarca.huhorvimate9 írta:ezeket a számozásokat hol tudom én is megnézni a neten?
Szerintem sem az a vezéralkat, + elég fiatalon helyeznek rá nagy nyomást. És sztem R10 sem volt vezérbika, pl. nem értettem h miért volt csk. helyettes, szerintem alap, ha Puyol nincs pályán akkor Xavi a csapatkapitány.Varga Tamás írta:Igen, én is ezt mondtam, mint amit Andris mond. Én azt is hozzátenném, hogy Lio nem az az igazi vezéregyéniség. Nagy játékos Ő, igazi labdazsonglőr, de nem a vezérbika, mint volt R10. Szerintem, is épp elég teher van a kis argentinon, nem kell még többet rátenni. nehogy összeroppanjon a szentem.
Viszont Alves esetében nem rossz döntés a 2-es mez, hisz ez a jobbhátvédek klasszikus mezszáma. Márpedig Alves jobbhátvéd. Számomra az lenne az evidens.
Mert csak csere lesz.Varga Tamás írta:mILITÓTÓL MIÉRT VETTÉK EL A HÁRMAST, ÉS ADTÁK NEKI A 18-T? éN EZT NEM ÉRTEM? Na, mindegy.