Nekem iskulcsar.l írta:A barca igazolások topic csak nekem van széthúzódva?
Barça Igazolások 2008-09
A barca igazolások topic csak nekem van széthúzódva?
Te télleg 9 éves vagy mert ők szokták ezt csinálni
-
- Barça B
- Kapcsolat:
de te télleg 1igazi kis csicska vagy.......
Viva Espana és Viva Barca.....
Mi ez valami vírus, vagy csak valaki szórakozik? Ez a felhasználó még csak ezt írta. Nem akarok beleszólni, de nem lehetne ezzel valamit csinálni modik?
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Nem, nem lenne jó arra a poszta a transfermarkt alapján. De lehet hogy az nem pontos. És az is fontos, hogy nem szeretné elhagyni az Atletico-t. Kifizették volna érte a kivásárlási árát, tehát a klubbon már nem múlt, hogy eladják-e, ennek ellenére maga a játékos nem írta alá a szerződést. A kivásárlási ár egyébbként is 55M ami azért nem kis összeg...Olafinho írta:
Még Aguero is jó lenne arra a posztra.![]()
Ebbe az évbe szerintem már csak 1 balszélsőt kéne igazolni eto'o-t meg meg kell tartani!
az én balszésőm..........david silva lenne!

az én balszésőm..........david silva lenne!

- Nastradamus
- Jugador del Barça
Simán elférne...sőt kell is ide!
Ini-nek nem az a poszt amin játszania kéne
Ini-nek nem az a poszt amin játszania kéne

Most hogy mondod...danianevem írta:Miről beszélsz??? Iniesta, Hleb, Pedrito... Egyik sem rossz... Ha jönne pl. Silva, akkor Iniesta "visszaszorulna" kp-ra, mert Silva meg nem az a padon ülő típus... Hleb meg valszeg ezen összeveszne az edzővel... Abból meg hogy Ini a kp-n lenne megint biztos kiszorulna vki... Ami megint nem lenne túl jó az öltözői hangulatnak... Szóval én Laporta-val értek egyet.
Egyébként sem érdemes annyi pénzt kiadni érte, plusz még amit kérne... Elképzelni is rossz.

Tényleg, mennyire jó volt tavaly, hogy Guddy-t a kp-n kellett nézni, mert nem volt kp-nk sérülés/eltiltás miatt. És az is csak nekünk kedvezett, hogy Iniesta nem vállalta az utolós négy meccset, hogy valamennyit az EB-re is pihenni tudjon.
Egy valamit is akaró csapatba kell ca. 13 kezdő szintű játékos.
Bő keret nélkül megette a fene az egészet. És így is játszik mindenki eleget, max. március vége-áprilisra nem halnak bele a fáradtságba.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Miről beszélsz??? Iniesta, Hleb, Pedrito... Egyik sem rossz... Ha jönne pl. Silva, akkor Iniesta "visszaszorulna" kp-ra, mert Silva meg nem az a padon ülő típus... Hleb meg valszeg ezen összeveszne az edzővel... Abból meg hogy Ini a kp-n lenne megint biztos kiszorulna vki... Ami megint nem lenne túl jó az öltözői hangulatnak... Szóval én Laporta-val értek egyet.Olafinho írta:Megmondom a frankót: azoknak van igazuk akik szerint kell még egy bal szélső a keretbe, és kész.
Egyébként sem érdemes annyi pénzt kiadni érte, plusz még amit kérne... Elképzelni is rossz.
Olaff!
Megmondom a frankót: azoknak van igazuk akik szerint kell még egy bal szélső a keretbe, és kész. Txikiék, már megint sóherkednek, holott a vak is látja,h hiányzik Sila, v Arsh, nekem mindegy.
Még Aguero is jó lenne arra a posztra.
Szóval szerintem ezen elbukhat bármelyik cím, mert nem teljes a taktikai repertoár.
Megmondom a frankót: azoknak van igazuk akik szerint kell még egy bal szélső a keretbe, és kész. Txikiék, már megint sóherkednek, holott a vak is látja,h hiányzik Sila, v Arsh, nekem mindegy.
Még Aguero is jó lenne arra a posztra.

Szóval szerintem ezen elbukhat bármelyik cím, mert nem teljes a taktikai repertoár.
- Nastradamus
- Jugador del Barça
Rendesen elborult a fejed, mert ennyi helyesírási hibát nem sűrűn látni...Karashu írta:Menj a gportalos sz*roddal oda ahova akarsz!kvidra9 írta:Ha többet akar megtudni a Barca meccseiről akkor nézzen be:
http://www.realfans.gportal.hu
És még van merszed linkelgetni iylen szenny oldalakat, az vágja ki a biztosítékot!![]()
Barca meccsről rejálos oldalon? Hülye vagy te!
Az ilyenek egyszer és mindenkorra kerüljék már el az oldalt!

Amúgy tényleg húzz a ....ezekkel a linkekkel

- csabimo
- Capitá del Barça
Tudok mindent amit tudnom kell a barcárolkvidra9 írta:Ha többet akar megtudni a Barca meccseiről akkor nézzen be:

Bocs mindenkitől, Titinho igazad van, csak még reggel volt. Valami nagyon összekeveredett a fejemben.
Még egyszer bocs.

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
- Karashu
- Jugador d'estrella
Menj a gportalos sz*roddal oda ahova akarsz!kvidra9 írta:Ha többet akar megtudni a Barca meccseiről akkor nézzen be:
És még van merszed linkelgetni iylen szenny oldalakat, az vágja ki a biztosítékot!

Barca meccsről rejálos oldalon? Hülye vagy te!
Az ilyenek egyszer és mindenkorra kerüljék már el az oldalt!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Karashu 2008.08.04. 11:24:09-kor.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

-
- Barça B
- Kapcsolat:
te nevetséges vagy.....XDXD nem veszed észre hogy senki nem foglalkozik a [auto_cenzúra] realfans oldaladdal...??kvidra9 írta:Ha többet akar megtudni a Barca meccseiről akkor nézzen be:
- Titinho
- Director del Fútbol
Nem akarják leigazolni. A Sport-on én nem is találtam ilyet, ellenben az El Mundon van annyi csak, hogy 12 éves korában volt próbajátékon a Realnál, de akkor nem felelt meg és a Valenciához ment, most viszont a Madrid riválisánál a Barcánál köthet ki a kis kantábriai.Bestbarca írta:A madrid is akarja Silvát. Rohadt...![]()
![]()
![]()
forrás:sport.es

Egyébként úgy néz ki az újságok szerint, hogy Eto'o-t mégiscsak megtartanák a vezetésnél mivel nem tudnak megfelelő helyettest hozni és egy csatár helyett inkább David Silvát hoznák a bal oldalra. Pep-nek állítólag nagy kedvence a kis spanyol, és összeállhatna az Európa Bajnok Xavi-Iniesta-Silva trió.

A héten meg is teszi a Barca az ajánlatát Silváért, ami 18+4 millió euró lesz.
CSAK FOGADJÁK EL!!!

Erről karattyolok én is már egy ideje.gekkodan írta:Hát a tegnapi meccs után egy balszélső igazolása szinte kötelező. Henry képtelen megoldani a feladatot, Bojan még az egész szezonos csatárjátékhoz is fiatal, nemhogy balszélsőnek, Iniestára pedig Xavi mellett van szükségünk.
Pep nagyon nagy bajban lesz, ha nem hoznak ide egy ballábas játékost, mert a balszélünk szinte nem is létezik.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2008.08.04. 11:18:45-kor.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- csabimo
- Capitá del Barça
Szerintem is elférne egy balszélsö, de ha nem érkezik senki akkor lehet hogy hlebet vagy init fogja azon a a poszton eröltetni...gekkodan írta:Hát a tegnapi meccs után egy balszélső igazolása szinte kötelező. Henry képtelen megoldani a feladatot, Bojan még az egész szezonos csatárjátékhoz is fiatal, nemhogy balszélsőnek, Iniestára pedig Xavi mellett van szükségünk.
Pep nagyon nagy bajban lesz, ha nem hoznak ide egy ballábas játékost, mert a balszélünk szinte nem is létezik.
Abban az esetben nyugodnék meg ha etoo maradna, és érkezne valaki bal oldalra...
-
- Director del Fútbol
Hát a tegnapi meccs után egy balszélső igazolása szinte kötelező. Henry képtelen megoldani a feladatot, Bojan még az egész szezonos csatárjátékhoz is fiatal, nemhogy balszélsőnek, Iniestára pedig Xavi mellett van szükségünk.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Bestbarca írta:A madrid is akarja Silvát. Rohadt...![]()
![]()
![]()
hm....remélem nekünk sikerül leigazolni és nem a margitnak......

A madrid is akarja Silvát. Rohadt...

Jó hírek.
Egyre inkább úgy néz ki, hogy Eto'o-t megtartjuk, mivel nem tudunk hasonló képességű játékost igazolni a helyére, rosszabbat, meg nem akarunk. Jah és pluszba Silva ügye is könnyen lezáródhat ma. Lol, már éredemes volt felkelni.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2008.08.04. 13:38:08-kor.
Szélsőt biztos nem veszünk ezt Txiki is elmondta.Ha Eto'o megy egy csatárt ha marad akk senkit.Am nekem Berba szimpatikus.Mint már mondtam Van Nistelrooy-ra hasonlít a mozgása.