Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért kevesebb az esély, mert a magyar MU szurkolók inkább Berbatovot szeretnék?kulcsar.l írta:.
Én ennek csak örülni tudok, mert még kevesebb az esély arra, hogy elmegy a 9-esünk.
Bingo! Sztem is nagyon jó ez a keret ám! Csak Eto'o van hátra...Haider írta:On:Sztem nem kell már ide senki igy jó ahogyvan ez a keret
Az nagyon kevés érteTaibi írta:Crosas közel áll ahhoz, hogy a skót Celtic játékosa legyen. Legalábbis erről számoltak be brit és spanyol lapok. Állítólag már csak néhány apróságban kell megegyezniük a feleknek, hogy létre jöhessen a 2,5 millió eurós transzfer. Elvileg a hét közepe-vége felé lesz hivatalos az ügy.
A Barca első szándéka csak kölcsönadás volt, de Crosas kijelentette, hogy nem kíván több szezont kölcsönben tölteni, így végleg elválhat a klub és a játékos útja.
Komolyan mondom az idegességtől már nevetekkvidra9 írta:Ha többet akar megtudni a Barca meccseiről akkor nézzen be:
www.realfans.gportal.hu
Sneijder megsérült
ez már több a soknál! hirdetni vagy az annak megfelelő topicban lehet, vagy az aláírásban! ezért ne is regisztráljál Barca fórumra. húzzál szépen vissza a madridista.hu-ra, ott biztos elfogadják az ilyen trágárságokat, ha itt ezt csinálod!kvidra9 írta:Ha többet akar megtudni a Barca meccseiről akkor nézzen be:
www.realfans.gportal.hu
Sneijder megsérült
De most tényleg, moderátorok! Nem lehetne valamit csinálni ezzel. 34-szer bemásolta ugyan azt, több témánál is. Ráadásul hazugságot is ír, mivel azt oldalának köze sincs a Barcához(kínomban megnéztem). Teljesen szétb.ssza az egész fórumot. Szerintem mindenki nevében írhatom, hogy please csináljatok valamitkvidra9 írta:Ha többet akar megtudni a Barca meccseiről akkor nézzen be:
www.realfans.gportal.hu
Sneijder megsérült
Azért ez már mindennek a határa!kvidra9 írta:Ha többet akar megtudni a Barca meccseiről akkor nézzen be:
www.realfans.gportal.hu
Sneijder megsérült
- nem...Colin írta:Vicces?hmm,jó hogy belinkelted,látom Sneijder 6 hónapra megsérült...![]()
...
Mondjuk ez így tényleg érdekes. Nem értem Colin, hogy mit keresel itt, de te tudod. Ja, és azért ilyen aláírásokkal:MeNnOn írta:Colin ugy látom madridista vagy, csak akkor azt nem értem ,hogy hogyan van az hogy Capital Barca, vagynemtom..elég durva..xDDD![]()
Ez lenne az én kérdésem is. Hát azért ez tényleg dúrva. Vicces, nem hinném. Ne feledjük mi is jártunk így az előző 2 évben, nem is egyszer. Nem hinném, hogy a normális Real szurkolók akkor azt viccesnek találták, aki igen, az meg elmehet a... Bevallom én sem sírtam a híren, nade azért vannak határon.Colin írta:Vicces?hmm,jó hogy belinkelted,látom Sneijder 6 hónapra megsérült...![]()
...
takarodj innen te mocskos realos, b*zi!!!ne itt linkelgessd a [auto_cenzúra]!!!!Haider írta:
hmm,jó hogy belinkelted,látom Sneijder 6 hónapra megsérült...
Mindenáron azt akarja h nézd meg a sza*os honlapját.....sajnos vannak ilyesfajta igénytelen emberek....ez van:DBestbarca írta:Mi ez valami vírus, vagy csak valaki szórakozik? Ez a felhasználó még csak ezt írta. Nem akarok beleszólni, de nem lehetne ezzel valamit csinálni modik?
Bestbarca linkje a probléma. Az huzza szét a topicot.Nastradamus írta:szerintem mindenkinek, de gondolom hamarosan orvosolják majd!
szerintem mindenkinek, de gondolom hamarosan orvosolják majd!mr. írta:Nekem iskulcsar.l írta:A barca igazolások topic csak nekem van széthúzódva?