Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
En eladnam imadom Crespot bar Gallast nem tartom olyan nagy szamnak alacsony ahoz, hogy kozep hatvedet jatszon felolem mehet, de Laporta nem fog megkerdezni sajnosBoixos írta:a crespoval csak az lenne a gáz, h ki tudja, nem következik-e megint egy olyan időszaka, amikor semmi sem jön neki össze. ezzel együtt észrevehetnék magukat a murinnyóék, h nem mindeki akar odamenni a brigádjukhoz.LG írta:Cselszki:
24milka+Crespo+Gallas--->Samu Etoo
Persze aztán murinnyoék folébrednek. Nem bírják folfogni, h Etoo ruhelli oket![]()
a crespoval csak az lenne a gáz, h ki tudja, nem következik-e megint egy olyan időszaka, amikor semmi sem jön neki össze. ezzel együtt észrevehetnék magukat a murinnyóék, h nem mindeki akar odamenni a brigádjukhoz.LG írta:Cselszki:
Persze aztán murinnyoék folébrednek. Nem bírják folfogni, h Etoo ruhelli oket![]()
Hol hallottad?LG írta:Cselszki:
En inkabb szomoru vagyok, hogy ilyen hulye jarhatna iskolaba is edzes utan legalabb viselkedni kellene tudni ha az elnokok nem ugralnak a mecs kozben es uvoltoznek akkor o ilyeneket csinal legkozelebb le kell irni neki, hogy mit monthatEnrique írta:Ehh, ha eltiltják, vagy bármiféle szankciót kap, akkor abból tuti h botrány lesz.![]()
Nehogymááááár...![]()
Meg most nem azért, de mit kell ezen nyomozni??
Mennyire volt 'szabályellenes'?!?!![]()
Vicc...
<--- Én is remélem (nem gúny!) hogy nem tiltják el, hiszen raul elfogadta a bocsánatot, ami arra kötelez minden reálost h mi is fogadjuk el (sajnos)Bodi írta:Nehogy már elússzon az aranycipő ez miatt!!!!!Rapika írta:Remélem nem tiltják el meccstől Eto'o-t!
Kinézem a szövetségből ezt is!![]()
Miért kell itt "nyomozni"?!
erre ezt válaszolta butragueno, a madrid alelnöke:"Amikor hétfőn reggel felébredtem, egy csomó barátom telefonált, hogy tele van a madridi sajtó a beszólásommal. Akkor értettem meg, hogy helytelenül cselekedtem. Huszonnégy éves felnőtt ember vagyok, senki sem kényszerített erre a bocsánatkérésre. Amikor reggel szembesültem a szavaim következményével, felhívtam néhány bizalmas barátomat, megbeszéltem velük, mit kell tennem, és ezt követően értesítettem a Barca vezetőit, hogy szeretnék tartani egy sajtóértekezletet. Akik ismernek, tudják, hogy mindig is hálás voltam a Real Madridnak. Ezért még egyszer elnézést kérek. Értsék meg, olyan szavak szaladtak ki a számon a pillanat hevében, amelyeket most legszívesebben lenyelnék."
kb. ennyit kell ezzel foglalkozni."Elfogadjuk Samuel gesztusát, borítsunk fátylat a történtekre."
Tutti, hogy volt benne egy-két töltés...Vito írta:Persze, neki ilyet nem szabadna mondani(de csak neki), de biztos merev részegek voltak