Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
minek olvasod, ha kacsa?szajko írta:A goal.com-on az van,hogy 25 millió eurót adna a Barca Silváért,de ezen az oldalon annyi a kacsa,hogy azt se tudom mit higgyek...
Hát szerintem a legerősebb csapatba, a "gála 11-be" nem fér be, ha mindenki ép, és kell a győzelem, akkor padozni fog...de kell, mert bárki megsérülhet, formán kívül lehet, plusz a rotáció...hasonló, mint van der Vaart a Realban, a képességei alapján nem bíiztos, hogy helye lesz a kezdőben, mégsem kérdőjelezi meg senki a megvételét...és ne felejtsük, hogy a MU ezért tudta megnyerni a BL-t, mert minden posztra volt két egyforma kvalitású játékosa, és az egész keretet minőségi játékosok alkották. Szerintem, ha jó áron vesszük meg, mindenképp hasznára lesz a csapatnak...Ilúvatar írta:
erre kiváncsi leszek![]()
nem bánnám, ha silva jönne... de hova férne el akkor a csapatba?
Hát igen ez egy másik kérdés, valszeg "kicsit" mást is hoznak le, mint amit nyilatkoztak. Én azért azt mondom, hogy a vezetők, és az érintettek is benne vannak rendesen a sz.rkeverésben a korábbiakban vázoltak miatt. Ez üzletpolitika, ezek a dolgok így mennek. Mindkét fél próbál jobb tárgyalási pozíciót kiharcolni, és ennek érdekében hamis nyilatkozatokat is tesznek. Ez van ilyen a foci is, ha pénzről van szó, főleg ha ennyiről.depth írta:
Hát nekem mindegy, h átveszik-e a sok hülyeséget, amit írnak vagy kitalálják. És nem gondolod, h nem a klubok, menedzserek, ügynökök játékosok nyilatkoznak össze-vissza, hanem nagyrészét belemagyarázzák, kitalálják?!
Ugyebár már rég lehozták, h Berbatov a MU játékosa.. A Chelsea meg 60 milliót ajánlott Robinhoért. Azt ki ne felejstem, h olyanokat idéztek Hlebtől -mintha ő mondta volna-, ahol Wengert meg Fabregast támadta. Tényleg megbízhatóak a nyilatkozatok?
Hát nekem mindegy, h átveszik-e a sok hülyeséget, amit írnak vagy kitalálják. És nem gondolod, h nem a klubok, menedzserek, ügynökök játékosok nyilatkoznak össze-vissza, hanem nagyrészét belemagyarázzák, kitalálják?!Bestbarca írta: Mint ahogy egy páran írták, a goal.com-on általában más oldalak cikkei vannak összeszedve, ráadásul amikor nyiltkozatokból idéznek, akkor azok megbízhatóak, a többit nem is nézem. Egyébként a sport, es az elmundo is ezeket a híreket hozta le, úgyhogy itt nem a goal,com-mal, illetve a pletykákkal van gond, hanem azzal, hogy össze vissza beszélnek az érintett klubbok, menedzserek, ügynökök és játékosok. Vélhetően taktikáznak, több pénzt akarnak kicskarni, egy-egy elutasító nyilatkozattal. Na igen ezen igazodjunk ki!
Ja jó is lennemr. írta:Mondom írhatnának Silváról hogy már 2 napja leigazltuk csak szivattak minket
Én is naon remélem,hogy nem,de sztem ez csak kacsa......mr. írta:Remélem nem...Valbali írta:Berbatovról írnak... Tényleg ide tart?
Remélem nem...Valbali írta:Berbatovról írnak... Tényleg ide tart?
majd meggondolja hopgy hova kellet volna neki mennie mikor lealázzuk a realtmatyi02 írta:Barca igazolások Topic ??? Mind1maxilopez írta:A NAP IGAZOLÁSA 08.05. /Rafael Van der Vaart : Hamburg-Real Madrid/
Már ez pár napja megtörtént ma mutaták be
Kár hogy nem a Camp Nou gyepén![]()
Barca igazolások Topic ??? Mind1maxilopez írta:A NAP IGAZOLÁSA 08.05. /Rafael Van der Vaart : Hamburg-Real Madrid/
Replay írta:A Sport állitja, ma döntés születhet David Silva ügyében!
Nem jó előjel, hogy állitólag maradni akar a Valenciában.
Replay írta:A Sport állitja, ma döntés születhet David Silva ügyében!
Nem jó előjel, hogy állitólag maradni akar a Valenciában.