Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem is őket kéne, de még Vázquez is elférne, mert nincs olyan sok középpályásunk, Crosas elmegy, guddy meg nem jó kp.-án. Vázquez meg bizonyította eddig, hogy jó kis játékos, és cserének jó lenne. ezt a 3-ast kéne fenntartani és készen vagyunk.Ebdon Lake írta:Szerintem ebben az évben csak Jeffrent és Pedritot kéne a nagycsapatba tenni. A többiekben még nem látok annyi fantáziát, de hát van még mit tanulniuk. Év végén vagy jövőre év végén sztem megszabadulunk Henrytól és lehet, hogy Etotól is. Így Pedro és Jeffren addigra annyit bizonyíthatnak, mint eddig Krkic. Jó lenne, ha lenne egy Messi-Jeffren-Pedrito-Krkic 4-ünk és talán lehet, hogy addigra leigazoljuk még Agüero és lenne egy fiatal, de már tapasztalt csatár sorunk. A többi fiatalban még nem biznék meg annyira, mivel ott van a hihetelen tapasztalt Xavi és a többiek akik sztem jelenleg sokkal jobbak, a másik meg nehogy az Arsenal hibájába essünk, hogy van egy hihetetlenül fiatal csapatunk ami jó is, de a legfontosabb pillanatban hibázik.
sztem is, ez a gázBarcaforever írta:Kb annyira fog befutni, mint Fabregas.tudomka958 írta:majd figyeld azt az agyonsztárolt gyereket idén a spursban...
Kb annyira fog befutni, mint Fabregas.tudomka958 írta:majd figyeld azt az agyonsztárolt gyereket idén a spursban...
De azért annak is oka van, h oda került. Ha legalább fele annyit mutatott volna mint Krkic, akkor most nem ott lenne. Ettől függetlenül is rossz döntésnek tartom az eladását, mert amugy sokat kinézek a gyerekből, meg lagalább most lenne vki a balszélre, de most már mind1tudomka958 írta:majd figyeld azt az agyonsztárolt gyereket idén a spursban...
Hát ez a te véleményed én Jeffrenbe többet látok mint Vazquezba vagy Pedritoba...technikailag Jeffren rossz?...azt én nem hinném csinált olyan cseleket...barca0417 írta:sztem nem lesz jobb mint Bojan, Jeffrént én is nézegettem nemrosz játékos, de inkább az jellemző rá hogy fut meg fut és fut. ami nemrosz, és elég gyors is, de technikailag nem éri el Bojan szintjét, pedig ha jól tudom idősebb, mint Krkic. szóval jó játékos Jeffrén, de nem ő lesz a következő törpegigászunk. de még rám cáfolhat. Pedritoban én többet látok, meg Vázquezben. utóbbiban főleg a játékintelligenciája tetszik, ami fiatal kora ellenére megvan benne. Több mint Guddjohnsenbe pl.szajko írta:Én jeffrenbe naon sokat látok szerintem még jobb lesz mint Krkic...naon jól játszik és nem csinál felesleges cseleket 1x-2x volt neki is de nem annyi mint Krkicnek na mind1 legyen mind2 világklasszis és kész
igen így voltScumy írta:ha jól emlékszem, akkor volt valami kikötés Dos Santossal kapcsolatba, hogy ha a Spurs túl adna rajta, akkor bizonyos %-a a transzfernek minket illet, nem? Vagy lehet csak képzelődöm?![]()
sztem nem lesz jobb mint Bojan, Jeffrént én is nézegettem nemrosz játékos, de inkább az jellemző rá hogy fut meg fut és fut. ami nemrosz, és elég gyors is, de technikailag nem éri el Bojan szintjét, pedig ha jól tudom idősebb, mint Krkic. szóval jó játékos Jeffrén, de nem ő lesz a következő törpegigászunk. de még rám cáfolhat. Pedritoban én többet látok, meg Vázquezben. utóbbiban főleg a játékintelligenciája tetszik, ami fiatal kora ellenére megvan benne. Több mint Guddjohnsenbe pl.szajko írta:Én jeffrenbe naon sokat látok szerintem még jobb lesz mint Krkic...naon jól játszik és nem csinál felesleges cseleket 1x-2x volt neki is de nem annyi mint Krkicnek na mind1 legyen mind2 világklasszis és kész
Arra gondoltam, hogy legalább egy 25% maradhatott volna nálunk Dos Santosból is, és nem kellett volna árban, de elsődleges opciót berakhattunk volna. Egyébként én nem bántam hogy távozik, mert sosem voltam oda érte, de mindenképpen kevésnek véltem a pénzt.Mr. Master írta:Dos túl tehetséges ahhoz, hogy ilyen üzletbe belemenjen a Spurs. Mert mi visszavásárolhatnánk hét milláért, vagy mennyiért akkor, amikor az ára már gyakorlatilag minimum huszra fölment. Crosas esetében azért nehéz ilyen mértékü árnövekedésről beszélni. Kötve hiszem, hogy a srác fog annyit fejlődni a skót bajnokságban, hogy visszakerüljön hozzánk.. Szóval ezek mind ilyen kamu-clause-ok. A real is szinte minden fiatalját igy adja el, mégse jön vissza soha egy sem belőlük.gekkodan írta:Így kellett volna több esetben is üzletelnünk idén, ahogy Crosasnál tettük. És itt elsősorban Dos Santosra gondolok például....
Dos túl tehetséges ahhoz, hogy ilyen üzletbe belemenjen a Spurs. Mert mi visszavásárolhatnánk hét milláért, vagy mennyiért akkor, amikor az ára már gyakorlatilag minimum huszra fölment. Crosas esetében azért nehéz ilyen mértékü árnövekedésről beszélni. Kötve hiszem, hogy a srác fog annyit fejlődni a skót bajnokságban, hogy visszakerüljön hozzánk.. Szóval ezek mind ilyen kamu-clause-ok. A real is szinte minden fiatalját igy adja el, mégse jön vissza soha egy sem belőlük.gekkodan írta:Így kellett volna több esetben is üzletelnünk idén, ahogy Crosasnál tettük. És itt elsősorban Dos Santosra gondolok például....
Ahh...igazad van. Lemaradt a 'B'.kilibarca írta:Eddig úgy volt , hogy a Sevilla B megy. Végül a felnőttbe mentAz áráról nem lehet tudni semmit
![]()
Amúgy meg lehet érteni , hogy elment
Ok rendben, tudom én.perrero írta:pár hete mintha vki irta volna h a sevilla b-é, a nagycsapatos dolgot meg nem kioktatásnak szántam
Titinhonak van igaza szerintem, én is úgy tudom, hogy a Valiente féle ügy csak most lett véglegesítve. A Sevilla B csapatához megy, 3 éves szerződést ír alá, és ami még fontos számunkra, hogy a Barca visszavásárlási opcióval fog rendelkezni.Titinho írta:majd a héten lesz még csak hivatalos is az üzlet.Én így tudom...
Hát jaja ő is jó de sztem Jeffrenből jobb játékos lesz na mind1 ő is legyen világklasszis!:Pmatyi02 írta:szajko írta:Én jeffrenbe naon sokat látok szerintem még jobb lesz mint Krkic...naon jól játszik és nem csinál felesleges cseleket 1x-2x volt neki is de nem annyi mint Krkicnek na mind1 legyen mind2 világklasszis és kész
Egyetértek és még Pedritot is ide irnám
Jeffren 3 évvel idősebb, mint Krkic. Még szép, hogy érettebben teljesít.szajko írta:Én jeffrenbe naon sokat látok szerintem még jobb lesz mint Krkic...naon jól játszik és nem csinál felesleges cseleket 1x-2x volt neki is de nem annyi mint Krkicnek na mind1 legyen mind2 világklasszis és kész
szajko írta:Én jeffrenbe naon sokat látok szerintem még jobb lesz mint Krkic...naon jól játszik és nem csinál felesleges cseleket 1x-2x volt neki is de nem annyi mint Krkicnek na mind1 legyen mind2 világklasszis és kész