Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott fogunkPerrero írta:HA a MOM Parkban fociztok/focizunk, onnan pár köpés villamossal a moszkva tér, ahol pl. van 1 iltreno pizzéria is -első talin iltrenoba volt a kajaBadi írta:elméletileg az 1., 11. és 12. határa![]()
gyakorlatilag 12.
Majd eltévedünk együtt.albicelesteX írta:Fuha!Eddig úgy néz ki hogy mennék!De Pesten én olyan vagyok mint indián párizsban!Eltévedőművész vagyok!Majd lenne valaki aki útbaigazítana?
Igen, ott aludnék. Én akár el is sétálok odáig, nem okozna gondot, de nem egyedül.Perrero írta:Gyáli úton lenne a szállásodVarga Tamás írta:A Népligeti aluljáróig el tudok jutni, viszont onnan se tőled, se hozzád. Na jó, ez nem teljesen így van. De én egyáltalán nem vagyok ismerős Pesten. És az elmenetel okés, de vissza is kéne oda jutnom. Mert ha jól néztem, a Gyáli út egy kőhajításnyira van a Népligeti metróállomástól.vagy hogy jön ide
amúgy nekem úgy rémlik, hogy van vki innen aki a népliget felé lakik, ha meg nem akkor sincs gond, mivel vannak akik a kocsmázás után egyből kimennek népligetbe, hogy elérjék az első buszt, vagy megvárják ott, velük eljutsz odáig
Akkor már inkább trófea...Tim írta:Mit szóltok ,ez hogy hangzik:Mongolian Barbecue Korlátlan fogyasztásKülön pech hogy hétvégén drágább..
Ez egy eszetlen jó hely. Voltam már többször, kegyetlen ízvilág, kegyetlen mennyit ehetsz és kegyetlen jó:)Tim írta:Mit szóltok ,ez hogy hangzik:Mongolian Barbecue Korlátlan fogyasztásKülön pech hogy hétvégén drágább..
Tudok pár helyet,csak arra gondoltam hogy ne utazzunk a város egyik feléből a másikba. Nézhetek valamit a foci pálya környékén is..Az hányadikBadi írta:idő lesz bőven, sztem bárhol megfelel
elvárások nincsenek![]()