Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja értem...Varga Tamás írta:Hát, 2 óra alvással nehéz lesz 10 órát dolgozni.
Sok mindenkit megmozgat. Ocsmány fiatalság. Hihetetlen.Varga Tamás írta:
Az anyjuk keservit. Ki a búbánatos túrót érdekli ez a szarság.
De attól maradsz nézni?:P:DVarga Tamás írta:Ja, csak Szombathelyen 23h-tól ez az adó átvált a Hustler TV nevű ocsmányságra. Tavaly augusztusban elkezdtem nézni rajta a Gamper Kupát, a Barca-Inter meccset 22h-tól, aztán 23-kor átváltottak. Az anyjuk keservit. Ki a búbánatos túrót érdekli ez a szarság.aky01 írta:De nem ám!!!!!!
Én éjjel felkelek és megnézem a TVE-n ,mert ott élőben leadják!! Legalább a tv-ben is lehet nézni,élvezhetően.Akinek upc-je van az megtalálja ezt a csatornát
Ja, csak Szombathelyen 23h-tól ez az adó átvált a Hustler TV nevű ocsmányságra. Tavaly augusztusban elkezdtem nézni rajta a Gamper Kupát, a Barca-Inter meccset 22h-tól, aztán 23-kor átváltottak. Az anyjuk keservit. Ki a búbánatos túrót érdekli ez a szarság.aky01 írta:De nem ám!!!!!!
Én éjjel felkelek és megnézem a TVE-n ,mert ott élőben leadják!! Legalább a tv-ben is lehet nézni,élvezhetően.Akinek upc-je van az megtalálja ezt a csatornát
Jaja én is ott nézem,de közbe fent leszek az eurobarcán is!:)aky01 írta:De nem ám!!!!!!
Titinho írta:Hmm...összespanoltak a fiúk a New York-i rendőrökkel.
Alvést nézzétek![]()
![]()
http://www.fcbarcelona.com/web/Galeries ... rk_x3x.jpg
És még egy pár kép az edzésről: KATT
És mikor Abidalnak mentek oda vergödni nem is tom meik csapatból kik h miért csúszott oda és Touré vagy 3 embert csak lazán szét lökött....vale írta:Titinho írta:Hmm...összespanoltak a fiúk a New York-i rendőrökkel.
Alvést nézzétek![]()
![]()
És még egy pár kép az edzésről: KATT![]()
Kellenek az ien tagok a csapatba... ő biztos bemer majd szólni az ellenfélnek ha valami nem tetszik , mint Eto'o... nem ide való de nagyon megmaradt bennem amikor Ronieval ordibált Cannavaro mert(
) Feldobta magát , és Eto'o mintha csak véletlen lenne odébb tette egy kicsit
![]()
Ezt várom tőled is DaniA.
Titinho írta:Hmm...összespanoltak a fiúk a New York-i rendőrökkel.
Alvést nézzétek![]()
![]()
Megfog nyugi már várom a meccset....és szerintem 1 jó pörgös játékkal 3-al vagy 4-el nyerni fogunk....Capon írta:Jópofa dolog ez az edzés a Central-ban, de azért ez is csak egy marketing fogás, meccs elötti hirverés. Remélem az eredmény és a mutatott játék jobban megmarad az ottani szurkolok emlékezetében.
Henrynek is van 1 feje xDTitinho írta:Hmm...összespanoltak a fiúk a New York-i rendőrökkel.
Alvést nézzétek![]()
![]()
Csáó!barca221 írta:Sziasztok.
Azt kérdezném Augusztusban milyen meccsek lesznek otthon mert megyünk ki és el szeretnék menni majd egy meccsre.
Felkészülési vagy bármely meccs.
Köszönöm válaszaitokat